Kenchi je napisao/la:@QUARTERBACK ne znam brate, ja na svoga mladjeg burazera ne dam ma ni sekunde, ne smije ga dirnuti niko, bio on kriv ili ne ja sam takav covjek i ne moze me ni Bog promjeniti. Vi meni mozete govoriti sta hocete ali ja volim Spahin mentalitet i to je to, bio on budala, ne bio, ja volim takav mentalitet jer sam i sam takav i znam da nista ne moze to promjeniti, shvatite da se sa tim rodite, zivac je zivac.
vjerujem brate da je tako, uredu je to, normalno sasvim, to nikome ne smeta, ne smeta ni meni kontas sto je Spaha krenuo na ove zbog brata kad bi sigurno znao da je to opravdano bilo da je fakat doslo do toga je do Švabi duhnulo da maltretira tek onako nekoga a u to je teško povjerovati, slozit cemo se.. Mene nervira sto ga nenormalno pravdaju, nije sigurno ni on tu ispao najgori, bilo je svacega, al je MORAO bolje da reaguje i mirnije jer je neko naš (Spahin brat?) prvi udario redara.. Nema više tu 'ja sam Spahic, pusti me da prodjem do brata'.. svi su isti pred zakonom i za to treba da se odgovara.. Spaha je u revoltu jer nije bio u mogucnosti da se probije do brata ocigledno izgubio kontrolu i to je ono što se ne smije dešavati i što ja lično osudjujem, al eto.. naravno svako ima pravo na svoj stav i misljenje, al je glupo pravdati ga zato sto mu je to u pitanju brat bio, jbg nece uvijek biti Spahe, mora braco i odrasti nekad, zato je Spaha trebao normalnije da reaguje..