ma ima gledatelja ovako koji snime..werly je napisao/la:nece da ustupe snimak najbolje utakmice u ovoj sezoni,a kamoli da snime dvojicu trenera u emisiji.
znam da je zadnji put neki strudla na youtube kako li vec, snimao karacica na obn televiziji
ma ima gledatelja ovako koji snime..werly je napisao/la:nece da ustupe snimak najbolje utakmice u ovoj sezoni,a kamoli da snime dvojicu trenera u emisiji.
ti zelis reci da je skripara bilo kao pola ljudi na stajanjumellow je napisao/la:Po službenim podacima stadion ima 9000 stolica (uključujući i one na gornjem dijelu). One dole su bile skoro skroz ispunjene ali one gore nisu.johnnyyK je napisao/la:7000 u subotu ?? bilo je 9 minimalno
Po mojoj procjeni na zapadu je bilo oko 7000 ljudi i još + 1000 na stajanju to je 8000. U svakom slučaju više vjerujem službenim podacima nego onim subjektivnim.
Sigurno je bliže 7000 nego 10000 što se pisalo po nekim medijima,jer tih 10000 bi značilo da su ama baš sve stolice bile popunjene a vidilo se da to nije tako,pa sami Škripari su popunili samo pola onog svog kaveza.
Bila posjećenost 7 ili 8 hiljada opet je vrijedna svake pohvale. Nešto što se rijetko viđa na našim stadionima (izuzev sarajevskog derbija).
Vidio sam ja sve,čak sam i bio na stadionu iako ne navijam ni za Zrinjski ni za Široki. Došao sam pogledati dobru utakmicu i definitivno nije razočarala.maxbet100 je napisao/la:ti zelis reci da je skripara bilo kao pola ljudi na stajanjumellow je napisao/la:Po službenim podacima stadion ima 9000 stolica (uključujući i one na gornjem dijelu). One dole su bile skoro skroz ispunjene ali one gore nisu.johnnyyK je napisao/la:7000 u subotu ?? bilo je 9 minimalno
Po mojoj procjeni na zapadu je bilo oko 7000 ljudi i još + 1000 na stajanju to je 8000. U svakom slučaju više vjerujem službenim podacima nego onim subjektivnim.
Sigurno je bliže 7000 nego 10000 što se pisalo po nekim medijima,jer tih 10000 bi značilo da su ama baš sve stolice bile popunjene a vidilo se da to nije tako,pa sami Škripari su popunili samo pola onog svog kaveza.
Bila posjećenost 7 ili 8 hiljada opet je vrijedna svake pohvale. Nešto što se rijetko viđa na našim stadionima (izuzev sarajevskog derbija).![]()
i jos nisi vidio da su ljudi sjedili sve do dna gornje tribine iako su stolice postavljene samo do pola
uglavnom i da je bilo 8000 kao sto ti kazes ili 10 000 kao sto je napisalo dosta medija, toliku posjetu 90% klubova u ligi moze samo sanjati
Navijao nisam,ne volim ni Zrinjski ni Široki i najrađe bi da su nekako mogli oboje izgubitmaxbet100 je napisao/la:onda mora da si i navijao sa citavim stadionom![]()
cak su i sarajevski mediji koji mrze zrinjski pisali "skoro 10 000"
ili 8 ili 10 svejedno. zrinjski ima ogromnu podrsku. imati ce i u trebinju i protv sarajeva
Ja bih protiv Leotara započeo sa jakim sastavom i odmah to riješio u prvom a onda u drugom poluvremenu čisto odrađivanje posla i odmaranje nekih igrača koji najviše igraju.krmak je napisao/la:odmoriti sada malo igrače u trebinju, a onda izbacit Sarajevo u kupu
Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ? Reflektori čini mi se preksinoć ponovno spojeni,sada ima Security u stadionu da se ne bi opet pokrali kablovi reflektora da ne bude nepotrebnih troškova kao ovi sada.Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
kako sam načuo u planu je renoviranje VIP lože, pravljenje press centra sa restoranom i novinarske lože, a trebao bi se i ostatak stolica postaviti na gornju tribinu i sve ušminkati...
također reflektori su ponovno u funkciji pa se nadam da će naredne domaće utakmice igrati u noćnom terminu...
sve pohvale za upravu!
Svaka cast. Trebali ste davno krenuti u renoviranje stadiona. Onu veliku tribinu urediti i usminkat do kraja, a na stajanju napravit novu tribinu. 10 redova, goli beton, nek ostane i dalje stajanje, samo za Europu postavljat stolice da mozete navijat sa svoje tribine.Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
kako sam načuo u planu je renoviranje VIP lože, pravljenje press centra sa restoranom i novinarske lože, a trebao bi se i ostatak stolica postaviti na gornju tribinu i sve ušminkati...
također reflektori su ponovno u funkciji pa se nadam da će naredne domaće utakmice igrati u noćnom terminu...
sve pohvale za upravu!
Ahh... Cekaj malo, treba vremena za togaSignore je napisao/la:Svaka cast. Trebali ste davno krenuti u renoviranje stadiona. Onu veliku tribinu urediti i usminkat do kraja, a na stajanju napravit novu tribinu. 10 redova, goli beton, nek ostane i dalje stajanje, samo za Europu postavljat stolice da mozete navijat sa svoje tribine.Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
sve pohvale za upravu!
Da se svake godine po malo radilo sve se moglo napraviti,ne govorim ovo samo za nas nego za apsolutno sve klubove u našoj ligi,ali nikog ne zanima ništa dok ne dođe "5 do 12",ali ipak ova uprava stvarno ima sve pohvale,sve odlične poteze su pravili i nadamo se da će i nastaviti u ovakvome ritmuLillard je napisao/la:Ahh... Cekaj malo, treba vremena za togaSignore je napisao/la:Svaka cast. Trebali ste davno krenuti u renoviranje stadiona. Onu veliku tribinu urediti i usminkat do kraja, a na stajanju napravit novu tribinu. 10 redova, goli beton, nek ostane i dalje stajanje, samo za Europu postavljat stolice da mozete navijat sa svoje tribine.Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
sve pohvale za upravu!
nadam se sva 4marioo8888 je napisao/la:Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ?
atletsku poništit, teren približit zapadu i umjesto stajanja napravit kopiju donje zapadne i eto ga ko bombonprimasquadra je napisao/la:Tesko je sredit onaj stadion da bi istocna tribina licila na nesto uz 2 razine zapada treba teren pomjerit.
pa sta ce nam toliki stadion? Kako je i Signore rekao, stajanje nek ostane kako jeste, goli beton a za europske da se stave stolice da se moze i na tu tribinu, naravno uz potpuno sredjivanje okolice stajanjaJericho je napisao/la:nadam se sva 4marioo8888 je napisao/la:Koliko će se moći odigrati nakon završetka radova,2 ili više pretkola ?![]()
atletsku poništit, teren približit zapadu i umjesto stajanja napravit kopiju donje zapadne i eto ga ko bombonprimasquadra je napisao/la:Tesko je sredit onaj stadion da bi istocna tribina licila na nesto uz 2 razine zapada treba teren pomjerit.
Nekoliko puta sam pohvalio rad ove uprave.Ljudi su dosada uradili odličan posao ,a što se tiče stadiona šta god urade bit će dobro jer realno su potrebna velika ulaganja da se dobije uefino odobrenje da se igra 3 pretkolo.Dva bi mogla a treće teško ali vidjet ćemo.Nedavno je netko ovdje stavio koje je sve uvjete uefina inspekcija postavila za naš stadion,mislim da se to može napraviti do ljeta pa da možemo igrati dva pretkola.Jericho je napisao/la:izgleda da uskoro kreću radovi na stadionu u cilju da se osigura igranje euro utakmica u Mostaru...
sve pohvale za upravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.