FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi navijači ko radnici koji štrajkuju "lopovi,lopovi" 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
a mi igramo k'o sat pa nam smetaju...imaju igrača manje, i mi bi isto.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mora da Kerla posti pa ne moze igrati. 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Onda je red da i ti ne kenjas po igracima jer te je igrace doveo Amar koji je sad na odmoru. Red je brate dragi ..likusa je napisao/la:kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
Nikola Tesla!
-
- Kontakt:
ne znam kako neko ima pravo bilo sta reci za Dinu i igrace,iskljucivi krivac za lose rezultate je iskljucivo Amar Osim,pa da vam je babo tako stoje stvari..igraci na terenu ne trce ne bore se, ne znaju sta igraju,a i kako bi kada ne znaju ni ko im je trener.Pustili su dva stopera a sad imaju jedva jednog,ko je krivac,ja sigurno nisam,ne krivim igrace na terenu ni sekunde niti Dinu,Amar neka odluci veceras vec sta ce i kako ce,pa nije on veci od Želje
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
newBot je napisao/la:Onda je red da i ti ne kenjas po igracima jer te je igrace doveo Amar koji je sad na odmoru. Red je brate dragi ..likusa je napisao/la:kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
+1
-
- Kontakt:
ocigledno je da se nesto desava unutar kluba, ova pauza je jedina nada i valjda sve izadje na dobro..
Mi smo Željini, Željo je naš!
po kome to osim Adilovica ?newBot je napisao/la:Onda je red da i ti ne kenjas po igracima jer te je igrace doveo Amar koji je sad na odmoru. Red je brate dragi ..likusa je napisao/la:kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
Željeznicar za život cijeli !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Recimo po KERLI kriv za sve golove koje smo dobili ove godine Adilovic je za njega Ronaldo!likusa je napisao/la:po kome to osim Adilovica ?newBot je napisao/la:Onda je red da i ti ne kenjas po igracima jer te je igrace doveo Amar koji je sad na odmoru. Red je brate dragi ..likusa je napisao/la:kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kerli raskid ugovora zahvalit se i pustit ga da ide kud god hoce
-
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Zrinja..mi nula bodova u drugom poluvremenu..ocajno.
Jeb.em ti kerla sve nonsalantno bezobrazno
- corleone87
- Kontakt:
E ovo je sramota,dvije utamice imamo igraca vise mi nemoze remi da izvucemo,pa se vi zapitajte kakvi nam igraci igraju u klubu.Amare odluci se vise ili hoces ili neces,ako neces daj da se nadje normalan trener na vrijeme dok kola jos vise nisu krenula niz brdo.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa tu su negdje brzo ce se izjednaciti po primljenim odnosno ne datim golovima koji su nas kostali 

Željeznicar za život cijeli !
Kako vam je trener glup i nerealan. 

Ova ekipa se patila i prosle godine i ne mogu da vjerujem da se nije pokusalo osvjeziti ekipu.
- inacefindecko
- Kontakt:
1. korak: NIKOME PLATU OVAJ MJESEC!
2. korak: DUPLI TRENINZI, SAMO TRČANJE I KONDICIJA!
3. korak: RASKID UGOVORA KRAMPAMA: KERLA, SVRAKA
4. korak: ONAJ KOJI BUDE UHVAĆEN SA PIVOM U RUCI U GRADU TREBA BITI POSLAN NA INTENZIVNU!
trebamo živce kidat i kose čupat radi ovih AMATERA koji nisu u stanju potrčat, a kamoli uspostaviti terensku inicijativu kad imamo IGRAČA VIŠE!
FUJ!
2. korak: DUPLI TRENINZI, SAMO TRČANJE I KONDICIJA!
3. korak: RASKID UGOVORA KRAMPAMA: KERLA, SVRAKA
4. korak: ONAJ KOJI BUDE UHVAĆEN SA PIVOM U RUCI U GRADU TREBA BITI POSLAN NA INTENZIVNU!
trebamo živce kidat i kose čupat radi ovih AMATERA koji nisu u stanju potrčat, a kamoli uspostaviti terensku inicijativu kad imamo IGRAČA VIŠE!
FUJ!
ja bi opet bio super zadovoljan saldom da smo dobili radnika. ovako bogami nisam.
a lično ne bi imao ništa protiv da amar bude sportski direktor a da klupu preuzmu odović, čapljić ili ninković. al' dino definitivno nije za prvog trenera, o memiću da i ne pričam.
a lično ne bi imao ništa protiv da amar bude sportski direktor a da klupu preuzmu odović, čapljić ili ninković. al' dino definitivno nije za prvog trenera, o memiću da i ne pričam.
Dino neke malere spominje
Reci covjece realno mi smo qita od ekipe niti trenera niti igraca trenutno imamo.
Od ovih veceras sto su igrali realno bar pola bi trebalo nogirati, ali jbg onda nece imati ko da igra.
Tuzno je da niko u timu ne zna izvesti prekida o centarsutu ne treba pricat, a tek sut s distance je misaona imenica za ove "igrace".
Realno gledajuci s ovom ekipom nas maksimum je sredina tabele, europa je misaona imenica i sto se prije s tim pomirimo lakse ce nam biti.

Reci covjece realno mi smo qita od ekipe niti trenera niti igraca trenutno imamo.
Od ovih veceras sto su igrali realno bar pola bi trebalo nogirati, ali jbg onda nece imati ko da igra.
Tuzno je da niko u timu ne zna izvesti prekida o centarsutu ne treba pricat, a tek sut s distance je misaona imenica za ove "igrace".
Realno gledajuci s ovom ekipom nas maksimum je sredina tabele, europa je misaona imenica i sto se prije s tim pomirimo lakse ce nam biti.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"