Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hodža
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la hodža » 09 apr 2015, 23:42

Greivis je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
hodža je napisao/la:Imaju sreće zaštitari što je bio Spaha, a ne Seo. Bili bi razbacani do Sandžaka :kafa:
I zaštitari ne bi onako reagovali da je Seo bio. :D
Spaha je jaci od Sea. :kafa:

Momčiluko nije ti dobro ni malo :nene: :nene: :nene:
FORZA MARŠAL !!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 apr 2015, 23:45

Seo je na steroidima, Spaha cista priroda. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 09 apr 2015, 23:55

Naravno da je glupost to sto je napravio, jednom ozbiljnom sportisti to ne smije da se desava. To i drugi prilicno brojni incidenti slicni ovome su razlog zasto Spaha nije zaigrao za najvece evropske timove, a iskreno imao je itekako potencijala, nego vjecito ostao u nekoj sredini. Ako pravila kazu da se kroz klupske prostorije NE MOZE prolaziti, sta ce ocekivati njegov brat i prijatelji nego da budu uhapseni ako zele na silu da prodju. Spahic im je trebao reci da postuju pravila da idu kuda je dozvoljeno, a ne da napada te jadne zastitare koji se bore da sacuvaju svoj posao i tu bijednu (u poredjenju sa Spahicem) crkavicu koju tako zaradjuju. Mislio sam da se smirio konacno, bas me je razocarao.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 00:04

muamerc je napisao/la:Ne mozes raditi nesto protiv pravila i biti upravu. Ne znam kako to moze neko dozivljavati kao nesto ispravno.

Sve dok ovakve pojave dozivljavamo kao nesto dobro i kao nesto ispravno onda mozemo vidjeti do kojeg smo stepena civilizacije i kulture dogurali. Uvijek nam je neko drugi kriv, uvijek neko ima nesto protiv nas, sve sto mi uradimo je ispravo a nikako povresno; nikako da se osvijestimo, razmislimo i vidimo gdje smo i sta dalje; i da priznamo da smo u gotov svakom segmentu zivota zaostali. Kolektivna paranoja i sizofrenija.

To je to :thumbup: Samo kod nas se mnogi zale eo recimo na situaciju kad su kriminalci iznad drzave, ali im je sasvim ok da je neko iznad rep i iznad svega...u ovom slucaju spahic. Ponavljam jos jednom da ne mogu shvatiti kako se ljudi ne zapitaju jel moguce toliko optuzbi na racun spahica nikada do sad nisu dobile demant od njegove strane. Kako je moguce da je vazda spahic upleten u sve moguce i nemoguce peripetije, al et nikad nije kriv. :wtf:

Mene samo interesuje sta bi rekli pojedini da se ovo desilo na nasem stadionu na utakmici BiH-neko i da je igrac te NEKE rep uradio isto....Međutim imamo problem kao drustvo sto opravdavamo ono sto nam odgovoara,a isto tako i poricemo ono sto ne odogovar...

Posebno me nervira pateticna prica oko rep :puke: pa mi cemo i za 100 godina pricat BIO JE RAT NISMO NISTA IMALI VIDI NAS SAD i slicno ...
=\_1921_/=

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 10 apr 2015, 00:05

odličan udarac kapitena :kafa:
.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 00:07

Spahic dijeli pljuske, ali doslovno. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2015, 00:08

Pretjera ga Spaha.

Najjaci su ovi sto kazu da je osramotio drzavu, hahahah. Nidje veze.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 10 apr 2015, 00:10

Zastitari su 90% majmuni kako kod nas tako i vani, propaliteti neostvareni kako u sportu tako i u ostalim zivotnim sferama. Zele se dokazivati i pretezno traze najmanju sitnicu da problem naprave, a naravno u coporu su najhrabriji. Svaka cast Emire, ne daj na sebe :cool:
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2015, 00:11

Celikovac je napisao/la:Zastitari su 90% majmuni kako kod nas tako i vani, propaliteti neostvareni kako u sportu tako i u ostalim zivotnim sferama. Zele se dokazivati i pretezno traze najmanju sitnicu da problem naprave, a naravno u coporu su najhrabriji. Svaka cast Emire, ne daj na sebe :cool:
:facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 apr 2015, 00:12

avenija je napisao/la:Kada Cantona ovako nesto uradi onda je kralj kada Ibrahimovic uradi nesto siledjijski onda je idol najjaci na svijetu kad Spaha pokaze da nije pi.ka onda je kreten jer je to Spahic , Podrska za Spahica , zasluzio je kaznu dobice je sigurno odsluzice ali nedaj nikad na svoje .
:bow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 10 apr 2015, 00:12

Sabinho je napisao/la:Spahic dijeli pljuske, ali doslovno. :D
I to glavom :crazy:
Valjda ga ovaj put ne bude kostalo previse. Da je makar jos sad da se nekako izvuce, bar za ove kvalfikacije da pripomogne pa onda neka uzme i automat pa ih pokoka, zabi mu.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2015, 00:13

Spaha heroj ACAB-ovca :D
1946

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 10 apr 2015, 00:14

Celikovac je napisao/la:Zastitari su 90% majmuni kako kod nas tako i vani, propaliteti neostvareni kako u sportu tako i u ostalim zivotnim sferama. Zele se dokazivati i pretezno traze najmanju sitnicu da problem naprave, a naravno u coporu su najhrabriji. Svaka cast Emire, ne daj na sebe :cool:
Koliko ja vidim bili su i vise nego fer prema njemu.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Sikiric
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Sikiric » 10 apr 2015, 00:16

100 % (Y)
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 apr 2015, 00:18

Jasan dokaz koliko smo zglajzali kada se divimo ovim primitivnim postupcima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 10 apr 2015, 00:19

shzna je napisao/la:
avenija je napisao/la:Kada Cantona ovako nesto uradi onda je kralj kada Ibrahimovic uradi nesto siledjijski onda je idol najjaci na svijetu kad Spaha pokaze da nije pi.ka onda je kreten jer je to Spahic , Podrska za Spahica , zasluzio je kaznu dobice je sigurno odsluzice ali nedaj nikad na svoje .
:bow:
Hm daleko ti ode, da je Spaha dogurao do klubova gdje su bili Eric I ibra pa onda nek se kurci...Ibra je drugi svijet a vjerovatno ne bi volio da Spaha prodje ono sto je Eric prosao: rasturena familija, teske droge i alkoholizam, pokusaj somoubistva...dobar ti primjer nadje.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 apr 2015, 00:19

Hehe opet se ovi sarajevski novinari okomili na naše Hercegovce, smeta im jer je Emir branio brata. Sve mi se čini da ovo više nisu Zmajevi heh :stop: :stop: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :guz: :guz: :guz:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2015, 00:24

Zao mi je tvojih roditelja :( :( :(

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 10 apr 2015, 00:25

samo_lijevo je napisao/la:Jasan dokaz koliko smo zglajzali kada se divimo ovim primitivnim postupcima.
"Mi" je preteska rijec, ja bih rekao da se dive uglavnom klinci koji citaju stripove tipa Blek Stena ili Zagor. Drugi tip su kako vidim siledzije kojima naravno smetaju zastitari i policija jer im zabranjuje da maltretiraju slabije. Jos jednom, svaka cast ovim zastitarima, ja ga vala ovoliko ne bi tolerisao taman da mi je rod rodjeni. Sa druge strane ne volim ni one koji su ovo jedva docekali. Spahic je napravio glupost veliku, ali nam jos treba i valjda se ovo nekako sredi.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 apr 2015, 00:27

Feridagic je napisao/la: "Mi" je preteska rijec, ja bih rekao da se dive uglavnom klinci koji citaju stripove tipa Blek Stena ili Zagor. Drugi tip su kako vidim siledzije kojima naravno smetaju zastitari i policija jer im zabranjuje da maltretiraju slabije. Jos jednom, svaka cast ovim zastitarima, ja ga vala ovoliko ne bi tolerisao taman da mi je rod rodjeni. Sa druge strane ne volim ni one koji su ovo jedva docekali. Spahic je napravio glupost veliku, ali nam jos treba i valjda se ovo nekako sredi.
:thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Google Adsense [Bot], kakarut, klasik, Mostarska i 93 gosta.