FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
**** vise kerlu ovo je presmijesno sa njim!!!
-
- Kontakt:
Cega ???likusa je napisao/la:fuj jel tebe stid ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ma jok kakva pojacanja ... treba Amaru odmor ... jel ga stid cim je nestalo para on fol odmor itd.adi11 je napisao/la:Pa sad neka neko kaze da nam nisu potrebna pojacanja da imamo dobru ekipu.
Lako je igrati kada ima para najbolji primjer je Sarajevo ... Prvak drzave mi nemamo klupu mi nemamo ako nista spekulaciju oko nekog igraca da dovedemo fuj fuj fuj
Dino pojacava odbranu hahahahahha
- zeljeznicar1
- Kontakt:
sto mozes da kenjas, pa ne moze se uvjek pobjedjivati ebemu mater.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ma jok kakva pojacanja ... treba Amaru odmor ... jel ga stid cim je nestalo para on fol odmor itd.adi11 je napisao/la:Pa sad neka neko kaze da nam nisu potrebna pojacanja da imamo dobru ekipu.
Lako je igrati kada ima para najbolji primjer je Sarajevo ... Prvak drzave mi nemamo klupu mi nemamo ako nista spekulaciju oko nekog igraca da dovedemo fuj fuj fuj
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Iskreno nebi volio da nas ovakav Željo predstavlja u Europi...loše igrate
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Kakva Evropa jbt tek 6 kolo.adisice je napisao/la:Iskreno nebi volio da nas ovakav Željo predstavlja u Europi...loše igrate
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma ovoj ekipi treba kvalitet definitivno pa i kad se vrate Kvesa i Zola nista se spektakularno nece desiti.
I prosle sezone igra nije bila vrhunska i dominantna,ali se igralo cvrsce i skupljali su se bodovi.
Vec je 6 utakmica proslo,dovoljan uzorak mi smo na samo jednoj bili "pravi" nesto ne stima.
I prosle sezone igra nije bila vrhunska i dominantna,ali se igralo cvrsce i skupljali su se bodovi.
Vec je 6 utakmica proslo,dovoljan uzorak mi smo na samo jednoj bili "pravi" nesto ne stima.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovaj Dino nije normala, 10 minuta do kraja, gubimo i on uvodi Skaljica.
-
- Kontakt:
Njega postujem i sve to ... al' kako moze uzimati neki tzv. odmor kada igramo ovako vazne utakmice pa to nema nigdjelikusa je napisao/la:kakenja po amar cim gubimo ? Kako imas obraza covjeku bilo sta prigovoriti ?
Tamara Mandžić
Vi rekoste odlazak Adilovića veliko pojačanje Željezničara ..Šta se onda dešava?haha:) pojačao ali susjede sa koševa
Kako je Eldin spusti. Napisao u komentar: Briši ovo!
Bravo majstore !
Vi rekoste odlazak Adilovića veliko pojačanje Željezničara ..Šta se onda dešava?haha:) pojačao ali susjede sa koševa
Kako je Eldin spusti. Napisao u komentar: Briši ovo!
Bravo majstore !
Ja te volim, volim Željo..
ali mi nismo priprdili golu.ceze je napisao/la:Života mi ovi su ukrali 8 minuta vremena.
Pa kad kad bi izborili Europe a igrali ovakocorleone87 je napisao/la:Kakva Evropa jbt tek 6 kolo.adisice je napisao/la:Iskreno nebi volio da nas ovakav Željo predstavlja u Europi...loše igrate
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Veznog reda uopste nema. Katastrofa. Jamaka su haman vec ponijele zadnje pohvale pa konta da on uopste ne mora vise trcat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma ne govorim ovo kao opravdanje, nego onako..ChWilla je napisao/la:ali mi nismo priprdili golu.ceze je napisao/la:Života mi ovi su ukrali 8 minuta vremena.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
KERLA NIJE U STANJU HODATI!!!
- corleone87
- Kontakt:
Pa ovo je sramota 20 minuta imamo igraca vise oni nemogu prilike da naprave.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ganja rezultat a puse pozadi? Mora i da nececala je napisao/la:Ovaj Dino nije normala, 10 minuta do kraja, gubimo i on uvodi Skaljica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
al kako samo zadrzavaju, **** ti ligu i majku vise i amaterske timove koji nas uvijek ovako handre kako im je kurcu cejf, al sami smo krivi
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.