Sto bi bio nezadovoljan? Vi ste ti koji kukaju o sudjenju, i vama to pitanje tesko pada, zato i necete odgovoriti na to.white1950 je napisao/la:@Mokrochmar...jeste zadovoljni sudjenjem?
Uostalom cuclaj mi strudlu.
Sto bi bio nezadovoljan? Vi ste ti koji kukaju o sudjenju, i vama to pitanje tesko pada, zato i necete odgovoriti na to.white1950 je napisao/la:@Mokrochmar...jeste zadovoljni sudjenjem?
Hvala, i vama takodjer.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobra ste ekipe! Sretno u nastavku sezone!
To zlo što želiš ako Bog da se tebi i tvome klubu vratilo.Memara je napisao/la:Svakako vam ide druga liga i lagano gašenje abd...
Sta se nama smijes kad ste i vi na dnu?flek1950 je napisao/la:Insalah jučer, insalah danas, inshalah sutra... a vama je offsalah!
meni to izgleda kao svjesno ispadanje, jer Gracic nije poduzeo apsolutno nista da sprijeci ispadanje kluba u cvajtustaragarda je napisao/la:Majke mi moje,ništa mi nije jasno kako ovaj Olimpik ispada iz lige....kunem se da imate bolju ekipu bar od 8 klubova
Ne odgovori ti meni na moja pitanja. Bojis li se?flek1950 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup i prvenstvo, jel u Europu ide Radnik kao finalista ili Oljimpik kao lanjski pobjednik kupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.