RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:02

Prvo, opet netacno govoris a tvrdis da ja neznam o cemu se radi - i Hasanovic i Merzic su se povrijedili mnogo prije nego se ovo sve desilo sa Demicem - znaci prazno mjesto je postojalo u momentu kad je Demic odbio Velez, a ne nakon toga. Tako da tvoja prica da je Velez odbio Demica jer nije bilo mjesta u timu - je netacna i jer je nelogicna a i jer sam Demic je priznao da nije tako (procitaj intervju juce). Nista protiv tebe licno - uz sav respekt - samo mislim da nije to tako kako se pokusava okarakterisat (ne okrivljujem tebe).

Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).

A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.

Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.

Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".

Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 mar 2012, 17:24

toliko sra.nja oko demica ko da je messi :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:26

Ma on ovdje uopste nije ni bitan - bitan je princip da se po Velezu nemoze srat i da ni on ni uprava nema pravo da omalovazava klub.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 mar 2012, 17:28

ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 17:40

karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
Evo ti linkova ...

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je glup?

A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 05 mar 2012, 17:46

MostaracVelezovac je napisao/la:
karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
Evo ti linkova ...

A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je glup?

A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
da, ali lik je rekao da ce ostat AKO ne ode vani! a administrator sluzbene je na svoju ruku potrcao pred rudu. zbog toga decko nije dosao na press. svrha pressa je bila da se on predstavi kao neko ko je produzio ugovor a on to tada nije bio ucinio jer je tr4ebao vani. a to za okica nadji mi molim te. ovaj bportal iskreno ne vjeruem. ima i ovaj

http://sportsport.ba/bh_fudbal/demic-sl ... olje/76010" onclick="window.open(this.href);return false;

kome vjerovati. ja vjerujem sportsportu

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 mar 2012, 17:58

Eto sutra je izvlačenje parova za Kup. Ne znam stvarno koga bih želio za protivnika, sve tri ekipe su nezgodne. :?
Who dares, wins !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 mar 2012, 19:07

Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2012, 19:09

nem73 je napisao/la:Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
Nažalost, slažem se ... :(
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 05 mar 2012, 19:16

el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .

Ja bi licno najvise volio Siroki , pa i Zelju prije Borca .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 mar 2012, 19:27

Adin_BiH je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)

Ako budete igrali sa Zeljom i Zeljo osvoji i Ligu i Kup onda vi idete u EL... A ako recimo osvoji samo Kup kao prosle god onda ide 4. ekipa u Ligi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 mar 2012, 20:23

Arogantni je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:

Ako budete igrali sa Zeljom i Zeljo osvoji i Ligu i Kup onda vi idete u EL... A ako recimo osvoji samo Kup kao prosle god onda ide 4. ekipa u Ligi...
Kome sad da vjerujem?? :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 05 mar 2012, 20:27

el-fighter je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la: Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .

Kome sad da vjerujem?? :D
Ma druze ja sam upravu, al' opet ima kod nas zavrzlama pa najbolje ti je da odes na str. od saveza... Tamo pisu neka pravila u vezi Lige... Al' u svakoj normalnoj Ligi je ovako kako sam ja objasnio...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 mar 2012, 20:45

Jeb0 vas Demic u pak!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 mar 2012, 21:42

I tebe! :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 mar 2012, 21:45

Mont0 je napisao/la:I tebe! :lol:

Radije ću čepić u rošu :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 05 mar 2012, 22:43

el-fighter je napisao/la:Kome sad da vjerujem?? :D
Kod nas je tako , po svemu kontriramo svijetu , pa tako i u ovome . Znaci ako osvoji kup neko ko je u prva 3 tima na tabeli , ide 4. u EL , ako osvoji neki tim koji je ispod 4. mjesta , onda ide taj tim , a ne ide cetvrti .

Nadam se da sam pojasnio ovo :D

P.S. bar je tako bilo kad sam ja gledao pravila , prije godinu , dvije , ne znam da li se nesto u medjuvremenu promjenilo
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 05 mar 2012, 22:54

Kaska Bola evropa za nama. :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 05 mar 2012, 23:15

Ja mislim da to ovako ide.
Ako je pobjednik kupa i sampion onda finalista kupa ide u EL.
A ako je pobjednik kupa obezbjedio EL preko lige onda cetvrtoplasirani ide u EL a ne finalista kupa.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 05 mar 2012, 23:22

SAD JE NAJVAZNIJE DA se Red Army porbudi i stene uz klub....
svaki dan se vrse sastanci u klubu navijaca s ciljem sto bolje posjete na utakmicama
svi ste dobrodosli

BUDI SE GRADE,BUDI SE CRVENA ARMIO

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.