Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?
@Virtual
slazem se, Srbija ima mozda i najtalentovaniju generaciju u Europi
@Virtual
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
„Mogu igrati za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Holandiju, ali nikada niko iz tih reprezentacija nije iskazao interes za mene. Ako bi se to dogodilo razmislio bih i donio pravu odluku,“Bosniacum Lilium je napisao/la: nazalost, ima papire srbije i holandije, tesko da cemo ga mi ugrabiti.
Po ovome se da zaključiti da je on spreman igrati za nas, što je najvažnije. Od ove tri reprezentacije jedino bi za nas morao vaditi papire, to nam baš nije prednost i trebalo bi upravo zato što prije reagovati, jer stvarno bi bilo šteta propustiti ovakvu priliku.
Baš sam se iznenadio kad sam vidio da nije bio u timu danas, ne znam šta bi mogao biti razlog osim povrede ili možda neke suspenzije zbog kartona, mada nisam upućen u to koliko ih je dobijao u zadnjih nekoliko utakmica.zizu1991 je napisao/la:Zašto Arslanagića nije bilo u rosteru Standarda danas ?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
naravno da moze,neka do marta promjeni bh drzavjanstvo,a obzirom da je rodjen u Trebinju ili mu je porjeklo iz tog grada onda to brzo ide,i nakon toga sve papire i izjavu predati u FIFU,ceka se mjesec-dva maximalno i u maju sve moze biti gotovo! ali onda bi T.Susic ostao kratkih rukava.... ipak on igra u Hajduku...Bosniacum Lilium je napisao/la:opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?
@Virtual
Sve se moze kada se hoce. Zamoliti Komsica da urgira da se momku izda drzavljanstvo pod hitnom postupku, kao sto je urgirao za Pjanica i Dialibu i momci su dobili jako brzo drzavljanstva, a ako bi se FIFA-i predala dokumentacija prije aprila bili bi mu duzni dati dozvolu za nastup prije prve zvanicne tekme repke. A to bi bilo prije ArgentineBosniacum Lilium je napisao/la:opet mozda jesi upravu, Srbija je jaka na toj poziciji, mozda bi bio treca opcija na toj poziciji. Kod nas bi bio 99% bio u startnih 11. Samo zavisi koliko bi trajala ta procedura. Moze li se srediti do SP?
@Virtual
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
I ja pretpostavljam da je povreda, ili suspenzija u pitanju, nema treće, jer je standardan bio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja nekako imam osjecaj da ce njega komsije sad na spisak samo da nebi za nas zaigrao. Ali iako ga ne zovnu sumnjam da ce ga Susic pozvat.Virtu4l je napisao/la:Nema veze, ako naši brzo reaguju, igrat će za nas. Srbija ima ogroman broj talentovanih igrača, uskoro će vladati evropskim fudbalom, mislim da ne računaju na njega.Bosniacum Lilium je napisao/la:nazalost, ima papire srbije i holandije, tesko da cemo ga mi ugrabiti.
- legenda reala
- Kontakt:
On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa i rekao je da bi htio igrati za nas. A i citam na TM-u forumu, ima jedan momak koji je stalno u kontaktu sa njim, i kaze da Gudelj zeli da Pape prvo razgovara sa njim, ako bi NFSBiH pokazao intetres, ili mu se neko javi, on bi istog momenta pokrenuo proceduru o promjeni drzavljanstva.
Hoće li ga Juka startovati na parkingu ili će neko ispred našeg saveza to lijepo i profesionalno odraditi. Hajde reci da smirimo ovu temu skrozaleksandar_veliki je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce vec iduce sedmice biti kontaktiranlegenda reala je napisao/la:On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobije li Juka barem za gorivo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E to,i meni se cini da mi ovdje ne trkeljamo bas bez veze.Cita se to,citaaleksandar_veliki je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce vec iduce sedmice biti kontaktiranlegenda reala je napisao/la:On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji

Ne bih da ispadnem previše subjektivan, ali mislim da za godinu dana između njega i Matića neće biti prevelika razlika.legenda reala je napisao/la:vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Krupan je on zalogaj za Juku.Sabinho je napisao/la:Dobije li Juka barem za gorivo![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i ti možeš puno uraditi ali nećešaleksandar_veliki je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce vec iduce sedmice biti kontaktiranlegenda reala je napisao/la:On realno u Holandiji nema nikakvih šansi da igra, dok za Srbiju ima da bude na širem spisku, a kod nas vjerovatno bi mogo u prvu postavu e sad do njega je šta će izabrati, vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momak je prekomandovan na toj poziciji tako da treba jos malo vremena da ga primjete, ali ima dosta prostora za napredak.Virtu4l je napisao/la:Ne bih da ispadnem previše subjektivan, ali mislim da za godinu dana između njega i Matića neće biti prevelika razlika.legenda reala je napisao/la:vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Stvarno ako ne uradimo sto je u nasoj moci,a siguran sam da je to i vise nego dovoljno da zaigra za nas Gudelj onda ce talovi raditi za Brazil.Bez obzira na njega smijesno je pozvati Tinu umjesto nekog iz nase lige.Dva igraca Hajduka,stvarno zabrinjavajuce
ali hajde valjda nece i nadam se da cemo se opasno zagrijat za Gudelja.

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- legenda reala
- Kontakt:
Onda je on WC potencijalVirtu4l je napisao/la:Ne bih da ispadnem previše subjektivan, ali mislim da za godinu dana između njega i Matića neće biti prevelika razlika.legenda reala je napisao/la:vjerovatno smo mu mi najbolja opcija za razvoj pored Matića nikad neće dobiti pravu šansu u Srbiji

- Goalgetter
- Kontakt:
Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.
Ma loša ligaGoalgetter je napisao/la:Osam puta bio u timu kola ove sezone. To govori dosta.

Ja @legendi govorim da je klasa, a on ne vjeruje

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista,predlazem da idemo jedan po jedan igrac.Evo sa Arslanagicem ce konkretno pricati,znaci pritisak je urodio plodom.Sad trebamo jedno 5,6 dana pisati samo o Gudelju a kad isplacemo da i njega vrbuju onda prelazimo na slijedecu metu 

Zadnja izmjena: drummer, dana/u 01 feb 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.