FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretano i daleko ti kuca od nase bila.
Dolazis li do petka?Sabinho je napisao/la:Milose majstore hvala ti za sve, najzasluzniji za kup, ligu i play off EL. Hvala ti za sve majstorije, najveci trag u FKS poslije Saida z zadnjih 7-8 godina. SRETNO LEGENDO!!!![]()
Jok buraz. Evo me do pasa u Uni, Preminger se hladi pored mene i pomfrit kao meza.hilmo je napisao/la:Dolazis li do petka?Sabinho je napisao/la:Milose majstore hvala ti za sve, najzasluzniji za kup, ligu i play off EL. Hvala ti za sve majstorije, najveci trag u FKS poslije Saida z zadnjih 7-8 godina. SRETNO LEGENDO!!!![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Milose majstore hvala ti za sve, najzasluzniji za kup, ligu i play off EL. Hvala ti za sve majstorije, najveci trag u FKS poslije Saida z zadnjih 7-8 godina. SRETNO LEGENDO!!!![]()
Eh sada je vrijeme za dušmanske priče, već unaprijed ću da slušam kako su pare pokradene, kako nismo dobili marke itd.
Valjda se čeka prvi naredni kiks pa da se oplete.

-
- Kontakt:
Ma nismo mi dobili ni trećinu od tih 200k € šta vam je, sve je to dobojski lola pokupio, vjerujte našim konama?!Steph je napisao/la:Eh sada je vrijeme za dušmanske priče, već unaprijed ću da slušam kako su pare pokradene, kako nismo dobili marke itd.

ma Malisa je to sve uzeo, prijetio upravi morali mu dati pare inace bi doveo citav Alkatraz da ih bije 

Pyro is not a crime !
Ma priče kona me ne dotiču, čekam domaće dušmane. 

- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Ode Milos. Hocemo li mu halalit' 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Ide Leon Benko na 20+ golova ove sezone 
Takvog napadaca ove liga jos vidjela nije.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 avg 2015, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Necemo 
Zajebavam se sretno mu, bolje i po nas i po njega. Pare su u suštini jako solidne jer se nismo nadali ničemu.

Zajebavam se sretno mu, bolje i po nas i po njega. Pare su u suštini jako solidne jer se nismo nadali ničemu.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Malo je op'o Leon, ovim tempom će zabiti 45 do kraja, može to boljeAjax je napisao/la:Ide Leon Benko na 20+ golova ove sezone

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ako bude bez vecih povreda trebao bi postici blizu 25 golova.RN87 je napisao/la:Malo je op'o Leon, ovim tempom će zabiti 45 do kraja, može to bolje
trosi se dosta i to ocito dosta utjece na koncentraciju, pa ga moramo malo rasteretiti da bi postigao barem 38 golova do kraja sezoneAjax je napisao/la:Ako bude bez vecih povreda trebao bi postici blizu 25 golova.RN87 je napisao/la:Malo je op'o Leon, ovim tempom će zabiti 45 do kraja, može to bolje

Pyro is not a crime !
Leon je instituacija, ali bez obzira mi moramo polako početi tražiti novog napadača. Vrijeme radi protiv Arslana, sve će biti manje snage za njegovu trku, i treba naći perspetkivnog napadača koji će polako početi dobijati priliku umjesto njega od iduće sezone.
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 11 avg 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato mislim da bi ga bilo pametno odmarati na ''manjim'' tekmama, ali samo onim koje igramo na domacem terenuTHEC je napisao/la:trosi se dosta i to ocito dosta utjece na koncentraciju, pa ga moramo malo rasteretiti da bi postigao barem 38 golova do kraja sezoneAjax je napisao/la:Ako bude bez vecih povreda trebao bi postici blizu 25 golova.RN87 je napisao/la:Malo je op'o Leon, ovim tempom će zabiti 45 do kraja, može to bolje

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam jel' ko primjetio, da smo opet postavili rekord BHTPL sto se tice vrijednosti ekipe na transfermarktu. Po dolasku Delača sad nam ekipa vrijedi 14,25 mil €

EDIT: Najblizi po toj listi nam je Listica koja ima vrijednost 6,83 mil €, sto u prevodu znaci da smo duplo skuplji od 2 najskuplje ekipe u ligi

EDIT: Najblizi po toj listi nam je Listica koja ima vrijednost 6,83 mil €, sto u prevodu znaci da smo duplo skuplji od 2 najskuplje ekipe u ligi

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 11 avg 2015, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.