Bas, na svakom pdfu mozes konstruktivnu kritiku i cak psovke i nezadovoljwtvo nekim potezom osim kod TC i Zelje sad. Jer, jbg, ako napises da Alispahic nije pojacanje i da se nije trebao dovodit, ti si Miskeredbull93 je napisao/la:Na zeljin pdf su dovedeni ljudi da ih nafuraju na novu upravu, osima... oni su Bog u zelji, ne smije se sumnjati u osima, kako oni kazu 100% je ispravno... propaganda sve, gori od misketovih kako ih vec zovete. Dokoljenko kolovodja sa 26 i po profila, covjek da ne povjeruje koje to gluposti pisu.
Svaka cast pojedincima, koje mozes nabrojati na orste jedne ruke. Sami vide sta se radi, ali eto sute. Na kraju boli me qurac sta pisu na pdf zelje, nego i ovdje poceli prosipati te svoje gluposti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Otjerase pametne Manijake i ostavise nam ove gluperde ovdje. Rijetko glupa skupina ljudi zajebancija na nivou pecinskih ljudi.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
redbull93 je napisao/la:Na zeljin pdf su dovedeni ljudi da ih nafuraju na novu upravu, osima... oni su Bog u zelji, ne smije se sumnjati u osima, kako oni kazu 100% je ispravno... propaganda sve, gori od misketovih kako ih vec zovete. Dokoljenko kolovodja sa 26 i po profila, covjek da ne povjeruje koje to gluposti pisu.
Svaka cast pojedincima, koje mozes nabrojati na orste jedne ruke. Sami vide sta se radi, ali eto sute. Na kraju boli me qurac sta pisu na pdf zelje, nego i ovdje poceli prosipati te svoje gluposti.
To je odavno vidljivo, ali najgore je sto su medju tim dovedenim ljudima placenici koji imaju 5-6 profila, pa u neko vrijeme postane dosadno ulaziti u rasprave sa takvim osobama.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

To je to Livno, samo jos sto ispred njih i meze, pripreme ce biti dobro obavljene.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ko je ovaj 17 u Sarajevu, jel Milanovic? Paklen igrac ko god da je, prekucat ce ligu sljedece sezone, kako je brz momak.
Ma i ja gledam ove slike i ne kontam zasto uopste i ici gore na pripreme, tereni ocajni, izgleda da je teren od neke srednje skole, sta je vec, samo dzaba pare potrositi.
Ma i ja gledam ove slike i ne kontam zasto uopste i ici gore na pripreme, tereni ocajni, izgleda da je teren od neke srednje skole, sta je vec, samo dzaba pare potrositi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nakon 10:0 protiv seoske ekipe, malo su se precijenili. Ipak je Varazdin prejak protivnik 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa planine, da je makar seloredbull93 je napisao/la:Nakon 10:0 protiv seoske ekipe, malo su se precijenili. Ipak je Varazdin prejak protivnik
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovaj Pavic kad je dosao, prvu polusezonu razvaljivao, centarsutevi u stilu Beckhama, imao ja msm 5 asista u prvoj polusezoni. Pred kraj sezone i danas evo isto ne moze slona pogoditi da stoji u sesnaestercu, msm da je to najveci razlog zasto je Krpa zabio tako malo u drugoj polusezoni.
- prisonbreak
- Kontakt:
Istina, bio odlican bek, nijr shvatljivo kako je ovoliko momak pao.bhpremierliga12 je napisao/la:Ovaj Pavic kad je dosao, prvu polusezonu razvaljivao, centarsutevi u stilu Beckhama, imao ja msm 5 asista u prvoj polusezoni. Pred kraj sezone i danas evo isto ne moze slona pogoditi da stoji u sesnaestercu, msm da je to najveci razlog zasto je Krpa zabio tako malo u drugoj polusezoni.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- svrakino1921
- Kontakt:
1:0-1:2
-
- Kontakt:
Valja odblokirat racun, a obecano je da ce bit s ponedjeljkasvrakino1921 je napisao/la:1:0-1:2

- svrakino1921
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Valja odblokirat racun, a obecano je da ce bit s ponedjeljkasvrakino1921 je napisao/la:1:0-1:2

Dobro si
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma dobro jak je Varazdin, ipak su prosle godine osvojili
-
- Kontakt:
Milanovic 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Milanovic i Oremus su bas dobra pojacanja, dok ovaj Gavric lici na sve osim fudbalera u ovim utakmicama za sad, al dobro tek je pocetak. Definitivno stoper treba, Dupovac je nula i eto taj defanzivni vezni da Velkoski tu ne igra, a samo mi nije jasno sto i dalje gura Hebibovica na beku, nit ima konstituciju, nit igra neku odbranu, tipicno krilo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mali Halid odigra fantasticno na beku, a covjek gura Hebibovicabhpremierliga12 je napisao/la:Milanovic i Oremus su bas dobra pojacanja, dok ovaj Gavric lici na sve osim fudbalera u ovim utakmicama za sad, al dobro tek je pocetak. Definitivno stoper treba, Dupovac je nula i eto taj defanzivni vezni da Velkoski tu ne igra, a samo mi nije jasno sto i dalje gura Hebibovica na beku, nit ima konstituciju, nit igra neku odbranu, tipicno krilo.

Milanovic i Oremus fantasticni, Milanovic ce biti najbolji igrac kige

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Alispahic za sad trom i nepokretan, mislim da odavno igra na racun stare slave. Zeljina sezona ce uveliko savisiti od zdravlja i motivacije Zeca starijeg. Asim nrma kapacitet tiket da odigra a ne prvenstvenu utakmicu. Ilic 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Meni je i Sisic odlicno odigrao na pocetku, ima stvarno dobru brzinu i kretanje, steta sto ce presjediti opet sezonu cijelu.prisonbreak je napisao/la:Mali Halid odigra fantasticno na beku, a covjek gura Hebibovicabhpremierliga12 je napisao/la:Milanovic i Oremus su bas dobra pojacanja, dok ovaj Gavric lici na sve osim fudbalera u ovim utakmicama za sad, al dobro tek je pocetak. Definitivno stoper treba, Dupovac je nula i eto taj defanzivni vezni da Velkoski tu ne igra, a samo mi nije jasno sto i dalje gura Hebibovica na beku, nit ima konstituciju, nit igra neku odbranu, tipicno krilo.![]()
Milanovic i Oremus fantasticni, Milanovic ce biti najbolji igrac kige
- svrakino1921
- Kontakt:
Izgubise pitari
Joj sad treba u autobus pa nazad

Ako bude za avtobusasvrakino1921 je napisao/la:Izgubise pitari
![]()

Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.