Nada se da ce tako da propadne. Vedu je unistio.HariTz je napisao/la:@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nada se da ce tako da propadne. Vedu je unistio.HariTz je napisao/la:@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu
Greivis je napisao/la:Nada se da ce tako da propadne. Vedu je unistio.HariTz je napisao/la:@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu
Ma da, i onda na kraju kad se sve smirilo, svako bi se zaletio i udario glavom zaštitaralumani je napisao/la:Spahic je samo Brata branioisto bi ucinio.
zaista velika steta sto ga nije cvokom umjesto glavom...Virtu4l je napisao/la:Ma da, i onda na kraju kad se sve smirilo, svako bi se zaletio i udario glavom zaštitaralumani je napisao/la:Spahic je samo Brata branioisto bi ucinio.
QUARTERBACK je napisao/la:I ti nekome pričaš nešto za mentalitet.stokton je napisao/la:Udri kapitenu ta ne treba ti za fakulteta![]()
![]()
A vi dežurni moralisti koji izmigoljite iz rupa samo kada treba srat po kapitenu sjetite se samo Cantone i Zizua i prvi biste ih vi veličali zbog toga, a sada pljujete po ovom, klasični balijski mentalitet![]()
![]()
![]()
SRAMOTA ZA NAŠU DRŽAVU da se ovo desi SRAMOTA!!!
Pa čuj, nije li uvijek to bio slučaj kod njega... Krava koja daje 25 litara mlijeka pa na kraju sve prospe...BozePetra je napisao/la:Svakog čuda 3 dana dosta, skandal će brzo biti zaboravljen, ovu sezonu ionako više neće igrati jer je sinoć povrijeđen.
Šteta da ovako završi najbolju sezonu u životu.
Jer je branio brata?Kawhi je napisao/la:Jedno vrijeme sam čak i sumnjao da je idiot, ali riješio me je sumnje.
Covjek ima obraza, meni se cini da je to tebi nepoznata rijecaleksandar_veliki je napisao/la:Opet Spaha. Baš me čudi, mora da su ovi njemački novinari krivi za sve. Pravda za Emira...
Uskrsnuli danas, bas se vrijeme poklapastokton je napisao/la: Samo jako miševe koji izmigolje iz rupa samo kada treba srat po generalu, gdje ste bili svih ovih mjeseci kad je razvaljivo na terenu o vi pravednici![]()
Ja nisam u problemu. Naprotiv. Uživam.DragonGirl je napisao/la:Spahić u problemu, mi smo u problemu.
Svak bi branio brata jer je prirodno ali djelo koje e uradio nije ni pravo ni moralno i ne znam ko ga moze opravdavati.Greivis je napisao/la:Jer je branio brata?Kawhi je napisao/la:Jedno vrijeme sam čak i sumnjao da je idiot, ali riješio me je sumnje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Proximic, Sheyi i 97 gostiju.