HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 08 apr 2014, 08:16

werly je napisao/la:nece da ustupe snimak najbolje utakmice u ovoj sezoni,a kamoli da snime dvojicu trenera u emisiji.
ma ima gledatelja ovako koji snime..
znam da je zadnji put neki strudla na youtube kako li vec, snimao karacica na obn televiziji
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 08 apr 2014, 09:49

mellow je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:7000 u subotu ? :wtf: ? bilo je 9 minimalno :hmmmmm:
Po službenim podacima stadion ima 9000 stolica (uključujući i one na gornjem dijelu). One dole su bile skoro skroz ispunjene ali one gore nisu.
Po mojoj procjeni na zapadu je bilo oko 7000 ljudi i još + 1000 na stajanju to je 8000. U svakom slučaju više vjerujem službenim podacima nego onim subjektivnim.

Sigurno je bliže 7000 nego 10000 što se pisalo po nekim medijima,jer tih 10000 bi značilo da su ama baš sve stolice bile popunjene a vidilo se da to nije tako,pa sami Škripari su popunili samo pola onog svog kaveza.

Bila posjećenost 7 ili 8 hiljada opet je vrijedna svake pohvale. Nešto što se rijetko viđa na našim stadionima (izuzev sarajevskog derbija).
ti zelis reci da je skripara bilo kao pola ljudi na stajanju :mrgreen:
i jos nisi vidio da su ljudi sjedili sve do dna gornje tribine iako su stolice postavljene samo do pola
uglavnom i da je bilo 8000 kao sto ti kazes ili 10 000 kao sto je napisalo dosta medija, toliku posjetu 90% klubova u ligi moze samo sanjati

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 10:39

maxbet100 je napisao/la:
mellow je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:7000 u subotu ? :wtf: ? bilo je 9 minimalno :hmmmmm:
Po službenim podacima stadion ima 9000 stolica (uključujući i one na gornjem dijelu). One dole su bile skoro skroz ispunjene ali one gore nisu.
Po mojoj procjeni na zapadu je bilo oko 7000 ljudi i još + 1000 na stajanju to je 8000. U svakom slučaju više vjerujem službenim podacima nego onim subjektivnim.

Sigurno je bliže 7000 nego 10000 što se pisalo po nekim medijima,jer tih 10000 bi značilo da su ama baš sve stolice bile popunjene a vidilo se da to nije tako,pa sami Škripari su popunili samo pola onog svog kaveza.

Bila posjećenost 7 ili 8 hiljada opet je vrijedna svake pohvale. Nešto što se rijetko viđa na našim stadionima (izuzev sarajevskog derbija).
ti zelis reci da je skripara bilo kao pola ljudi na stajanju :mrgreen:
i jos nisi vidio da su ljudi sjedili sve do dna gornje tribine iako su stolice postavljene samo do pola
uglavnom i da je bilo 8000 kao sto ti kazes ili 10 000 kao sto je napisalo dosta medija, toliku posjetu 90% klubova u ligi moze samo sanjati
Vidio sam ja sve,čak sam i bio na stadionu iako ne navijam ni za Zrinjski ni za Široki. Došao sam pogledati dobru utakmicu i definitivno nije razočarala.
Službena procjena je 7000,moja procjena je 8000,procjena hercegovačkih medija je 10000.
Kao što sam već rekao,koliko god da je ljudi bilo opet je za svaku pohvalu iako ja stojim pri svojoj procjeni.

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 08 apr 2014, 11:38

onda mora da si i navijao sa citavim stadionom :mrgreen:
cak su i sarajevski mediji koji mrze zrinjski pisali "skoro 10 000"
ili 8 ili 10 svejedno. zrinjski ima ogromnu podrsku. imati ce i u trebinju i protv sarajeva

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 12:54

maxbet100 je napisao/la:onda mora da si i navijao sa citavim stadionom :mrgreen:
cak su i sarajevski mediji koji mrze zrinjski pisali "skoro 10 000"
ili 8 ili 10 svejedno. zrinjski ima ogromnu podrsku. imati ce i u trebinju i protv sarajeva
Navijao nisam,ne volim ni Zrinjski ni Široki i najrađe bi da su nekako mogli oboje izgubit :lol:
Otišao sam samo da pogledam derbi koji je i više nego opravdao očekivanja.

Protiv Sarajeva vjerujem da će također doći dosta ljudi,ne toliko kao protiv Širokog ali trebalo bi biti par hiljada. A za Trebinje ne znam baš.

Vidit ćemo kako će se razviti prvenstvo,možda vam baš budu trebala 3 boda u Vrapčićima za titulu. U tom slučaju vjerovatno i najteže moguće gostovanje za vas.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 08 apr 2014, 12:58

slazem se da bi to bilo pakleno gostovanje,ali ipak imao bi zrinjski realne sanse,jer je realno kvalitet na njegovoj strani ali jbg ta utakmica bi bila tvrda,borbena,a velez bi igrao na svom terenu sto je jako bitno.da je ovakva situacija prije par godina kad je liga bila izrazito domacinska,nebi im davao velike sanse.protiv sarajeva ocekujem 5 000 ljudi :)

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 08 apr 2014, 13:07

odmoriti sada malo igrače u trebinju, a onda izbacit Sarajevo u kupu

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 apr 2014, 17:31

krmak je napisao/la:odmoriti sada malo igrače u trebinju, a onda izbacit Sarajevo u kupu
Ja bih protiv Leotara započeo sa jakim sastavom i odmah to riješio u prvom a onda u drugom poluvremenu čisto odrađivanje posla i odmaranje nekih igrača koji najviše igraju.
Volio bih da je Jarni ostao do revanša sa nama ali yebiga.Koga god da dovedu (najvjerojatnije Ljupko Petrović osječanin kao i naš Karačić) bit će gutavo ali ovakvi potezi često razbude ekipu i urode plodom.Od jednog pitara sam čuo da je navodno bilo i namjernog bojkota Jarnija od dijela igrača i da je to uzrok loših igara Sarajeva :?: :!: .Nadam se da neće proigrati protiv nas.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 apr 2014, 18:07

Ne trebaju protiv Leotara igrat najbolji. Realno da igraju protiv nasih juniora bilo bi u dlaku :rol: ...

Rutinskih 0:2 ili mozda ako zele nek povecaju malo tu gol-razliku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 apr 2014, 19:10

izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
kako sam načuo u planu je renoviranje VIP lože, pravljenje press centra sa restoranom i novinarske lože, a trebao bi se i ostatak stolica postaviti na gornju tribinu i sve ušminkati...
također reflektori su ponovno u funkciji pa se nadam da će naredne domaće utakmice igrati u noćnom terminu...
sve pohvale za upravu!
#SuningOUT

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 08 apr 2014, 19:26

potez za svaku pohvalu,da se nebi desavalo ko proslo ljeto kada su švabe bile potencijalni protivnik u 3 pretkolu el,a mi utakmicu trebali igrat u zenici.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 08 apr 2014, 19:28

Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
kako sam načuo u planu je renoviranje VIP lože, pravljenje press centra sa restoranom i novinarske lože, a trebao bi se i ostatak stolica postaviti na gornju tribinu i sve ušminkati...
također reflektori su ponovno u funkciji pa se nadam da će naredne domaće utakmice igrati u noćnom terminu...
sve pohvale za upravu!
Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ? Reflektori čini mi se preksinoć ponovno spojeni,sada ima Security u stadionu da se ne bi opet pokrali kablovi reflektora da ne bude nepotrebnih troškova kao ovi sada.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2014, 19:30

Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
sve pohvale za upravu!
Svaka cast. Trebali ste davno krenuti u renoviranje stadiona. Onu veliku tribinu urediti i usminkat do kraja, a na stajanju napravit novu tribinu. 10 redova, goli beton, nek ostane i dalje stajanje, samo za Europu postavljat stolice da mozete navijat sa svoje tribine.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 apr 2014, 19:34

Signore je napisao/la:
sve pohvale za upravu!
Svaka cast. Trebali ste davno krenuti u renoviranje stadiona. Onu veliku tribinu urediti i usminkat do kraja, a na stajanju napravit novu tribinu. 10 redova, goli beton, nek ostane i dalje stajanje, samo za Europu postavljat stolice da mozete navijat sa svoje tribine.
Ahh... Cekaj malo, treba vremena za toga :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 08 apr 2014, 19:36

Lillard je napisao/la:
Signore je napisao/la:
sve pohvale za upravu!
Ahh... Cekaj malo, treba vremena za toga :D
Da se svake godine po malo radilo sve se moglo napraviti,ne govorim ovo samo za nas nego za apsolutno sve klubove u našoj ligi,ali nikog ne zanima ništa dok ne dođe "5 do 12",ali ipak ova uprava stvarno ima sve pohvale,sve odlične poteze su pravili i nadamo se da će i nastaviti u ovakvome ritmu :clap: .

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 08 apr 2014, 19:45

Tesko je sredit onaj stadion da bi istocna tribina licila na nesto uz 2 razine zapada treba teren pomjerit . Najbolje napravit tribinu ko na la bomboneri :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 apr 2014, 19:55

marioo8888 je napisao/la:Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ?
nadam se sva 4 :cool:
primasquadra je napisao/la:Tesko je sredit onaj stadion da bi istocna tribina licila na nesto uz 2 razine zapada treba teren pomjerit.
atletsku poništit, teren približit zapadu i umjesto stajanja napravit kopiju donje zapadne i eto ga ko bombon :beba:
#SuningOUT

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 08 apr 2014, 20:01

Jericho je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ?
nadam se sva 4 :cool:
primasquadra je napisao/la:Tesko je sredit onaj stadion da bi istocna tribina licila na nesto uz 2 razine zapada treba teren pomjerit.
atletsku poništit, teren približit zapadu i umjesto stajanja napravit kopiju donje zapadne i eto ga ko bombon :beba:
pa sta ce nam toliki stadion? Kako je i Signore rekao, stajanje nek ostane kako jeste, goli beton a za europske da se stave stolice da se moze i na tu tribinu, naravno uz potpuno sredjivanje okolice stajanja

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 apr 2014, 21:36

Zanimljiv podatak -
Uzvrat kup utakmice sljedeći tjedan će biti dvoboj
učitelja i učenika.
Petrović je trenirao Karačića u Osijeku.

Vrijeme je da učenik nadvisi učitelja! :)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 apr 2014, 22:52

sve pohvale za upravu!
Nekoliko puta sam pohvalio rad ove uprave.Ljudi su dosada uradili odličan posao ,a što se tiče stadiona šta god urade bit će dobro jer realno su potrebna velika ulaganja da se dobije uefino odobrenje da se igra 3 pretkolo.Dva bi mogla a treće teško ali vidjet ćemo.Nedavno je netko ovdje stavio koje je sve uvjete uefina inspekcija postavila za naš stadion,mislim da se to može napraviti do ljeta pa da možemo igrati dva pretkola.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.