Mnogo mladji i zdraviji od vasih penzionera, koji su vam dosli.svrakino1921 je napisao/la:Mozes mislit kakav je kad se vraca ovamo i to na posudbuWestTrebina je napisao/la:Kakav je ovaj serbedzija sto je doso u sarajvo?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Upravu sisvrakino1921 je napisao/la:Momentalno vam je to jedini izvor prihodazagor1987 je napisao/la:Joj spice oca mi niste bitni sekunde haha dajte ba nesto izmislite kad vam je to najveci problemsvrakino1921 je napisao/la:Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve
![]()
-
duplakruna46
- Kontakt:
Kako je decko sladak, pravi Amarov saljivdjijasvrakino1921 je napisao/la:Momentalno vam je to jedini izvor prihodazagor1987 je napisao/la:Joj spice oca mi niste bitni sekunde haha dajte ba nesto izmislite kad vam je to najveci problemsvrakino1921 je napisao/la:Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve
![]()
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
DUPLAKRUNA kod njih je aktuelna pjesma smejem se a place mi se od Mandica haha
- WestTrebina
- Kontakt:
Pise se AM AW OWduplakruna46 je napisao/la: Amarov
Samo nek nije kredit...svrakino1921 je napisao/la:Momentalno vam je to jedini izvor prihodazagor1987 je napisao/la:Joj spice oca mi niste bitni sekunde haha dajte ba nesto izmislite kad vam je to najveci problemsvrakino1921 je napisao/la:Kako danas idu karte protiv Celtica
Imal guzve kakve
![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Bitno je da hidrocefalus ima para a mi ćemo se patiti sa svojom neimaštinom i kvartalima te pojačanjima tipa Milanović,Oremuš,Šerbečić...silan si željkane silan
- WestTrebina
- Kontakt:
Jednima osim drugima besim
Haman isto
Haman isto
- MocMahale444
Pizdulini tema vam je 0 nabijem vas na napojnu zilu. Sta ima imal dima?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Katastrofa moj muha.MocMahale444 je napisao/la:Pizdulini tema vam je 0 nabijem vas na napojnu zilu. Sta ima imal dima?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
duplakruna46
- Kontakt:
Tu je decko koji se dugo cekao. Ovi tvoji podanici koji su pokusavali ispdati smijesni nije im se dalo, napokon nam salju pravog konkurenta.MocMahale444 je napisao/la:Pizdulini tema vam je 0 nabijem vas na napojnu zilu. Sta ima imal dima?
Evo nama gazda dao 500 hlopti, ‘ocete da vam posaljemo da zaradite sta. Ionako su pijacarke (picic milionerski nece da se trosi na nama, nema adidas lopti, neke Hjon kwoo).
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- WestTrebina
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:
- WestTrebina
- Kontakt:
Pa ispali su smijesniduplakruna46 je napisao/la:Tu je decko koji se dugo cekao. Ovi tvoji podanici koji su pokusavali ispdati smijesni nije im se dalo, napokon nam salju pravog konkurenta.MocMahale444 je napisao/la:Pizdulini tema vam je 0 nabijem vas na napojnu zilu. Sta ima imal dima?![]()
Evo nama gazda dao 500 hlopti, ‘ocete da vam posaljemo da zaradite sta. Ionako su pijacarke (picic milionerski nece da se trosi na nama, nema adidas lopti, neke Hjon kwoo).
A muha ne smije pisati. Boji se misketovaca
- MocMahale444
Plaho me strahWestTrebina je napisao/la:Pa ispali su smijesniduplakruna46 je napisao/la:Tu je decko koji se dugo cekao. Ovi tvoji podanici koji su pokusavali ispdati smijesni nije im se dalo, napokon nam salju pravog konkurenta.MocMahale444 je napisao/la:Pizdulini tema vam je 0 nabijem vas na napojnu zilu. Sta ima imal dima?![]()
Evo nama gazda dao 500 hlopti, ‘ocete da vam posaljemo da zaradite sta. Ionako su pijacarke (picic milionerski nece da se trosi na nama, nema adidas lopti, neke Hjon kwoo).![]()
A muha ne smije pisati. Boji se misketovaca
Pisi propalo sarajVo opet sampion. Jaki ste ko beton tobeti
- svrakino1921
- Kontakt:
Dosle lopte
500 komada
500 komada
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zategnite mreze, ide do vrhasvrakino1921 je napisao/la:Dosle lopte
500 komada
Poslije Duljinih Veš mašina, došle lopte. Aferim pitarisvrakino1921 je napisao/la:Dosle lopte
500 komada
-
duplakruna46
- Kontakt:
A ispod lopti kUferi dolara!
Nije Nam lose mislio!
#hehe
Nije Nam lose mislio!
#hehe
- MocMahale444
Sarajlijica1946 je napisao/la:Zategnite mreze, ide do vrhasvrakino1921 je napisao/la:Dosle lopte
500 komada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.