U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Najveci klub koji je trenirao Darko Nesterovic je Rudar iz Prijedora, pametnom dosta..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dosta je i glupom. Ali nasem savezu ne.Željooooo je napisao/la:Najveci klub koji je trenirao Darko Nesterovic je Rudar iz Prijedora, pametnom dosta..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prva stvar nemamo u PL struku koja od ovih igraca treba napraviti moderne igrace.
Druga stvar ovaj selektor njih ne treba tome uciti, vec ih postaviti ako nista, a on niti to ne zna.
Vecina ovih momaka iz PL koji prodju kroz mladu reprezentaciju su zakrzljali u PL koja je losa liga, a oni u njoj iako dobri su slab kvalitet koji ne moze dogurati dalje od Azerbejdzana i takvih liga jbg
Druga stvar ovaj selektor njih ne treba tome uciti, vec ih postaviti ako nista, a on niti to ne zna.
Vecina ovih momaka iz PL koji prodju kroz mladu reprezentaciju su zakrzljali u PL koja je losa liga, a oni u njoj iako dobri su slab kvalitet koji ne moze dogurati dalje od Azerbejdzana i takvih liga jbg
- King_James
- Kontakt:
Mi smo hodajuca bruka i sramota... Pa da ni jednu priliku ne napravis za 90min
Jbt ko sve moze biti trener u BiH i onda se pitamo kako kod nas nema talenta! Jos cemo mi dugo moliti boga da se u dijaspori rodi neki talenat

Jbt ko sve moze biti trener u BiH i onda se pitamo kako kod nas nema talenta! Jos cemo mi dugo moliti boga da se u dijaspori rodi neki talenat

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ma nema od ovoga ništa, pravo loša igra, nikakve vizije i plana.
Ima u ovoj generaciji sasvim dobrih igrača i ne mislim da je problem u njima, tačnije u spisku, nego u onome ko ih ovako izvede na teren totalno nepripremljene. Taktika ne postoji, čeka se neki prekid ili neki potez pojedinca koji će napraviti višak.
Loše, baš loše.
Norveška ništa posebno, nisu ni oni puno bolji ali su pametniji, organizovaniji i bolje izgledaju u odbrani, dobra i brza krila i taj mali iz Rosenborga koji im diktira tempo i povezuje igru. Pravo dobra igrač.
Ima u ovoj generaciji sasvim dobrih igrača i ne mislim da je problem u njima, tačnije u spisku, nego u onome ko ih ovako izvede na teren totalno nepripremljene. Taktika ne postoji, čeka se neki prekid ili neki potez pojedinca koji će napraviti višak.
Loše, baš loše.
Norveška ništa posebno, nisu ni oni puno bolji ali su pametniji, organizovaniji i bolje izgledaju u odbrani, dobra i brza krila i taj mali iz Rosenborga koji im diktira tempo i povezuje igru. Pravo dobra igrač.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
los trener i realnost domaci mladi igraca poredeci na ostale....mozda su kod nas medju boljim ali...
savez uopste ne zanimaju mlade seleckije, j.ebem li im mamu ....sakib, karacic i ovaj nestorovic su garancija za neuspjeh
nikog nije briga za rezultate, jer su im mladje selekcije samo trosak... ne mogu zaradit na njima, osim ako uzmu pare za pozive
nikog nije briga za rezultate, jer su im mladje selekcije samo trosak... ne mogu zaradit na njima, osim ako uzmu pare za pozive
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 13 jun 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas su dobri u ligi, ali i to upitno koliko su dobri jer ne odskacu od ovih starijih u ligi. Znaci nikakvi vanserijski potencijali..KenoRob je napisao/la:los trener i realnost domaci mladi igraca poredeci na ostale....mozda su kod nas medju boljim ali...
Jedino sta valja su navijaci. Cak i sada navijaju, respekt

Oprostismo se od Eura na startu
Imamo mi i igraca koji imaju potencijal a imamo i trenera koji bi ih mogli dodatno unaprijediti ali savez nije briga za mlade kategorije i to je to. Evo konkretno ,moj Željo godinama izbacuje mlade igrače iz svog pogona, pa majku mu to je valjda i do strucnih trenera koji znaju raditi sa mladim igracima. Ne moraju biti Željovci selektori ali dajte ba više strucne ljude, koji znaju i koji ce casno raditi svoj posao. Karacic,Malkocevic i ostala kompanija se uhljebila u savezu i godinama uništava svaku mogucu generaciju igrača. Pa Vlado Jagodic je Murinjo za ovog konja što nam je na klupi, ali kad skontaš ko je sve bio u igri za selektora(radovic, tulić obojici treba oduzeti te trenerske licence) onda je ovo kao da biraš između 3 zla ono najbolje 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kod nas svi trce pod zategnutom rucnom nema tu igre
Navijali smo, nema sta. Spiker na stadionu je rekao da je bilo 1300 ljudi, od toga 1000+ je nasi.Ajax je napisao/la:Jedino sta valja su navijaci. Cak i sada navijaju, respekt![]()
Steta za tekmu, ali nisu bili dovoljno dobri danas. Previse petljanja u napadu, nikako ne igraju direktno. Hadziahmetovic mi se pravo svidjeo, nisam ga puno gledao prije.
Edit: I Omerbasic je solidno odigrao.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Svaka cast **** ga. Ko god da je selektor, trebao bi da iskoristi nasu prednost a ta je uvijek bila protiv skandinavskih selekcija i klubova igra kratkih pasova i bolja tehnika nasih igraca. Znaci da ih nadigramo u sredini terena. Steta sta da se radi sada. Nema nista izgleda od kvalifikacija bar da se stvori/proda neki igrac za A tim i da nasi klubovi sta zarade prodajom nekih igraca.
A zasto Prevljaka nema u repki? Nisam upratio, je li povrijedjen ili sta?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Povreda.Batva je napisao/la:A zasto Prevljaka nema u repki? Nisam upratio, je li povrijedjen ili sta?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hvala. 
Vidim da ga nema u U21, a imao je odlicnu sezonu. Samo da se oporavi sto prije.

Vidim da ga nema u U21, a imao je odlicnu sezonu. Samo da se oporavi sto prije.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Husic i Burnic (sa familijom) na proslavi sampionske titule!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Orhan Vojić potpisao za Wolfsburg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.