Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2015, 23:08

DragonGirl je napisao/la:Ne moram ga van terena simpatisati ni trunke, ali to ne znači da ne mogu biti poštena pa priznati da je za našu reprezentaciju itekako važan.
Zašto onda komentarišeš dešavanja van terena.
BozePetra je napisao/la:Tukla sam se za mlađeg brata. Više puta. Ti nisi?
U tu zamku me nećeš upecati :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 apr 2015, 23:09

BozePetra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:A da mi je žao, žao mi je, strašna sezona i onda u istoj večeri povreda i skandal. Nadam se da će moći igrati protiv Izraela jer nam treba.
Zašto ti je žao? Zato što je krava ponovo dala 30 litara i ritnula se nogom? Tog čovjeka ne treba žaliti, sam je kriv za sve što mu se desilo i za ovo što se dešava.
Tukla sam se za mlađeg brata. Više puta. Ti nisi?
Spahic ima finih godina, nije balavac da se upusta u tuce.
Kako vam to ljudi nije jasno?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 apr 2015, 23:09

Tukla si se sa nasilnicima, debilima, ne policijom. Kad to shvatite onda mozemo dlaje pricati. Da mi je 10000 puta brat, ako je kriv kriv je. Ako remetis mir na stadionu kriv si.
Celik!3,2,2.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 09 apr 2015, 23:09

Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Tukla sam se za mlađeg brata. Više puta. Ti nisi?
U tu zamku me nećeš upecati :salut:
Nema zamke. To svi rade, neće to niko mirno gledat ni pitat je li brat kriv.
#Salihović

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 09 apr 2015, 23:11

Vala,zaletio bih se za brata da je kriv ne znam za sta...iako ne opravdam postupak spahe smatram da bi vecina isto reagirala
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 apr 2015, 23:11

Kawhi je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?
ma dzaba brate govoriti, njima je drago ovako kad vide ovako ove nase kad se kurce, kad se uzdizu kad prosipaju silu i uopste ne spominju ZASTO je doslo do toga da mu brat bude tu u zelji da predje u VIP ložu u koju ocigledno nije imao pristup nego opravdavaju zato sto je to Spahin mladji brat pa eto SPAHA ga branio, šta će Švabe nasilnici željni udaranja i maltretiranja naroda pa onako uhvatili Spahinog mlađeg brata.. :lol:

@kenchi buraz it's okay.. ;)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 apr 2015, 23:14

QUARTERBACK je napisao/la: ma dzaba brate govoriti, njima je drago ovako kad vide ovako ove nase kad se kurce, kad se uzdizu kad prosipaju silu i uopste ne spominju ZASTO je doslo do toga da mu brat bude tu u zelji da predje u VIP ložu u koju ocigledno nije imao pristup nego opravdavaju zato sto je to Spahin mladji brat pa eto SPAHA ga branio, šta će Švabe nasilnici željni udaranja i maltretiranja naroda pa onako uhvatili Spahinog mlađeg brata.. :lol:

Ma "belosvetska urota" protiv inace divnog gospodina Spahica i jos divnijeg maldjeg mu brata.
Gdje bi oni bili krivi?

Mi smo miljama daleko od civilizovanog drustva, kod nas se ljudi pale na nasilje. :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2015, 23:14

Jedina im je sreća što se ovo desilo u civilizovanoj zemlji, negdje drugo bi ih pregazili, na infuziji bi završili.
Voli te tvoje Sarajevo.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 09 apr 2015, 23:14

SteveHeighway je napisao/la:Vala,zaletio bih se za brata da je kriv ne znam za sta...iako ne opravdam postupak spahe smatram da bi vecina isto reagirala
Upravo. Ne kažem da treba aplaudirati Spahi za tuču, ali se može sačekati prava informacija.
A kaznu će snositi on, nećemo mi.
#Salihović

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 09 apr 2015, 23:16

Virtu4l je napisao/la:Jedina im je sreća što se ovo desilo u civilizovanoj zemlji, negdje drugo bi ih pregazili, na infuziji bi završili.
A tebi bi ko tesko palo sto bi on na infuziji zavrsio? Stidi se,vise mrzis spahu nego sto volis repku.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 09 apr 2015, 23:17

@QUARTERBACK ne znam brate, ja na svoga mladjeg burazera ne dam ma ni sekunde, ne smije ga dirnuti niko, bio on kriv ili ne ja sam takav covjek i ne moze me ni Bog promjeniti. Vi meni mozete govoriti sta hocete ali ja volim Spahin mentalitet i to je to, bio on budala, ne bio, ja volim takav mentalitet jer sam i sam takav i znam da nista ne moze to promjeniti, shvatite da se sa tim rodite, zivac je zivac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2015, 23:17

BozePetra je napisao/la:ali se može sačekati prava informacija.
Spahić Emir i prava informacija ne idu u istu rečenicu. To valjda svi znamo.
Voli te tvoje Sarajevo.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 apr 2015, 23:18

Kawhi je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?
Da je najnekulturniji na svijetu brat je brat. Džabe vodimo raspravu kad' će Spaha za sve odgovarati a ne mi. Jeste ružna slika da se naš do neki dan kapiten repke udara po stadionu ali se prvi ja suosjećam sa njim.
At the end of the storm there's a golden sky..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 apr 2015, 23:20

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la: ma dzaba brate govoriti, njima je drago ovako kad vide ovako ove nase kad se kurce, kad se uzdizu kad prosipaju silu i uopste ne spominju ZASTO je doslo do toga da mu brat bude tu u zelji da predje u VIP ložu u koju ocigledno nije imao pristup nego opravdavaju zato sto je to Spahin mladji brat pa eto SPAHA ga branio, šta će Švabe nasilnici željni udaranja i maltretiranja naroda pa onako uhvatili Spahinog mlađeg brata.. :lol:

Ma "belosvetska urota" protiv inace divnog gospodina Spahica i jos divnijeg maldjeg mu brata.
Gdje bi oni bili krivi?

Mi smo miljama daleko od civilizovanog drustva, kod nas se ljudi pale na nasilje. :crazy:
Pa gledaj odusevljenja na temi jbt, k'o da je osvojio LP. :eh: Ne treba mu ovo nikako, nije moguce da nije on nikad kriv, da je uvijek isprovociran itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 apr 2015, 23:21

Ma bi vraga onako uletio da je bila tu specijalna policija. Pricate o hrabrosti, a zaboravljate da ti zastitari NE SMIJU njeg kao igraca Bayera udariti. Ja hrabrosti.
Celik!3,2,2.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 09 apr 2015, 23:22

Cast pojedincima ali ovdje 80% populacije je dotaklo samo dno. Lajanje po Avdiji, pljuvanje Spahe, uzdizanje Visce, Cocalica itd... Svojevremeno i sranje po Dzeki, nekad i po Misketu, linc Susica. Ja ocigledno ne navijam za istu reprezentaciju kao vi.

Nadam se da ni za 100 godina nece igrati u Sarajevu, dok ove blesave (de)generacije ne izumru...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 apr 2015, 23:22

Ne mozes raditi nesto protiv pravila i biti upravu. Ne znam kako to moze neko dozivljavati kao nesto ispravno.

Sve dok ovakve pojave dozivljavamo kao nesto dobro i kao nesto ispravno onda mozemo vidjeti do kojeg smo stepena civilizacije i kulture dogurali. Uvijek nam je neko drugi kriv, uvijek neko ima nesto protiv nas, sve sto mi uradimo je ispravo a nikako povresno; nikako da se osvijestimo, razmislimo i vidimo gdje smo i sta dalje; i da priznamo da smo u gotov svakom segmentu zivota zaostali. Kolektivna paranoja i sizofrenija.

BakrenaZica
Kontakt:

Post Postao/la BakrenaZica » 09 apr 2015, 23:22

Koliko ja vidim (citam) on je svoje igranje sa ovim zavrsio u Leverkusenu.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 apr 2015, 23:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma bi vraga onako uletio da je bila tu specijalna policija. Pricate o hrabrosti, a zaboravljate da ti zastitari NE SMIJU njeg kao igraca Bayera udariti. Ja hrabrosti.
sto nije mlatio tako ibrahimovica prosle godine.. da ga je svedjan zgrabio za vrat onda nikad se vise nebih ustao on.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 apr 2015, 23:23

BozePetra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:A da mi je žao, žao mi je, strašna sezona i onda u istoj večeri povreda i skandal. Nadam se da će moći igrati protiv Izraela jer nam treba.
Zašto ti je žao? Zato što je krava ponovo dala 30 litara i ritnula se nogom? Tog čovjeka ne treba žaliti, sam je kriv za sve što mu se desilo i za ovo što se dešava.
Tukla sam se za mlađeg brata. Više puta. Ti nisi?
Taj ti se samo sa tastaturom može potuć :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, Taree i 29 gostiju.