Proslog proljeca je pomogao Zelji da pobjedi Velez na Grbavici, nije dosudio čist prekršaj nad Hadžikićem kod njihovog gola za pobjedu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne valja ovo sa Sivcem al nikako. Vidjećete...
Zapad Grbavice ti je pet puta veci seljakluk nego naš istok. Pa prije par godina, onog Jamaka su toliko vrijeđali, da je lik krenuo da se tuče sa njima, jedva ga zaustavili

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma pustite sudiju u drugi plan. Ako budemo pravi nece biti problema. Kao u BL, rastrcani, na lopti na vrijeme, ako ispadne ko iz formacije drugi preuzima, pozrtvovani, da ne komplikujemo u napada nego UVIJEK birati najkonkretnije rjesenje i nema zime jer cemo ponijeti i litru benzina
U napadu smo dosta bolje izgledali proslu. Svi ko jedan sto na tribinama tako na terenu!
GAZI MALE PLAVE STRUMFOVEEEE!

GAZI MALE PLAVE STRUMFOVEEEE!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sandzokani su ko srbi unistise Sarajevo u miru, a ti majmune cuvaj ovce da ne uteknu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:16nemam nikakve veze sa srbima. to je vise husrefova zanimacijaIstinasamo123 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:49A da no junace, drzi se sandzaka i budi odan starom vam zanatu, kozojebarstvu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:22jos 8 losih poluvremena i jedno prosjecno nece vratiti husrefa nazad
- napoleon72
- Kontakt:
Kako kenjate s tim "ne bih nikad plavo obukao" i slicno, et bordo farmerke kupujes, nikad u zivotu nisi nista plavo na sebe stavio. De ba. Nosim i plavo i tamnoplavo i svijetloplavo i sve, boli me qrac, ako me boja majice definise kao navijaca et onda sam strumf s dna kace.
@Surreal sto kazu, nemoj se qrcit i neces imat problema, pogotovo kad je djevojka pored tebe. Nije niko majmun da te pred zenskom mlati, mozda ovi cakijasi s juga i bi, al niko ozbiljniji nece.
@Surreal sto kazu, nemoj se qrcit i neces imat problema, pogotovo kad je djevojka pored tebe. Nije niko majmun da te pred zenskom mlati, mozda ovi cakijasi s juga i bi, al niko ozbiljniji nece.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma nema veze ko sudi u našoj ligi.
Da je sudio Pierluigi Collina, i on bi morao da radi ono, što mu vico naredi. Ako to ne uradiš, onda ne možeš biti sudija u BiH, a kamoli da sudiš utakmicu lige prvaka. Sve je danas po zadatku, zbog ličnog interesa i novca. Grijeh je biti pravedan, a vico ili nfsbih ne voli pravdu.
Sad smo oštećeni par puta u nizu, sad će to vico par puta vratit u nazad, pa onda ćemo opet od nule.
Da je bio Gigović, mi bi dobili crveni ili Borac bi dobio penal. Protiv Borca ne treba niko ni igrati. Pa nek se pita cijeli svijet, što svaki klub u BiH neće da igra protiv Borca.
Nema smisla igrati, i da si 100 puta bolji, i da si ih razbio
5-1 ko zrinjski, ovo je baš prešlo granice. To je Ruska/Srpska Politika samo gurat nepravdu i kriminal. A opet naši kao Peljto su još gori, koji podržavaju ovo sve. Šudis ligu prvaka, a ne vidiš 100000% čist penal, jer eto da se vico ne naljuti. Sve dobro u našem fudbalu umire zbog takve nepravde.
Ja bio na istoku u oktobru prošle sezone, nije me niko dirao. Naravno, morao sam se pritajiti.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ako se ima članska kluba hoće li se moći karta kupiti danas ili da čekam subotu pa šta bude ako šta ostane jer nažalost nemam člansku Hordi?
- egocentrik
- Kontakt:
Da nije foruma ne bi ni znao koliko picoka imamo u našem taboru

Kakva plava kosulja drug ako te stid sto navijas za Sarajevo nemoj ziv bio nikako ni ici
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- skullcrusher
- Kontakt:
Evo opet čitam šta je UNFKS objavio mislim da je fakat tako, vidim stavili su da će se moći učlaniti prilikom prodaje ulaznica pa sada razmišljam da li bi dopustili da se učlanim i onda da usput kupim kartu

-
- Kontakt:
Zeljin sudija
Iskasapit ce nas frajer faulovima
Iskasapit ce nas frajer faulovima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma to je samo rezervisano za danas, ako ne prodaju sve, u subotu mozes bez clanske HZ.Hz1946 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:16Evo opet čitam šta je UNFKS objavio mislim da je fakat tako, vidim stavili su da će se moći učlaniti prilikom prodaje ulaznica pa sada razmišljam da li bi dopustili da se učlanim i onda da usput kupim kartu![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako si u mogucnosti, 10 KM ti je da budes clan grupe koja ti je u nicku. SretnoHz1946 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:16Evo opet čitam šta je UNFKS objavio mislim da je fakat tako, vidim stavili su da će se moći učlaniti prilikom prodaje ulaznica pa sada razmišljam da li bi dopustili da se učlanim i onda da usput kupim kartu![]()
- 1 9 4 6 -
- morsecode
- Kontakt:
Ma na njima je pritisak ogroman. Ako ih uzmemo, vrlo lako oni mogu da se nadju na 11. mjestu u zestokoj borbi za opstanak i ceka ih zajeban 3. krug
Filozofiji je ovo utakmica sezone, sa pobjedom dobijaju na samopouzdanju i spasavaju sezonu
Filozofiji je ovo utakmica sezone, sa pobjedom dobijaju na samopouzdanju i spasavaju sezonu
"To je jednostavno SARAJEVO"
ŠTA SE ONO TAMO ČUJE?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Manijaci u historiji nisu nikad bili na ovom nivou na kojem su sad..bordobijeli je napisao/la: ↑29 feb 2024, 12:34Stvarno manijaci izgubili kompas, baš su prevazišli sve granice, baš se furaju na huliganstvo glupani . Napali autobus hz kamenjem na autoputu. Kakva su to vise dokazivanje kome sta takvim napadom dokazuješ??
I ovi napadi što se dešavaju trenutno su pokušaj da se klepi neka zastava hordi jer su oni od CCB zastave 2008 izgubili njih još nekoliko dok horde nisu niti jednu.
Dobro ako ne brojiš onu parolu što se trebala kaciti protiv Borca.
I sigurno to nece stati u skorije vrijeme osim ako padne mrtva glava naravno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kupljene 4 ulaznice prije 20-ak minuta. Raja konstantno dolazi ali brzo sve ide tako da nema velikih redova.
Oko 200 novih članova danas
Svi na derbi!
Oko 200 novih članova danas

Svi na derbi!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, casual033, fera, Haksss, head88, HZbec, johntravolta123, Kaunas, keli, kogmagie46, kosevodom, ledesma, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, Oerde, pitara, plisek, ristagrad, siroliver69, strahmeipomisliti, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946, VolimoSarajevo, zagorski i 231 gost.