Silikonom ce to popuniti

Ta praznina će se zatvoriti providnim pleksiglasom,tako da sunčeve zrake ulaze i pružaju bolje raspoloženje malobrojnoj publici...
SF u vrapčićićima, nacrtajte nešto realnijesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 07:52![]()
![]()
Alex hajd stavi na stadion Rođeni novi vrhunski teren sa u.jetnom travom oko terena crvene boje
to sve nema veze jedno sa drugim i zavisi od milion stvari. ne možeš porediti allianz arenu, lužniki, inglewood, craven cottage ili bilino! postoje stari stadioni koji su tamo gdje jesu, gdje je tim prije pedeset do sto godina dobio prostor, postoje stadioni koje je grad stigao i progutao a postoje i oni skroz novi i jako veliki koji se onda grade na praznim livadama koje su jeftinije i pošto su tako veliki treba im prostora za parking itd. elem sve zavisi od situacije, bilino i grbavica su tu gdje jesu i fala bogu ostaće tu, ništa im tu ne fali. sve ostalo bi bilo pogrešno.Hans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.
Pročitaj još jednom moj post, napisao sam da je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta.jestamaji je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:55to sve nema veze jedno sa drugim i zavisi od milion stvari. ne možeš porediti allianz arenu, lužniki, inglewood, craven cottage ili bilino! postoje stari stadioni koji su tamo gdje jesu, gdje je tim prije pedeset do sto godina dobio prostor, postoje stadioni koje je grad stigao i progutao a postoje i oni skroz novi i jako veliki koji se onda grade na praznim livadama koje su jeftinije i pošto su tako veliki treba im prostora za parking itd. elem sve zavisi od situacije, bilino i grbavica su tu gdje jesu i fala bogu ostaće tu, ništa im tu ne fali. sve ostalo bi bilo pogrešno.Hans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.
p.s. daleko najbolji stadion na svijetu, bernabeu, je usred grada
I to napisah:
Hans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:24Kamo sreće da imamo novca za napustiti sve stadione i praviti nove, funkcionalne, udobne i sa najvišom UEFA kategorijom. Da da, sad ide priča o ljubavi prema stadionu, ali ako je npr. Arsenal mogao napustiti Highbury, Hajduk Stari plac, mogli bi i naši klubovi ove domaće ruševine. Da ima novca i potrebe, naravno.
Nije mi nikako jasno, trebalo bi se sloziti kako treba, po ovome izgleda da ce tako ostati...bhpremierliga12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:16Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
Nije ni meni jasno, daj brate ako se radi, da se pravilno uradi, a i zasto je ovaj lim na novom krovu drugacije zaobljen nego ovaj, stvarno ne kontam..SanaBosna je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:45Nije mi nikako jasno, trebalo bi se sloziti kako treba, po ovome izgleda da ce tako ostati...bhpremierliga12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:16Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
Zar nije rekao Bajevic da ce dzabe raditi? Eto nek podjele €500,000 izmedju selektora i ostali i €1,000,000 izmedju igrace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.