Mi smo ovisni o Mirzi, kao što je bio Kurt Cobain o heroinuNYKnicks Fan je napisao/la:Da nema Mirze, izgubili bi ovo 100%, nazalost...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mi smo ovisni o Mirzi, kao što je bio Kurt Cobain o heroinuNYKnicks Fan je napisao/la:Da nema Mirze, izgubili bi ovo 100%, nazalost...
Valjda se mi necemo ubit na kraju.let3 je napisao/la:Mi smo ovisni o Mirzi, kao što je bio Kurt Cobain o heroinuNYKnicks Fan je napisao/la:Da nema Mirze, izgubili bi ovo 100%, nazalost...
Eto ga, 6 razlike i Mirza 3ca, opustenolet3 je napisao/la:Mi smo ovisni o Mirzi, kao što je bio Kurt Cobain o heroinuNYKnicks Fan je napisao/la:Da nema Mirze, izgubili bi ovo 100%, nazalost...
U opisu radnih poslova i zadataka pomoćnika.Ponos Torina je napisao/la:sta je ovo Ivanovicu sve mrsko,onaj mu brise tablu![]()
![]()
![]()
![]()
jel ovo ? Jesu Jana sokovi, ali ne bi rekao da je ovo Hterabajt je napisao/la:Jel se zezas ili to piseIlPrincipe je napisao/la:jeli jos neko primjetio da na sokovima koje piju nasi reprezentativci na pauzama piše slovo "H" koje se pisalo na stvari koje su došle kao humanitarna pomoć u Bosnu za vrijeme poplava ..![]()
![]()
Ima/o je i gorih u Netsimaknabs je napisao/la:Mirza, da mi je samo znati sta on misli vako kad igra pored ovig krampa ?!