fakatSamo F.K.S !! je napisao/la:U cemu je fazon da svi stavljaju likove iz crtanih na facebook ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Facasplaca
- Kontakt:
Re: Chat
Samo F.K.S !! je napisao/la:U cemu je fazon da svi stavljaju likove iz crtanih na facebook ?
Srecom,pa sam se deaktivirao sa ovoga,facebook je zloZnate li zašto su vam gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića?
POSLJEDNJIH nekoliko dana na Facebooku se događa nešto čudno. Prvo vam je najbolja frendica postala Snjeguljica, onda se vaš najbolji frend maskirao u Zekoslava Mrkvu, a potom ste otkrili da ste u braku s Aladinom te da vas ljubavnik Superman vara s Malom sirenom.
Za sve one koji se pitaju zašto im gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića, evo i odgovora: Riječ je o tjednu prisjećanja na djetinjstvo! Ova nesvakidašnja Facebook akcija traje od 14. do 21. studenog, a cilj joj je da u jednom trenutku sve fotografije ljudi na njihovim profilima budu zamijenjene fotografijama likova iz crtića.
Iako je teško povjerovati da će se do nedjelje akciji priključiti svi korisnici Facebooka, kojih je više od 500 milijuna, dosad je mnogo onih koji su vlastitu fotografiju zamijenili fotografijom svog omiljenog lika iz crtića te na svom profilu objavili poruku sljedećeg sadržaja: "Od 14. do 21. studenog stavite kao svoju profil fotografiju sliku svog omiljenog lika iz crtića. Svrha ove igre je na nekoliko dana ukloniti ljudska lica s Facebooka i prisjetiti se djetinjstva".
Prva, originalna poruka, kojom je potaknuta ova igra bila je napisana na grčkom, a iz Grčke i sa Cipra munjevito se proširila diljem svijeta.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:U cemu je fazon da svi stavljaju likove iz crtanih na facebook ?Srecom,pa sam se deaktivirao sa ovoga,facebook je zloZnate li zašto su vam gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića?
POSLJEDNJIH nekoliko dana na Facebooku se događa nešto čudno. Prvo vam je najbolja frendica postala Snjeguljica, onda se vaš najbolji frend maskirao u Zekoslava Mrkvu, a potom ste otkrili da ste u braku s Aladinom te da vas ljubavnik Superman vara s Malom sirenom.
Za sve one koji se pitaju zašto im gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića, evo i odgovora: Riječ je o tjednu prisjećanja na djetinjstvo! Ova nesvakidašnja Facebook akcija traje od 14. do 21. studenog, a cilj joj je da u jednom trenutku sve fotografije ljudi na njihovim profilima budu zamijenjene fotografijama likova iz crtića.
Iako je teško povjerovati da će se do nedjelje akciji priključiti svi korisnici Facebooka, kojih je više od 500 milijuna, dosad je mnogo onih koji su vlastitu fotografiju zamijenili fotografijom svog omiljenog lika iz crtića te na svom profilu objavili poruku sljedećeg sadržaja: "Od 14. do 21. studenog stavite kao svoju profil fotografiju sliku svog omiljenog lika iz crtića. Svrha ove igre je na nekoliko dana ukloniti ljudska lica s Facebooka i prisjetiti se djetinjstva".
ccc svašta ima na tom sran.u čuj sedmica prisjećanja na djetinstvo![]()
Prva, originalna poruka, kojom je potaknuta ova igra bila je napisana na grčkom, a iz Grčke i sa Cipra munjevito se proširila diljem svijeta.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kad smo kod crtanih znal ko kako se zvao crtani na hayatu cini mi se,nesto hubba bubba,neki zuti majmun 

Rođen s tobom da budem
- Megamon
- Kontakt:
MarsipulamiFaraon iz Visokog je napisao/la:Kad smo kod crtanih znal ko kako se zvao crtani na hayatu cini mi se,nesto hubba bubba,neki zuti majmun

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kod Hairlije Garagamel slika profila na FB

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
kod mene je lik iz crtica ali on vec ima duzi staz kao profilna slika...moram mu odat pocast nespretni lovac ima isto ime kao i ja...
samo ne znam,da li sam ja dobio ime na osnovu njega,ili taj lik na osnovu mene dobio ime...neko je od nekog ukrao ime
samo ne znam,da li sam ja dobio ime na osnovu njega,ili taj lik na osnovu mene dobio ime...neko je od nekog ukrao ime

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Megamon
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Kod Hairlije Garagamel slika profila na FB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
south park

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Imal ko kakvu dobru stvar da me razbudi muzičku naravno.Sinoć u 3 legnem i ustanem u 6 pa me krenulo bacat prema krevetu,a ne želim to hoću nešto veselo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Imal ko kakvu dobru stvar da me razbudi muzičku naravno.Sinoć u 3 legnem i ustanem u 6 pa me krenulo bacat prema krevetu,a ne želim to hoću nešto veselo![]()
[youtube][/youtube]

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
"Kisla mi je GlOova" manija izgleda jos ne prestaje.
Meni zao cure, citava drzava a vjerujem i sire, se zajebaje na njen racun.
Inace, ja dam na face-u stavila legendarnog Kenny-ja iz South Parka.

Inace, ja dam na face-u stavila legendarnog Kenny-ja iz South Parka.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
OMG you killed Lily!, you bustardsLily je napisao/la:"Kisla mi je GlOova" manija izgleda jos ne prestaje.Meni zao cure, citava drzava a vjerujem i sire, se zajebaje na njen racun.
Inace, ja dam na face-u stavila legendarnog Kenny-ja iz South Parka.![]()

ja 3jarana predlago da ja budem Eric, a oni ostali nece **** ih Dusko Dugousko

Hvala megamon evo dižem se druga kafa za po sata 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Kako kapucino dize iz mrtvih 

Diže bolje neg kafa,ali trenutno nemam,a mrsko mi kupovat.Zato derem nes 3 u 6Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako kapucino dize iz mrtvih

Sta ce to vama, ne smijete to piti,Ccc.. Narast' ce vam rep.LBJ MVP je napisao/la:Diže bolje neg kafa,ali trenutno nemam,a mrsko mi kupovat.Zato derem nes 3 u 6Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako kapucino dize iz mrtvih

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Neće ja se redovno šišam.Ne volim dugu kosuLily je napisao/la:Sta ce to vama, ne smijete to piti,Ccc.. Narast' ce vam rep.LBJ MVP je napisao/la:Diže bolje neg kafa,ali trenutno nemam,a mrsko mi kupovat.Zato derem nes 3 u 6Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako kapucino dize iz mrtvih![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.