ne znam hoces li mi vjerovati ali ovaj moj jaran s kime sam sad bio u bugarskoj, ima nekoliko godina kupio bingo tiket i dobio 12 milliona kruna. kupili sebi kucu od 300 kvadrata, 3 auta, otisli 3 sedmice u mauricijus, koja sreca ahFaraonTM je napisao/la:Ja igram odavno i redovno, dok se držim kladionice ne osjetim gubitke jer ne igram na velike pare, jedno vrijeme sam furao Bingo al' sam i to prestao, rahatluk.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 19 avg 2015, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nisi bio, al' možda jesi i možda ćeš biti.
Šalim se ja, da nisi fin ne bih se družila s tobom.
Vidi ovog faraona kako je neozbiljan.
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Yebiga znaš kako kažu, ko je sretan ni u hali nije gladanNerminovic je napisao/la:ne znam hoces li mi vjerovati ali ovaj moj jaran s kime sam sad bio u bugarskoj, ima nekoliko godina kupio bingo tiket i dobio 12 milliona kruna. kupili sebi kucu od 300 kvadrata, 3 auta, otisli 3 sedmice u mauricijus, koja sreca ahFaraonTM je napisao/la:Ja igram odavno i redovno, dok se držim kladionice ne osjetim gubitke jer ne igram na velike pare, jedno vrijeme sam furao Bingo al' sam i to prestao, rahatluk.![]()
@pride
Šuti ti tamo mahalušo ona
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E moj Lorde, nije to takav bingo mislio @Faraon. Na ovom nasem samo čir na zeludcu mozes dobiti....Nerminovic je napisao/la:ne znam hoces li mi vjerovati ali ovaj moj jaran s kime sam sad bio u bugarskoj, ima nekoliko godina kupio bingo tiket i dobio 12 milliona kruna. kupili sebi kucu od 300 kvadrata, 3 auta, otisli 3 sedmice u mauricijus, koja sreca ahFaraonTM je napisao/la:Ja igram odavno i redovno, dok se držim kladionice ne osjetim gubitke jer ne igram na velike pare, jedno vrijeme sam furao Bingo al' sam i to prestao, rahatluk.![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Baš takobulbasor je napisao/la:E moj Lorde, nije to takav bingo mislio @Faraon. Na ovom nasem samo čir na zeludcu mozes dobiti....Nerminovic je napisao/la:ne znam hoces li mi vjerovati ali ovaj moj jaran s kime sam sad bio u bugarskoj, ima nekoliko godina kupio bingo tiket i dobio 12 milliona kruna. kupili sebi kucu od 300 kvadrata, 3 auta, otisli 3 sedmice u mauricijus, koja sreca ahFaraonTM je napisao/la:Ja igram odavno i redovno, dok se držim kladionice ne osjetim gubitke jer ne igram na velike pare, jedno vrijeme sam furao Bingo al' sam i to prestao, rahatluk.![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
bulbasor je napisao/la: E moj Lorde, nije to takav bingo mislio @Faraon. Na ovom nasem samo čir na zeludcu mozes dobiti....
Sve su to djecije furke. Neko skonta prije, neko kasnije.pride_of_merseyside je napisao/la:Nisi bio, al' možda jesi i možda ćeš biti.
Ne diraj mi faraona, to je brat visocki. Osjetljiv sam na te stvari.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Re: Odg: Chat
Jarane nece ni naopako zadnji mjesec dana, ni kladionica, ni taj bingo (mada to ne igram previse)... Zestoki minus usred augusta..Lillard je napisao/la:Bingo je zakon
Haram pare. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ljubicasta me u crno zavila.
Nema mi mrzeg broja od ljubicaste 28.
Nema mi mrzeg broja od ljubicaste 28.
Kad vidim kako neki danas uzimaju pare, kladionica je halal para vjerujte 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
dje @dex ?
izgleda pevacica uvela diktaturu ...
[youtube][/youtube]

izgleda pevacica uvela diktaturu ...
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ne moras ti biti neki. 
LANET OLSUN!
Samo mi nije jasno odakle onim ljudima pare da po cijeli dan igraju bingo, i to sve jedni te isti u svakoj kladionici. Izgleda da bas ima ovisnika, to je i razlog sto izbjegavam bingo maksimalno.
Reci imuschtipak je napisao/la:Haram pare.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sto ne mogu ovih laznih moralista. Da zna da ce dobiti igrala bi ga svaki dan i bingo i kladaru.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Ne bih nikad. Ali sta vise da ti pricam, kad ces ti ostati pri tome da ja lazem.
LANET OLSUN!
Aa kad sta hoce lako se navuci, vazda jedan broj falibulbasor je napisao/la:Samo mi nije jasno odakle onim ljudima pare da po cijeli dan igraju bingo, i to sve jedni te isti u svakoj kladionici. Izgleda da bas ima ovisnika, to je i razlog sto izbjegavam bingo maksimalno.
Ja nekad znao odigrati dok čekam bus, a vani ruzno vrijeme, al sreca pa nikad dobio nisam jer da jesam vjerovatno bih igrao češće
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hoces se kladiti da bi igrala kad bi znala da ces dobiti?!uschtipak je napisao/la:Ne bih nikad. Ali sta vise da ti pricam, kad ces ti ostati pri tome da ja lazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.