Jesi, jesi, ali nemas odgovor adekvatan za ponuditistorm_raider je napisao/la:Nisam ni citao, nebitan post...
I opet Lutvin izmet ima vise titula nego klub za koji navijas.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesi, jesi, ali nemas odgovor adekvatan za ponuditistorm_raider je napisao/la:Nisam ni citao, nebitan post...
I opet Lutvin izmet ima vise titula nego klub za koji navijas.![]()
Slabo bgm takve i ja o tvom timu mogu do sutra pisatBenko je napisao/la:evo par insajderskih
oplođena baza bez poraza
ispali iz kupa odmah
u ligi ste 5.
nazigu vas makedonče na grbavici
nazigu vas metalurgija
prosle godine osvojili duplu čunu, isti trofej vas ceka i iduce ljeto
opet lupas,u ligi imamo isto bodova kao torpedo,par bodova manje od vodeceg,ili to znaci da ni vi ne mozete prismrditi vodecemBenko je napisao/la:koje?Ljiljani87 je napisao/la:stvarno sramota ovi naši igrači bez plate osvajaju tituleBenko je napisao/la: neka tim titulama podjeli plate igracimakako znam iz kupa ste liferovani a u ligi ne mozete prismrditi ekipama koje su u vrhu tabele
bit ce grcevita borba za evropu
storm_raider je napisao/la:Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula.
plate nema, moRe bit bidne al
Zasto bi?Sabinho je napisao/la:Hoce li Olimpik opetZrinjskom?
storm_raider je napisao/la:Opet Amarova lijeva carapa ima vise titula.
Aragon je napisao/la:Boga mi pricate kao da ste Celtik i da imate 50 titula, a ne 3 vise.storm_raider je napisao/la:I opet njegov pas ima vise titula nego vas klub.Aragon je napisao/la:
Sto mu te titule ne pomogose prosle sezone, ili protiv beraca paprika u Evropi, ili protiv Sirokom, Zrinskog i Sarajeva, sto mu ne pomogose da ostane i dalje u kupu, sto mu ne pomognu sponzora da nadje?
Teroretski, a i u praksi veoma lako moguce da se desi, mi u naredne tri godine osvojimo tri titule, kakva ce onda prica biti?
Opet udba, rat, krali igrace i slicno?
nisam čitao post samo sam ovo vidio bode u očiAragon je napisao/la:Haj ziv bio jos jednom procitaj post.
Niti sam glumio nosterdamusa, niti ista slicno tome.
Ako ne znas sta znaci rijec TEORETSKI, onda ti mi svi .... uciteljicu
Sta bilo boldirano, veca slova ili nesto slicno, pa si samo to primjetio?Ljiljani87 je napisao/la:nisam čitao post samo sam ovo vidio bode u očiAragon je napisao/la:Haj ziv bio jos jednom procitaj post.
Ako ne znas sta znaci rijec TEORETSKI, onda ti mi svi .... uciteljicu
Aragon je napisao/la:Sta bilo boldirano, veca slova ili nesto slicno, pa si samo to primjetio?Ljiljani87 je napisao/la:nisam čitao post samo sam ovo vidio bode u očiAragon je napisao/la:Haj ziv bio jos jednom procitaj post.
Ako ne znas sta znaci rijec TEORETSKI, onda ti mi svi .... uciteljicu![]()
Kako procita cijeli ovaj post iza gdje sam te ispravio?![]()
Haj ne moras se vaditi, nisi prvi koji neke stvari i neke rijeci ne poznaje, odnosno ne poznaje njihovo znacnje, a pogotovo nisi prvi koji ne zna analizirati prostoprosirenu recenicu.
Ali ja ti ne zamjeram, halal ti je od mene, vjerovatno si mlad
jedini modus po kojem ligu mogu skratiti,je tabela na kraju sezone.nema tri vasa,dva vasa i tako to.ima ali to ce se raditi u kafani,uz janje,i odabir sudija.bilo bi lakrdije i kradje bato mojInatSilanBosanski je napisao/la:E moj roma, ko ce ti to uradit? Ja pojma nemam vise ko je glavni za ovu ligu.Niko ne je.be ni 5%.
Liga 10 bi bila idealna i onda bi mogli mogli ganjati dosta vise od trenutnog
1.Sarajevo
2.Zeljeznicar
3.Velez
4.Čelik
5.Zrinjski
6.Široki Brijeg
7.Olimpic
8.Drina Z
9.Borac
10.Slavija
Ovako bi to nekako izgledalo, 3 iz RS, mislim da i nemaju vise 'kvalitetni' timova.
Po meni ovdje jedini bi Čelik imao uslove sto se tice stadiona.Svi ostali bi trebali imati teren kao na BP, min. jednu natkrivenu tribinu i odvojen sektor za goste.
36 kola, 10. ispada dok 9om slijedi doigravanje.
Naravno, tu bi i Sloboda trebala biti.Sve po zaslugama.
Ova se prica stalno ponavlja, i za ovo postoji 1% mogucnosti.
Stari da toliko klubova ispada od 18.kola bi imali prosjek 3 crvena po utakmiciaS_Roma je napisao/la:Ma nista to dva nasa , tri njihova i ta sranja, prije pocetka sezone nek se fino zna 4 kluba ispadnu, taman to bili Sarajevo, Zeljo, Široki i Zrinjski , cao druga liga i kraj price, fer ko zasluzi nek bude tu, a to i ako budu štimali mogu naštimati samo te prve sezone, kasnje ce to teze ici, skoro pa nikako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.