Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Facasplaca
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Facasplaca » 20 nov 2010, 18:25

Samo F.K.S !! je napisao/la:U cemu je fazon da svi stavljaju likove iz crtanih na facebook ?
fakat

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 nov 2010, 18:30

Samo F.K.S !! je napisao/la:U cemu je fazon da svi stavljaju likove iz crtanih na facebook ?
Znate li zašto su vam gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića?
POSLJEDNJIH nekoliko dana na Facebooku se događa nešto čudno. Prvo vam je najbolja frendica postala Snjeguljica, onda se vaš najbolji frend maskirao u Zekoslava Mrkvu, a potom ste otkrili da ste u braku s Aladinom te da vas ljubavnik Superman vara s Malom sirenom.

Za sve one koji se pitaju zašto im gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića, evo i odgovora: Riječ je o tjednu prisjećanja na djetinjstvo! Ova nesvakidašnja Facebook akcija traje od 14. do 21. studenog, a cilj joj je da u jednom trenutku sve fotografije ljudi na njihovim profilima budu zamijenjene fotografijama likova iz crtića.

Iako je teško povjerovati da će se do nedjelje akciji priključiti svi korisnici Facebooka, kojih je više od 500 milijuna, dosad je mnogo onih koji su vlastitu fotografiju zamijenili fotografijom svog omiljenog lika iz crtića te na svom profilu objavili poruku sljedećeg sadržaja: "Od 14. do 21. studenog stavite kao svoju profil fotografiju sliku svog omiljenog lika iz crtića. Svrha ove igre je na nekoliko dana ukloniti ljudska lica s Facebooka i prisjetiti se djetinjstva".

Prva, originalna poruka, kojom je potaknuta ova igra bila je napisana na grčkom, a iz Grčke i sa Cipra munjevito se proširila diljem svijeta.
Srecom,pa sam se deaktivirao sa ovoga,facebook je zlo :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:33

Dylan Dog je napisao/la:
Znate li zašto su vam gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića?
POSLJEDNJIH nekoliko dana na Facebooku se događa nešto čudno. Prvo vam je najbolja frendica postala Snjeguljica, onda se vaš najbolji frend maskirao u Zekoslava Mrkvu, a potom ste otkrili da ste u braku s Aladinom te da vas ljubavnik Superman vara s Malom sirenom.

Za sve one koji se pitaju zašto im gotovo svi frendovi na Fejsu postali likovi iz crtića, evo i odgovora: Riječ je o tjednu prisjećanja na djetinjstvo! Ova nesvakidašnja Facebook akcija traje od 14. do 21. studenog, a cilj joj je da u jednom trenutku sve fotografije ljudi na njihovim profilima budu zamijenjene fotografijama likova iz crtića.

Iako je teško povjerovati da će se do nedjelje akciji priključiti svi korisnici Facebooka, kojih je više od 500 milijuna, dosad je mnogo onih koji su vlastitu fotografiju zamijenili fotografijom svog omiljenog lika iz crtića te na svom profilu objavili poruku sljedećeg sadržaja: "Od 14. do 21. studenog stavite kao svoju profil fotografiju sliku svog omiljenog lika iz crtića. Svrha ove igre je na nekoliko dana ukloniti ljudska lica s Facebooka i prisjetiti se djetinjstva".

ccc svašta ima na tom sran.u čuj sedmica prisjećanja na djetinstvo :D
Prva, originalna poruka, kojom je potaknuta ova igra bila je napisana na grčkom, a iz Grčke i sa Cipra munjevito se proširila diljem svijeta.
Srecom,pa sam se deaktivirao sa ovoga,facebook je zlo :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 18:35

Kad smo kod crtanih znal ko kako se zvao crtani na hayatu cini mi se,nesto hubba bubba,neki zuti majmun :?:
Rođen s tobom da budem

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 nov 2010, 18:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:Kad smo kod crtanih znal ko kako se zvao crtani na hayatu cini mi se,nesto hubba bubba,neki zuti majmun :?:
Marsipulami :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 20 nov 2010, 19:07

slika
:mrgreen:
Big club, great history, Nottm Forest.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 19:11

Kod Hairlije Garagamel slika profila na FB :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 nov 2010, 19:17

kod mene je lik iz crtica ali on vec ima duzi staz kao profilna slika...moram mu odat pocast nespretni lovac ima isto ime kao i ja...
samo ne znam,da li sam ja dobio ime na osnovu njega,ili taj lik na osnovu mene dobio ime...neko je od nekog ukrao ime :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 nov 2010, 19:31

Frutek je napisao/la:Kod Hairlije Garagamel slika profila na FB :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

south park :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 19:34

Imal ko kakvu dobru stvar da me razbudi muzičku naravno.Sinoć u 3 legnem i ustanem u 6 pa me krenulo bacat prema krevetu,a ne želim to hoću nešto veselo :mrgreen: :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 nov 2010, 19:37

LBJ MVP je napisao/la:Imal ko kakvu dobru stvar da me razbudi muzičku naravno.Sinoć u 3 legnem i ustanem u 6 pa me krenulo bacat prema krevetu,a ne želim to hoću nešto veselo :mrgreen: :|

[youtube][/youtube]

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 19:43

slika
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 nov 2010, 19:45

"Kisla mi je GlOova" manija izgleda jos ne prestaje. :mrgreen: Meni zao cure, citava drzava a vjerujem i sire, se zajebaje na njen racun.

Inace, ja dam na face-u stavila legendarnog Kenny-ja iz South Parka. 8-) :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 19:47

ja sam Houba :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 19:47

Lily je napisao/la:"Kisla mi je GlOova" manija izgleda jos ne prestaje. :mrgreen: Meni zao cure, citava drzava a vjerujem i sire, se zajebaje na njen racun.

Inace, ja dam na face-u stavila legendarnog Kenny-ja iz South Parka. 8-) :mrgreen:
OMG you killed Lily!, you bustards :mrgreen:

ja 3jarana predlago da ja budem Eric, a oni ostali nece **** ih Dusko Dugousko :( :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 19:48

Hvala megamon evo dižem se druga kafa za po sata :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 nov 2010, 19:54

Kako kapucino dize iz mrtvih 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 19:57

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako kapucino dize iz mrtvih 8-)
Diže bolje neg kafa,ali trenutno nemam,a mrsko mi kupovat.Zato derem nes 3 u 6 :lol:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 20 nov 2010, 19:58

LBJ MVP je napisao/la:
Diže bolje neg kafa,ali trenutno nemam,a mrsko mi kupovat.Zato derem nes 3 u 6 :lol:
Sta ce to vama, ne smijete to piti,Ccc.. Narast' ce vam rep. :P :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 19:59

Lily je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Sta ce to vama, ne smijete to piti,Ccc.. Narast' ce vam rep. :P :mrgreen:
Neće ja se redovno šišam.Ne volim dugu kosu :lol: :mrgreen: :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.