RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prvo, opet netacno govoris a tvrdis da ja neznam o cemu se radi - i Hasanovic i Merzic su se povrijedili mnogo prije nego se ovo sve desilo sa Demicem - znaci prazno mjesto je postojalo u momentu kad je Demic odbio Velez, a ne nakon toga. Tako da tvoja prica da je Velez odbio Demica jer nije bilo mjesta u timu - je netacna i jer je nelogicna a i jer sam Demic je priznao da nije tako (procitaj intervju juce). Nista protiv tebe licno - uz sav respekt - samo mislim da nije to tako kako se pokusava okarakterisat (ne okrivljujem tebe).
Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).
A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.
Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.
Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".
Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.
Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).
A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.
Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.
Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".
Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
toliko sra.nja oko demica ko da je messi 

-
- Kontakt:
Ma on ovdje uopste nije ni bitan - bitan je princip da se po Velezu nemoze srat i da ni on ni uprava nema pravo da omalovazava klub.
-
- Kontakt:
ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
-
- Kontakt:
Evo ti linkova ...karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je glup?
A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
-
- Kontakt:
da, ali lik je rekao da ce ostat AKO ne ode vani! a administrator sluzbene je na svoju ruku potrcao pred rudu. zbog toga decko nije dosao na press. svrha pressa je bila da se on predstavi kao neko ko je produzio ugovor a on to tada nije bio ucinio jer je tr4ebao vani. a to za okica nadji mi molim te. ovaj bportal iskreno ne vjeruem. ima i ovajMostaracVelezovac je napisao/la:Evo ti linkova ...karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je glup?
A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/demic-sl ... olje/76010" onclick="window.open(this.href);return false;
kome vjerovati. ja vjerujem sportsportu
Eto sutra je izvlačenje parova za Kup. Ne znam stvarno koga bih želio za protivnika, sve tri ekipe su nezgodne. 

Who dares, wins !
Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nažalost, slažem se ...nem73 je napisao/la:Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Ja bi licno najvise volio Siroki , pa i Zelju prije Borca .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ako budete igrali sa Zeljom i Zeljo osvoji i Ligu i Kup onda vi idete u EL... A ako recimo osvoji samo Kup kao prosle god onda ide 4. ekipa u Ligi...Adin_BiH je napisao/la:Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Kome sad da vjerujem??Arogantni je napisao/la:Ako budete igrali sa Zeljom i Zeljo osvoji i Ligu i Kup onda vi idete u EL... A ako recimo osvoji samo Kup kao prosle god onda ide 4. ekipa u Ligi...Adin_BiH je napisao/la:Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma druze ja sam upravu, al' opet ima kod nas zavrzlama pa najbolje ti je da odes na str. od saveza... Tamo pisu neka pravila u vezi Lige... Al' u svakoj normalnoj Ligi je ovako kako sam ja objasnio...el-fighter je napisao/la:Kome sad da vjerujem??Arogantni je napisao/la:Ako budete igrali sa Zeljom i Zeljo osvoji i Ligu i Kup onda vi idete u EL... A ako recimo osvoji samo Kup kao prosle god onda ide 4. ekipa u Ligi...Adin_BiH je napisao/la: Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jeb0 vas Demic u pak!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mont0 je napisao/la:I tebe!
Radije ću čepić u rošu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kod nas je tako , po svemu kontriramo svijetu , pa tako i u ovome . Znaci ako osvoji kup neko ko je u prva 3 tima na tabeli , ide 4. u EL , ako osvoji neki tim koji je ispod 4. mjesta , onda ide taj tim , a ne ide cetvrti .el-fighter je napisao/la:Kome sad da vjerujem??
Nadam se da sam pojasnio ovo

P.S. bar je tako bilo kad sam ja gledao pravila , prije godinu , dvije , ne znam da li se nesto u medjuvremenu promjenilo
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Kaska Bola evropa za nama. 

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ja mislim da to ovako ide.
Ako je pobjednik kupa i sampion onda finalista kupa ide u EL.
A ako je pobjednik kupa obezbjedio EL preko lige onda cetvrtoplasirani ide u EL a ne finalista kupa.
Ako je pobjednik kupa i sampion onda finalista kupa ide u EL.
A ako je pobjednik kupa obezbjedio EL preko lige onda cetvrtoplasirani ide u EL a ne finalista kupa.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
SAD JE NAJVAZNIJE DA se Red Army porbudi i stene uz klub....
svaki dan se vrse sastanci u klubu navijaca s ciljem sto bolje posjete na utakmicama
svi ste dobrodosli
BUDI SE GRADE,BUDI SE CRVENA ARMIO
svaki dan se vrse sastanci u klubu navijaca s ciljem sto bolje posjete na utakmicama
svi ste dobrodosli
BUDI SE GRADE,BUDI SE CRVENA ARMIO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.