Hajdarevic danas strijelac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Erić; Blaž, Kosorić, Ikić, Šeha; Hajdar, Meša; Mule, Štila, Bojo; Lendrić
Očekujem ovaj gore sastav i volio bih da krenemo, u drugom ubaciti Ermina i Veselog, siguran sam da im možemo zabiti jedan ili dva gola, a koliko ćemo primiti to ćemo vidjeti.
Edit: Jedino ne znam hoće li Amar gurnuti Tuceta od početka, brutalan je u zadnje vrijeme.
Očekujem ovaj gore sastav i volio bih da krenemo, u drugom ubaciti Ermina i Veselog, siguran sam da im možemo zabiti jedan ili dva gola, a koliko ćemo primiti to ćemo vidjeti.
Edit: Jedino ne znam hoće li Amar gurnuti Tuceta od početka, brutalan je u zadnje vrijeme.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 04 nov 2020, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ljudi moji hocemo li ikad docekati da Zec uveze nekoliko partija iza reda i da dobro odigra...evo i netrazim da dadne gol, netrazimo ni da bude prevaga.....daj samo da ovaj vjeciti bolesnik vise proigra... 

Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 04 nov 2020, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kako ces uvaliti kad Ljoze i Mrki vec gace skinuli.braco je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:22Pitari su primili 2 gola od Zrinjskog, 2 gola od Borca, 2 gola od Slobode, 2 gola od Mladosti, 2 od Krupe u kupu, Velež i Tuzla City strašno odigrali na Koševu tako da su oni itekako ranjivi. S jedne strane daju puno golova pa raja i ne mari za te defanzivne propuste, ali s druge strane mi imamo najbolju odbranu lige.
Ne vidim razlog zašto i mi ne bi mogli dvicu im uvalit, pogotovo s inspirisanim Štilićem koji kad je u takvom raspoloženju niko ga ne može zaustaviti u ligi. A sigurno će imati motiv veći nego u nekim drugim utakmicama, s obzirom da je dijete našeg kluba i zna šta znači ovaj derbi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Bit cu zadovoljan ako dobaci do gola
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja uvijek bez gaca hodamdelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:34Kako ces uvaliti kad Ljoze i Mrki vec gace skinuli.braco je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:22Pitari su primili 2 gola od Zrinjskog, 2 gola od Borca, 2 gola od Slobode, 2 gola od Mladosti, 2 od Krupe u kupu, Velež i Tuzla City strašno odigrali na Koševu tako da su oni itekako ranjivi. S jedne strane daju puno golova pa raja i ne mari za te defanzivne propuste, ali s druge strane mi imamo najbolju odbranu lige.
Ne vidim razlog zašto i mi ne bi mogli dvicu im uvalit, pogotovo s inspirisanim Štilićem koji kad je u takvom raspoloženju niko ga ne može zaustaviti u ligi. A sigurno će imati motiv veći nego u nekim drugim utakmicama, s obzirom da je dijete našeg kluba i zna šta znači ovaj derbi.

-
- Kontakt:
Kakva je ovo promjena sudija par sati prije utakmice, sta ovo muljaju.
Postavili su "mahaca" po zadatku i kontrolora
https://f.a.k.t.o.r.ba/vijest/fsbih-zam ... car/103424
Postavili su "mahaca" po zadatku i kontrolora
https://f.a.k.t.o.r.ba/vijest/fsbih-zam ... car/103424
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mogu oni mahat kur.cu
Ide novo šamaranje kunem vam se životom!
Gazi ih Željo!
Ide novo šamaranje kunem vam se životom!
Gazi ih Željo!
-
- Kontakt:
Koga ce Bekric izvesti danas?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- PointBlank
- Kontakt:
Komitet za sudije i suđenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine promijenio je pomoćnog sudiju za gradski derbi između Sarajeva i Željezničara.
Prvobitno je bilo planirano da funkciju prvog pomoćnika obavlja Senad Ibrišimbegović iz Travnika, što je FSBiH objavio još 23. septembra 2020. godine.
U međuvremenu, bez ikakve obavijesti, Ibrišimbegović je "nestao" iz zapisnika u Cometu, a umjesto njega "uskočio" je Amer Macić iz Mostara. Glavni sudija večerašnjeg derbija na Koševu je Irfan Peljto iz Sarajeva, a uz Macića, pomoćnik će biti i Davor Beljo iz Mostara.
FSBiH je promijenio i kontrolora suđenja, a umjesto prvobitno planiranog Rusmira Mrkovića, ovu funkciju obavljat će Adnan Aslipashić iz Zenice.
Zanimljivo, o Maciću se ove sezone mnogo pričalo nakon utakmice Sloboda - Sarajevo (2:3).
Tada je "mahač" iz Mostara "pogurao" Bordo tim jer nije dosudio očigledan ofsajd u finišu prvog poluvremena iz kojeg je Sarajevo povelo sa 2:1 (strijelac Ahmetović bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je Rahmanović uputio loptu prema njemu).
I iz Komiteta za sudije i suđenje FSBiH kasnije su potvrdili da je Macić pogriješio, odnosno da je gol postignut iz ofsajda...
Stoga i čudi odluka sudijskih autoriteta da u najvećoj utakmici bh. fudbala povjerenje ukaže sudiji o čijim odlukama se pričalo nakon utakmice.
Prvobitno je bilo planirano da funkciju prvog pomoćnika obavlja Senad Ibrišimbegović iz Travnika, što je FSBiH objavio još 23. septembra 2020. godine.
U međuvremenu, bez ikakve obavijesti, Ibrišimbegović je "nestao" iz zapisnika u Cometu, a umjesto njega "uskočio" je Amer Macić iz Mostara. Glavni sudija večerašnjeg derbija na Koševu je Irfan Peljto iz Sarajeva, a uz Macića, pomoćnik će biti i Davor Beljo iz Mostara.
FSBiH je promijenio i kontrolora suđenja, a umjesto prvobitno planiranog Rusmira Mrkovića, ovu funkciju obavljat će Adnan Aslipashić iz Zenice.
Zanimljivo, o Maciću se ove sezone mnogo pričalo nakon utakmice Sloboda - Sarajevo (2:3).
Tada je "mahač" iz Mostara "pogurao" Bordo tim jer nije dosudio očigledan ofsajd u finišu prvog poluvremena iz kojeg je Sarajevo povelo sa 2:1 (strijelac Ahmetović bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je Rahmanović uputio loptu prema njemu).
I iz Komiteta za sudije i suđenje FSBiH kasnije su potvrdili da je Macić pogriješio, odnosno da je gol postignut iz ofsajda...
Stoga i čudi odluka sudijskih autoriteta da u najvećoj utakmici bh. fudbala povjerenje ukaže sudiji o čijim odlukama se pričalo nakon utakmice.
-
- Kontakt:
Haajde Željo !!!!
Nikad nisam bio sigurniji u pobjedu
Amar i ekipa će pokazati da nije prvenstvo gotovo i da će se oni još tjerati sa nama
Amar i ekipa će pokazati da nije prvenstvo gotovo i da će se oni još tjerati sa nama
Rodjeni su pitarske picke!
Otpadak sa 5m posprema u mrezu
Eric
Blazevic-Kosoric-Ikic-Sehic
Alispahic-Hajdarevic
Mule-Stila-Veseli
Lendric
mislim da cemo ovako izaci, ja bih radije Zeca i Boju u prvoj umjesto Hajdara i Veselog ali Amar zna
Blazevic-Kosoric-Ikic-Sehic
Alispahic-Hajdarevic
Mule-Stila-Veseli
Lendric
mislim da cemo ovako izaci, ja bih radije Zeca i Boju u prvoj umjesto Hajdara i Veselog ali Amar zna
FKŽ !
ne mislim da je los, ali ni ja ne bih ovako...ipak mislim da cemo ovako po zadnjim treninzima i utakmicama
FKŽ !
Nema sta Hajdar traziti u ekipi u ovako bitnim utakmicama.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne Mule previse dribla u zadnje vrjeme plus tanak na nogama.Vrlo lako moze loptu zijanit gdje netreba i belaj.Rizik ogroman.
joj pogledaj nas najdrazi da dobijemo ovo pa da proslavimo samo tako