Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 22:55

opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?

@Virtual

slazem se, Srbija ima mozda i najtalentovaniju generaciju u Europi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 01 feb 2014, 22:56

Bosniacum Lilium je napisao/la: nazalost, ima papire srbije i holandije, tesko da cemo ga mi ugrabiti.
„Mogu igrati za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Holandiju, ali nikada niko iz tih reprezentacija nije iskazao interes za mene. Ako bi se to dogodilo razmislio bih i donio pravu odluku,“

Po ovome se da zaključiti da je on spreman igrati za nas, što je najvažnije. Od ove tri reprezentacije jedino bi za nas morao vaditi papire, to nam baš nije prednost i trebalo bi upravo zato što prije reagovati, jer stvarno bi bilo šteta propustiti ovakvu priliku.
zizu1991 je napisao/la:Zašto Arslanagića nije bilo u rosteru Standarda danas ?
Baš sam se iznenadio kad sam vidio da nije bio u timu danas, ne znam šta bi mogao biti razlog osim povrede ili možda neke suspenzije zbog kartona, mada nisam upućen u to koliko ih je dobijao u zadnjih nekoliko utakmica.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 feb 2014, 23:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?

@Virtual

naravno da moze,neka do marta promjeni bh drzavjanstvo,a obzirom da je rodjen u Trebinju ili mu je porjeklo iz tog grada onda to brzo ide,i nakon toga sve papire i izjavu predati u FIFU,ceka se mjesec-dva maximalno i u maju sve moze biti gotovo! ali onda bi T.Susic ostao kratkih rukava.... ipak on igra u Hajduku...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 feb 2014, 23:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?

@Virtual

Sve se moze kada se hoce. Zamoliti Komsica da urgira da se momku izda drzavljanstvo pod hitnom postupku, kao sto je urgirao za Pjanica i Dialibu i momci su dobili jako brzo drzavljanstva, a ako bi se FIFA-i predala dokumentacija prije aprila bili bi mu duzni dati dozvolu za nastup prije prve zvanicne tekme repke. A to bi bilo prije Argentine
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 feb 2014, 23:05

I ja pretpostavljam da je povreda, ili suspenzija u pitanju, nema treće, jer je standardan bio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 feb 2014, 23:06

Virtu4l je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:nazalost, ima papire srbije i holandije, tesko da cemo ga mi ugrabiti.
Nema veze, ako naši brzo reaguju, igrat će za nas. Srbija ima ogroman broj talentovanih igrača, uskoro će vladati evropskim fudbalom, mislim da ne računaju na njega.
Ja nekako imam osjecaj da ce njega komsije sad na spisak samo da nebi za nas zaigrao. Ali iako ga ne zovnu sumnjam da ce ga Susic pozvat.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2014, 23:17

On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 23:18

Pa i rekao je da bi htio igrati za nas. A i citam na TM-u forumu, ima jedan momak koji je stalno u kontaktu sa njim, i kaze da Gudelj zeli da Pape prvo razgovara sa njim, ako bi NFSBiH pokazao intetres, ili mu se neko javi, on bi istog momenta pokrenuo proceduru o promjeni drzavljanstva.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2014, 23:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Ja imam osjecaj da ce vec iduce sedmice biti kontaktiran :)
Hoće li ga Juka startovati na parkingu ili će neko ispred našeg saveza to lijepo i profesionalno odraditi. Hajde reci da smirimo ovu temu skroz :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 23:22

Dobije li Juka barem za gorivo :D :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 feb 2014, 23:23

legenda reala je napisao/la:On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
E to,i meni se cini da mi ovdje ne trkeljamo bas bez veze.Cita se to,cita ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 23:24

legenda reala je napisao/la:vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Ne bih da ispadnem previše subjektivan, ali mislim da za godinu dana između njega i Matića neće biti prevelika razlika.
Sabinho je napisao/la:Dobije li Juka barem za gorivo :D :lol:
Krupan je on zalogaj za Juku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2014, 23:24

Pa i ti možeš puno uraditi ali nećeš :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 feb 2014, 23:25

Nek popolovi međeda sa SEOM
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 23:27

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Ne bih da ispadnem previše subjektivan, ali mislim da za godinu dana između njega i Matića neće biti prevelika razlika.
momak je prekomandovan na toj poziciji tako da treba jos malo vremena da ga primjete, ali ima dosta prostora za napredak.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 01 feb 2014, 23:27

Stvarno ako ne uradimo sto je u nasoj moci,a siguran sam da je to i vise nego dovoljno da zaigra za nas Gudelj onda ce talovi raditi za Brazil.Bez obzira na njega smijesno je pozvati Tinu umjesto nekog iz nase lige.Dva igraca Hajduka,stvarno zabrinjavajuce :( ali hajde valjda nece i nadam se da cemo se opasno zagrijat za Gudelja.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2014, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
Onda je on WC potencijal :?: ako je tako onda sam siguran da neće nas dopasti :cry:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 feb 2014, 23:30

Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 23:33

Goalgetter je napisao/la:Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.
Ma loša liga :lol:

Ja @legendi govorim da je klasa, a on ne vjeruje :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 feb 2014, 23:37

Nista,predlazem da idemo jedan po jedan igrac.Evo sa Arslanagicem ce konkretno pricati,znaci pritisak je urodio plodom.Sad trebamo jedno 5,6 dana pisati samo o Gudelju a kad isplacemo da i njega vrbuju onda prelazimo na slijedecu metu :D
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 01 feb 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.