Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
O cemu ti to?zagor1987 je napisao/la: Jesma ti idol i nik si mi uzeo haha vidim sam sa sobom se dopisujeskoliko ti ljudi spominje familiju i majku sta je ono nece moc nocima spavat? Krkan,zagoj1987,tobe,westtribina te sam ti upratio profile ti si bas puko kume ako ti bude trebao doktor javi se
O tome da mi uzimas nik i komentarises al samo naprijed haha ajde ba nismo ludi vrlo lako te prepoznat. Pises ovdje isto kao i na svaku objavu o Sarajevu. Tobe,Tobe glup si ko nocWestTrebina je napisao/la:O cemu ti to?zagor1987 je napisao/la: Jesma ti idol i nik si mi uzeo haha vidim sam sa sobom se dopisujeskoliko ti ljudi spominje familiju i majku sta je ono nece moc nocima spavat? Krkan,zagoj1987,tobe,westtribina te sam ti upratio profile ti si bas puko kume ako ti bude trebao doktor javi se
Jesi li razmisljao o tome da posjetis nekog hodzu?
Ko su ovi indijanci?Denchi je napisao/la:ko da ne znaš momčino da su oni golemi i uvijek idu na tituluKockoglavi je napisao/la:Bazu Plavih danas su napustili Tarik Mušinović, Filip Jelović i Senedin Hadrović. Oni neće ostati s ekipom, ali će u Želji u budućnosti pratiti njihove igre.
Mušinović se vraća u FK Klis, Jelović u Vitez, dok će Hadrović nastaviti s igrama u dresu Tomislava.
Ovo su im trebala biti pojačanja![]()
![]()
![]()
![]()
Masta je besplatnaprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode mastaju Evropu i tako to![]()
Hahahahah hahahredbull93 je napisao/la:Masta je besplatnaprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode mastaju Evropu i tako to![]()
De ti meni pokazi kako se uzima nik pa da uzmem adminu ili nekom normalnom forumasu. Koja bi to budala uzela nik od tebe takvog retardiranog. Svaki drugi post nekom psujes. **** te usref u ta usta skrbava. Kulturan si, ko da te je on sklepaozagor1987 je napisao/la:O tome da mi uzimas nik i komentarises al samo naprijed haha ajde ba nismo ludi vrlo lako te prepoznat. Pises ovdje isto kao i na svaku objavu o Sarajevu. Tobe,Tobe glup si ko nocWestTrebina je napisao/la:O cemu ti to?zagor1987 je napisao/la: Jesma ti idol i nik si mi uzeo haha vidim sam sa sobom se dopisujeskoliko ti ljudi spominje familiju i majku sta je ono nece moc nocima spavat? Krkan,zagoj1987,tobe,westtribina te sam ti upratio profile ti si bas puko kume ako ti bude trebao doktor javi se
Jesi li razmisljao o tome da posjetis nekog hodzu?
Gdje je masta i ko je igdje u nas spomenuo Evropu? Jedan lik napisao zbog Sariela, niko ozbiljno napisao nigdje, za razliku od vas koji ste ubijedjeni da cete sa Isicem i Vrhovcem u Evropu, a ko zna mozda i odete zasto da ne. Medjutim problem ko vas i ko nas nije rezultatski izboriti Evropu nego dobiti licencu, tako da je mastanje tu vase isto kao i naseprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode mastaju Evropu i tako to![]()
Auuu kakav gospodski odgovor @bhpremierliga12. Svaka cast brt.bhpremierliga12 je napisao/la:Gdje je masta i ko je igdje u nas spomenuo Evropu? Jedan lik napisao zbog Sariela, niko ozbiljno napisao nigdje, za razliku od vas koji ste ubijedjeni da cete sa Isicem i Vrhovcem u Evropu, a ko zna mozda i odete zasto da ne. Medjutim problem ko vas i ko nas nije rezultatski izboriti Evropu nego dobiti licencu, tako da je mastanje tu vase isto kao i naseprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode mastaju Evropu i tako to![]()
Da ti nisi neka tobetova bivsa picoka? Ili je to ili ti je on stari koji te je odbacio. Trece nema.zagor1987 je napisao/la:Tobe eto po zadnjem postu se vrlo lako prepoznas jer psujes vazda isto i to Husrefu samo ides na blok opet posto niko ne prica niti ti replicira ovdje jer si budala.
Znate sta ste mi obecali i rekli
sta pustate ovom da pise ovdje dajte mu ban pljuje i ismijava sve sto je vezano za FKS,inace ovo je TOBE a znate admini sta ste mi rekli i obecali?
4 kvartala otprilike.duplakruna46 je napisao/la:KOLIKO KOSTA LJUBAV DENIALA GRAOVCA???
Lakoste je napisao/la:Citam lobotomiju, neki glavni insajder im najavio nove umbro dresove, kao igraci se vec slikali u njima a sad citam onaj no1 im radi dresove
Ma nema veceg retardiranog debila od tebe. Cuclač sisaDokoljenko je napisao/la:Tačno da nije zenickih turaka pricao bih da su vijetnamci najdebilniji navijaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.