Očigledno mu je i brat kreten dok je došao u tu situaciju.Greivis je napisao/la:Jer je branio brata?Kawhi je napisao/la:Jedno vrijeme sam čak i sumnjao da je idiot, ali riješio me je sumnje.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Centre forward
- Kontakt:
Ne postoji opravdanje za ovo što je uradio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jesi li uživao kad je Vedo nasrnuo na Harnika?Virtu4l je napisao/la:Ja nisam u problemu. Naprotiv. Uživam.DragonGirl je napisao/la:Spahić u problemu, mi smo u problemu.
Jesi li uživao da se Mume igrao davitelja u Andori?
Jesi li uživao kad je Džeko napao Dragovića?
Ne zezaj, Virto, nasilje je nasilje. Ne opravdam, ali ovo su naši reprezentativci, možemo bar sačekati da vidimo šta se stvarno desilo.
#Salihović
Emir Spahić
Čekali... Kao i obično ne moze proći ni 3 mjeseca da ne napravi neki skandal... Bili smo se zabrinuli da se nije opametio međutim opet nas razuvjerio!!!stokton je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:I ti nekome pričaš nešto za mentalitet.stokton je napisao/la:Udri kapitenu ta ne treba ti za fakulteta![]()
![]()
A vi dežurni moralisti koji izmigoljite iz rupa samo kada treba srat po kapitenu sjetite se samo Cantone i Zizua i prvi biste ih vi veličali zbog toga, a sada pljujete po ovom, klasični balijski mentalitet![]()
![]()
![]()
SRAMOTA ZA NAŠU DRŽAVU da se ovo desi SRAMOTA!!!![]()
![]()
Samo jako miševe koji izmigolje iz rupa samo kada treba srat po generalu, gdje ste bili svih ovih mjeseci kad je razvaljivo na terenu o vi pravednici![]()
Samo deri Spaha, rulja je uz tebe!!!
Sent from Angelina's bed
Čovjek je veći kriminalac od naših političara. **** ko je nama bio kapiten pored živog Misketa. 

Stani malo. Upoređuješ koškanja na terenu i treninzima sa ovim javašlukom? Pa gdje nađe vezu između tih incidenata? Ovo je slučaj za policiju, a to na terenu je slučaj za sudiju.BozePetra je napisao/la:Jesi li uživao kad je Vedo nasrnuo na Harnika?
Ne zezaj, Virto, nasilje je nasilje. Ne opravdam, ali ovo su naši reprezentativci, možemo bar sačekati da vidimo šta se stvarno desilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fuj ... 

Kada Cantona ovako nesto uradi onda je kralj kada Ibrahimovic uradi nesto siledjijski onda je idol najjaci na svijetu kad Spaha pokaze da nije pi.ka onda je kreten jer je to Spahic , Podrska za Spahica , zasluzio je kaznu dobice je sigurno odsluzice ali nedaj nikad na svoje .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne vrijedi zbog tebe popušiti ban ovdje, kakvi bolan miševi, šta ti je momak, najnormalnije je vecina nas pratila Spahica tokom ovih mjeseci i sjajne sezone i kome to Boga ti nije od nas bilo drago kad je Spaha razvaljivao u glavnim utakmicama ? ne kenjaj i to nema veze s ovim.. on je profesionalac i kao takav treba našu zemlju a Boga mi i sebe da predstavlja u što boljem svjetlu UVIJEK I GDJE GOD da se nalazi.. pa šta očekivat od drugih kad ti do jučerašnji VOĐA ovako nešto radi.. al dzaba ne vrijedi govoriti.. MI SMO MIŠEVI AAAAAAAAAAAAAAAAAA bravo za tebe! bravo!stokton je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:I ti nekome pričaš nešto za mentalitet.stokton je napisao/la:Udri kapitenu ta ne treba ti za fakulteta![]()
![]()
A vi dežurni moralisti koji izmigoljite iz rupa samo kada treba srat po kapitenu sjetite se samo Cantone i Zizua i prvi biste ih vi veličali zbog toga, a sada pljujete po ovom, klasični balijski mentalitet![]()
![]()
![]()
SRAMOTA ZA NAŠU DRŽAVU da se ovo desi SRAMOTA!!!![]()
![]()
Samo jako miševe koji izmigolje iz rupa samo kada treba srat po generalu, gdje ste bili svih ovih mjeseci kad je razvaljivo na terenu o vi pravednici![]()
Pa rekoh "nasilje je nasilje" i da ne opravdam, ali neću ni da osuđujem i donosim ocjene bez kompletne informacije.Virtu4l je napisao/la:Stani malo. Upoređuješ koškanja na terenu i treninzima sa ovim javašlukom? Pa gdje nađe vezu između tih incidenata? Ovo je slučaj za policiju, a to na terenu je slučaj za sudiju.BozePetra je napisao/la:Jesi li uživao kad je Vedo nasrnuo na Harnika?
A da mi je žao, žao mi je, strašna sezona i onda u istoj večeri povreda i skandal. Nadam se da će moći igrati protiv Izraela jer nam treba.
#Salihović
Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM !

At the end of the storm there's a golden sky..
Zašto ti je žao? Zato što je krava ponovo dala 30 litara i ritnula se nogom? Tog čovjeka ne treba žaliti, sam je kriv za sve što mu se desilo i za ovo što se dešava.BozePetra je napisao/la:A da mi je žao, žao mi je, strašna sezona i onda u istoj večeri povreda i skandal. Nadam se da će moći igrati protiv Izraela jer nam treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Niko normalan ne bi trebao opravdati ovo sto je Spaha uradio. No ima ovdje onih subjektivnih kao sto je Virtual pa bez obzira sta spaha uradi on ce ga pljuvati,takve ljude ne treba smatrati relevantnim za raspravu ovakvog tipa.
Takodjer dovoditi u pitanje njegovo fudbalsko znanje zbog ovog incidenta kao sto je to uradio klaun chinaglia,moze samo neko ko nema blage veze o fudbalu. Spaha je nas najkvalitetniji defanzivac ikada svidjalo se to vama ili ne. Cantona je bio los igrac kad je udario navijaca?
Takodjer dovoditi u pitanje njegovo fudbalsko znanje zbog ovog incidenta kao sto je to uradio klaun chinaglia,moze samo neko ko nema blage veze o fudbalu. Spaha je nas najkvalitetniji defanzivac ikada svidjalo se to vama ili ne. Cantona je bio los igrac kad je udario navijaca?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Nerminovic
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Kada Cantona ovako nesto uradi onda je kralj kada Ibrahimovic uradi nesto siledjijski onda je idol najjaci na svijetu kad Spaha pokaze da nije pi.ka onda je kreten jer je to Spahic , Podrska za Spahica , zasluzio je kaznu dobice je sigurno odsluzice ali nedaj nikad na svoje .
EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM !![]()
![]()
![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hm... a ne pitaš se zašto su redari nasrnuli na njegovog brata? Bio je prekulturan prema njima? Ophodio se s dubokim poštovanjem? Ili je idiot poput brata?EDO299 je napisao/la:Momak na kojeg su nasrnuli redari je ustvari rođeni brat Emira. Pa ljudi ko ne bi poginuo za rođenog brata, ista je to krv jbt. Podrška Emiru SINU BOSANSKOM !![]()
![]()
![]()
![]()
Vi ste ljudi smijesni da smijesniji ne mozete biti, yebene pi*ke, zato nam je i drzava u qrcu zbog istih vas koji sutite pred svim i svacim, Spaha ima damu i ima inat bosanski vi sto mu zamjerate sto je branio buraza ocito nemate nikoga bliznjeg za koga bi zivot dali. Mozda je ovaj zastitar opsovao mater njegovom burazu? Pa bolan kako imate obraza osudjivati ovaj incident kad covjek brani svoju krv. I o kakvom sramocenju drzave vi govorite? Pola svjetske populacije ne zna ni da BiH postoji a vi o nekakvoj sramoti pricate. I da je eto nekim slucajem osramotio kako ce se to odraziti na ovu nasu "prelijepu" drzavu, inace uredjenu po svim parametrima? Njemacki investitori kojih ima na pretek ce odustati od ulaganja u ovu inace nam odlicnu drzavu? Kakva sramota bolan, treba da vas bude sramota sto samo sjedite kod kuce i dr***e qrac preko interneta 

- DragonGirl
- Kontakt:
Samo ti uživaj, nije nikakav problem, dok ima onih koji po ovom pitanju imaju i malo šire vidike, pa vide poprilično dalje od nekakvih ličnih frustracija i sada eventualnih moralnih satisfakcija. Ne moram ga van terena simpatisati ni trunke, ali to ne znači da ne mogu biti poštena pa priznati da je za našu reprezentaciju itekako važan.Virtu4l je napisao/la:Ja nisam u problemu. Naprotiv. Uživam.DragonGirl je napisao/la:Spahić u problemu, mi smo u problemu.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Spahic nije branio svog brata i prijatelje vec je zajedno sa njima pravio problem.
Nisu zastitari iz cista mira nasrnuli na njih.
Nisu zastitari iz cista mira nasrnuli na njih.
Tukla sam se za mlađeg brata. Više puta. Ti nisi?Virtu4l je napisao/la:Zašto ti je žao? Zato što je krava ponovo dala 30 litara i ritnula se nogom? Tog čovjeka ne treba žaliti, sam je kriv za sve što mu se desilo i za ovo što se dešava.BozePetra je napisao/la:A da mi je žao, žao mi je, strašna sezona i onda u istoj večeri povreda i skandal. Nadam se da će moći igrati protiv Izraela jer nam treba.
#Salihović
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.