FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tobjerabi braco moja,najezih se gledajuci ovaj klip...slucajno naletim na njega..nezz ko ga je snimio,al poslusajte sta je snimljeno,tj sta horde "pjevaju"..ko je znao da cemo jednu godinu nakon ove utakmice protiv Sirokog uvijek ovo "pjevati" u 24 minuti...subhanAllah..najezio sam se..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozda smo trebali Bekicu davati vise prilika u napadu nego da ga trosimo na krilu, ima 23 godine, taman sto bi rekli, jelRN87 je napisao/la:Leon je instituacija, ali bez obzira mi moramo polako početi tražiti novog napadača. Vrijeme radi protiv Arslana, sve će biti manje snage za njegovu trku, i treba naći perspetkivnog napadača koji će polako početi dobijati priliku umjesto njega od iduće sezone.

Pyro is not a crime !
Neka malo kad se odmori onda ce Velkoski postizati golove da mu ne padne motivacija.THEC je napisao/la:trosi se dosta i to ocito dosta utjece na koncentraciju, pa ga moramo malo rasteretiti da bi postigao barem 38 golova do kraja sezone
Ima on jos snage za ovu ligu i to jos ihihi sezona. Pogledaj Olica kako igra sa 36 godina a slicne su konstitucije. Sarajevo jedino treba da napravi sve sto moze da zadrzi ovog igraca cim duze moguce. Nadam se da ce sada konacno proraditi veza Alispahic - Benko toliko spominjana. I nadam se da necemo zaliti za Stojcevom koliko god on smetao mnogima odnosno za nekim njegovim partijama.RN87 je napisao/la:Leon je instituacija, ali bez obzira mi moramo polako početi tražiti novog napadača. Vrijeme radi protiv Arslana, sve će biti manje snage za njegovu trku, i treba naći perspetkivnog napadača koji će polako početi dobijati priliku umjesto njega od iduće sezone.
Amer Bekic, strasan filing za gol i ulazak u gol sansu... Bezveze ga se trosi na krilu, ne kazem da ne radi i tu dobar posao, ali puno bi vise meda davao kao CF.RN87 je napisao/la:Leon je instituacija, ali bez obzira mi moramo polako početi tražiti novog napadača. Vrijeme radi protiv Arslana, sve će biti manje snage za njegovu trku, i treba naći perspetkivnog napadača koji će polako početi dobijati priliku umjesto njega od iduće sezone.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nadam se da ces biti upravu i za Cimija i Frajburg bolje nego Paok 100%Head je napisao/la:Kao sto rekoh neki dan, 200 000 eura. To je i sam rekao.Kako nezvanično saznaje portal ****.ba Sarajevo će na ime obeštećenja dobiti oko 200.000 eura. Stojčev je u bordo dresu odigrao 58 zvaničnih susreta, a postigao je 10 golova i upisao 11 asistencija.
Sretno.
Nije ni Okic toliko los. Ima Sarajevo napadaca za dva Premijerligaska tima. Napad je najmanji problem. Poslje sljedece utakmice ce puno vise biti poznato i kako ce se snaci neki igraci u sredini terena.uNbx je napisao/la:Amer Bekic, strasan filing za gol i ulazak u gol sansu... Bezveze ga se trosi na krilu, ne kazem da ne radi i tu dobar posao, ali puno bi vise meda davao kao CF.
Ma bolji Freiburg 100% od Paoka ako moze da bira kod Cimija. Sto jes jes.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 avg 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najviše zamjeram upravi što nemamo na klupi napadača 19-20 god da ga kod rezultata 2-3:0 zamjeniš sa Benkom.RN87 je napisao/la:Leon je instituacija, ali bez obzira mi moramo polako početi tražiti novog napadača. Vrijeme radi protiv Arslana, sve će biti manje snage za njegovu trku, i treba naći perspetkivnog napadača koji će polako početi dobijati priliku umjesto njega od iduće sezone.
Na kraju sezone Benko će imati25 golova prodamo ga u Azerbejdžan za masne pare....
Sretno milose.
Jos 77, da ode i nemamo vise skarta U ekipi. Mozda baric (ako bude igro ko protiv sb nekaga) u suprotnom cisti papiri ili visoko.
Treba golman, lijevi bek (moze iz KADETA neko djete, bolji ce bit od puzija) na mjestu cimija ako ode vratit koga sa posudbe ili nekog juniora iz nase skole prislonit IKANDI. TO JE DOVOLJNO ZA DUPLU KRUNICU.
Jos 77, da ode i nemamo vise skarta U ekipi. Mozda baric (ako bude igro ko protiv sb nekaga) u suprotnom cisti papiri ili visoko.
Treba golman, lijevi bek (moze iz KADETA neko djete, bolji ce bit od puzija) na mjestu cimija ako ode vratit koga sa posudbe ili nekog juniora iz nase skole prislonit IKANDI. TO JE DOVOLJNO ZA DUPLU KRUNICU.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ja se nadam iskreno da cemo poslije Zrinjskog konacno i slaviti u Zenici bez vecih problema uz 2000+
red bi bioVivaLasVegas je napisao/la:Ja se nadam iskreno da cemo poslije Zrinjskog konacno i slaviti u Zenici bez vecih problema uz 2000+

Pyro is not a crime !
Ma iskreno, bilo bi baš dobro da ih sve razbijemo do kraja polusezone, haj prvo lažne Mostarce 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jel Benko ističe ugovor sljedeće zime? Ako je tako ja bih ga produžio do ljeta i sljedeće godine u augustu ili n zimu ga prodati,može se za njega uzeti 500k € vala ako smo za Miloša ovoliko uzeli...
Sabrine mi moje!
Ne mozes dovesti napadaca Benkinih kvaliteta za 500k €. Potez da se on dovede je bila velemajstorija i ne znaci da ce biti takvi igraci svake polusezone slobodni a ako ga zelis kupiti onda je to sigurno milion €+. Neka Benke jos i produzit ugovor na jos dvije godine a onda dovest Ibisevica.BosnianKingdom je napisao/la:Jel Benko ističe ugovor sljedeće zime? Ako je tako ja bih ga produžio do ljeta i sljedeće godine u augustu ili n zimu ga prodati,može se za njega uzeti 500k € vala ako smo za Miloša ovoliko uzeli...

Benko je stariji jedno 4-5 godina od Milosa.BosnianKingdom je napisao/la:Jel Benko ističe ugovor sljedeće zime? Ako je tako ja bih ga produžio do ljeta i sljedeće godine u augustu ili n zimu ga prodati,može se za njega uzeti 500k € vala ako smo za Miloša ovoliko uzeli...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
200 tisuća evrakanarinac je napisao/la:Za koliko novca otisao Stojcev znali se

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Milosu sretno u nastavku karijere, vrijednost njegovog transfera je oko 200.000 eura sto je maksimalno preko sigurno nije.
Neko je pisao da dovodimo polovnjake, igrace koje je FK Sarajevo dovelo u ove dvije godine su najveca imena koja su ikada igrala ovu ligu (Jajalo, Benko, Delac, Stepanov, Ikande itd.)te koji su se ujedno pokazali kao i najkvalitetniji koju su igrali istu.
Neko je pisao da dovodimo polovnjake, igrace koje je FK Sarajevo dovelo u ove dvije godine su najveca imena koja su ikada igrala ovu ligu (Jajalo, Benko, Delac, Stepanov, Ikande itd.)te koji su se ujedno pokazali kao i najkvalitetniji koju su igrali istu.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Sta ces ici kad neces od treba moci prici kucici.Red do vjecne vatreHead je napisao/la:Sutra Ikande i Delac u kucici ispred BBI. Trebalo bi to posjetiti.

Svi u napad jedan je Hase!!
Tri godine.amorovski je napisao/la:Benko je stariji jedno 4-5 godina od Milosa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.