Chicago Bulls
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Koliko je ovaj Boozer glup igrac,malo je reci.
Konstantno uzima skok suteve protiv fizicki inferiornijih igraca i tako im igra u korist!

Boozer nas ukopa, al ukopaaaaa do jaja. Umjesto da bude prevaga, ostavljaju ga ljudi samo on se usro ko grlica.
Nema sanse da ovu utakmicu dobijemo, treba izbjec blowout i spremat se za utakmice u Chicagu.
Nema sanse da ovu utakmicu dobijemo, treba izbjec blowout i spremat se za utakmice u Chicagu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
brzo buzer napravi seriju za majami xD
valjda se bulsi vrate i bude usko do kraja
valjda se bulsi vrate i bude usko do kraja

hit you with so many rights you gonna beg for a left
Nate ima 4 TO , boozer 2 - 7 dovoljno za + 14 heata . Jedino ako vam ne proradi sut bas da bude ludilo onda bi mogli stic inace nista. Al preglupo je za ocekivat da ovakvu prednost ispusti miami iako niko nije bas nesto raspolozen sem jamesa...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima sasvim solidan sut s poludistance i kada ga ostave samog, bio bi idiot kad ne bi probao da sutira. Druga greska je igraca Chicaga sto kad se izbori za poziciju na low postu protiv Battiera, neko se zapuca u sredinu (Marco i Nate vecinom) i baca loptu na tricu (ne bude sut nego neki nidje veze dribling), umjesto da hrane loptama Boozera na postu.dema je napisao/la:ovaj boozer nema mozga djaba sve,covjek glumi sutera,umjesto da se gura pod kosem,iznudjuje faule itd,treba njeg pod hitno mjenjat,amnestirat ,bilo sta,dok god je on tu bullsi nece do titule
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Nista ovo je gotovo, zadnju cetvrtinu uvesti drugu petorku i glavne igrace odmarati za petak
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Varao me osjećaj da ćemo izgubiti sa 20 razlike, prošli smo gore but who cares.
Slijede dvije utakmice kod kuće. Nadam se da ćemo dobiti obje ili makar samo jednu. Biti ćemo dosta jači aBd.
Bullieve till the end.
Slijede dvije utakmice kod kuće. Nadam se da ćemo dobiti obje ili makar samo jednu. Biti ćemo dosta jači aBd.
Bullieve till the end.
ako je ovo sarkastican komentar gdje se ustvari zalis na sudije onda prosto ne mogu vjerovati, 37 razlike kad ekipa izgubi vaditi se na sudije je bezobrazno, daj hajde jednom normalno da serija ili bar nekoliko utakmica prodje bez zaljenja na sudije, neka bolji pobjedi i kraj price, eto sudije vas ukopale a poraz ko da su vam igraci igrali u kolicima invalidskimBIHfan je napisao/la:Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Poraz bi bio bez obzira na sudije , s obzirom na umor i roster bulls-a, a gledajući kvalitet heat-a , ali sudije su bas , ali bas pretjerale bez potrebnoLenBias je napisao/la:ako je ovo sarkastican komentar gdje se ustvari zalis na sudije onda prosto ne mogu vjerovati, 37 razlike kad ekipa izgubi vaditi se na sudije je bezobrazno, daj hajde jednom normalno da serija ili bar nekoliko utakmica prodje bez zaljenja na sudije, neka bolji pobjedi i kraj price, eto sudije vas ukopale a poraz ko da su vam igraci igrali u kolicima invalidskimBIHfan je napisao/la:Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.

nemoj ti samo molim teKobe Bryant je napisao/la:Poraz bi bio bez obzira na sudije , s obzirom na umor i roster bulls-a, a gledajući kvalitet heat-a , ali sudije su bas , ali bas pretjerale bez potrebnoLenBias je napisao/la:ako je ovo sarkastican komentar gdje se ustvari zalis na sudije onda prosto ne mogu vjerovati, 37 razlike kad ekipa izgubi vaditi se na sudije je bezobrazno, daj hajde jednom normalno da serija ili bar nekoliko utakmica prodje bez zaljenja na sudije, neka bolji pobjedi i kraj price, eto sudije vas ukopale a poraz ko da su vam igraci igrali u kolicima invalidskimBIHfan je napisao/la:Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.

Ja ne znam jesi li ti gledao utakmicu? Ili su tebi njihove odluke normalne, a ima ih tonu. Pitas sudiju zasto nije svirao faul, i dobijes iskljucujucu. A vamo ti sviraju faul u napadu nakon flopa Jamesa ili Bosha.LenBias je napisao/la:ako je ovo sarkastican komentar gdje se ustvari zalis na sudije onda prosto ne mogu vjerovati, 37 razlike kad ekipa izgubi vaditi se na sudije je bezobrazno, daj hajde jednom normalno da serija ili bar nekoliko utakmica prodje bez zaljenja na sudije, neka bolji pobjedi i kraj price, eto sudije vas ukopale a poraz ko da su vam igraci igrali u kolicima invalidskimBIHfan je napisao/la:Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.
Svako ce reci da je sudjenje bilo katastrofa osim navijaca Heat i Jamesa.
Bez obzira na to mi bi izgubili, ali ne 37 razlike.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nisam gledao, svaki put me to pitate, ja navijam za brojeve heata samo, ne zanima me utakmica, svi osim navijaca heata gledaju utakmice, pa cak i u slucaju kada ima tako propusta sasvim je normalno, ljudi su, kada roboti budu sudili utakmice i igraci budu nosili neke cipove po sebi koji ce biljezitii dozvoljene i nedozvoljene kontakte onda ce moc utakmica biti 100% ispravno sudjena, ili kada bi se svaki napad i svaka odluka gledala na ponovljenom snimku, istina tada bi utakmica trajala 12 sati, prica sa sudijama, sam znas kako se to tolerise i da to zavisi kako se sudiji digne, da se tako izrazim, poenta je da nakon svake utakmice protiv heata svaki navijac protivnickog tima se zali na sudije, nebitno koliko je porazen, kako, po defaultu, meni to smeta, muski daj podnosite neke stvari, jamesa znaju isto tako udarat gdje i kako stignu pa opet se niko ne zali za ozbiljnoBIHfan je napisao/la:Ja ne znam jesi li ti gledao utakmicu? Ili su tebi njihove odluke normalne, a ima ih tonu. Pitas sudiju zasto nije svirao faul, i dobijes iskljucujucu. A vamo ti sviraju faul u napadu nakon flopa Jamesa ili Bosha.LenBias je napisao/la:ako je ovo sarkastican komentar gdje se ustvari zalis na sudije onda prosto ne mogu vjerovati, 37 razlike kad ekipa izgubi vaditi se na sudije je bezobrazno, daj hajde jednom normalno da serija ili bar nekoliko utakmica prodje bez zaljenja na sudije, neka bolji pobjedi i kraj price, eto sudije vas ukopale a poraz ko da su vam igraci igrali u kolicima invalidskimBIHfan je napisao/la:Moram pohvaliti sudjenje na vecerasnjoj utamici. Laku noc.
Svako ce reci da je sudjenje bilo katastrofa osim navijaca Heat i Jamesa.
Bez obzira na to mi bi izgubili, ali ne 37 razlike.

James za svaki kontakt prica sa sudijom , siri ruke. Sto njemu nije dao iskljucujucu?
Istina je prava da kriteriji nisu isti za nas i za vas. To mogu svi potvrditi i tu prica zavrsava.
Istina je prava da kriteriji nisu isti za nas i za vas. To mogu svi potvrditi i tu prica zavrsava.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
napisao sam ti vezano za sudije i pricu, velika je razlika to sto je lebron najbolji kosarkas svijeta pa eto moze malo popricat i progleda mu se kroz prste, kao i jos nekim igracima lige, to je bilo od davnina u nba, to niko ne dvoji ali da je zasticen kao sto se zeli prikazati to sigurno nije jer svaku utakmicu on dobrih batina dobije
zanimljivo kada ste dobili prvu tekmu niko ama bas niko nije spomenuo sudije, a sada odmah sudije....pa daj ljudi molim vas, pa 37 razlike vas pomeli i nema smisla nesto sudijama govoriti....to samo govori koliko vam igraca fali i koliko je Miami trenutno ispred svih ostali ekipa u ligi....hajd zdravo

Naložili se ljudi u drugoj utakmici i to je to.
Slijede 2 utakmice home
Slijede 2 utakmice home

Bojim se da Noah nece zavrsiti na nekom posteru u ovoj seriji 
U vezi sudija nc,skinite sebi tekmu, pa pogledajte ponovo.
Bikovi su na pocetku poceli lupati 

U vezi sudija nc,skinite sebi tekmu, pa pogledajte ponovo.

da , pomeli su ih ali svejedno su sudije srale dosta...recimo onaj nepostojeci faul buzera u napadu nakon kojeg kol daje tricu i svaki navijac bulsa ima pravo da se zali na sudije...izgubili bi oni i ovako i onako al da su sudije vukle vrelini , jesu
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.