16.4TeaM87 je napisao/la:kad je revans kupa ?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Moja računica:werly je napisao/la:tako je,nikoga ni precjenjivat ali ni podcjenjivat,a momcima hvala na mozda i najboljoj utakmici u zivotu.osjecaj kod treceg gola![]()
Pet utakmica ,12 bodova ,kiks Želje koji po meni ne može osvojiti 13 bodova u ovih 5 kola i onda opet zapjevati "STIGLA TITULA - OPET PRVAK JA".

Znači dobiti Leotar,Čelik,Mladost što po meni,uz ozbiljan pristup, ne bi trebalo biti prevelik problem a onda Olimpic ili Velež.A tko zna možda nam i ne bude trebalo ni 12 bodova.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne znam koliko nam je bodova dovoljno :/. Siroki ima odlican raspored i ne bi me cudilo da ostvare sve pobjede,dok je Zelji vec tezi raspored. U slucaju da mi ,Siroki i Zeljo budemo imali isto bodova jel Siroki tu najbolji ?
medusobni se gleda a sirokii je najbolji u tome.Cr0nite je napisao/la:Ne znam koliko nam je bodova dovoljno :/. Siroki ima odlican raspored i ne bi me cudilo da ostvare sve pobjede,dok je Zelji vec tezi raspored. U slucaju da mi ,Siroki i Zeljo budemo imali isto bodova jel Siroki tu najbolji ?
-
- Kontakt:
U slucaju istog broja bodova mi smo prvi,jer bi se stvorio trokut međusobnih utakmica u kojima smo mi najbolji.Cr0nite je napisao/la:Ne znam koliko nam je bodova dovoljno :/. Siroki ima odlican raspored i ne bi me cudilo da ostvare sve pobjede,dok je Zelji vec tezi raspored. U slucaju da mi ,Siroki i Zeljo budemo imali isto bodova jel Siroki tu najbolji ?
1.Zrinjski 7
2.Široki 7
3.Željo 4
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Maloprije na RDV-U rekoše da je u trokutu najbolji Široki,nešto zbog pobjede 3-0 na Grbavici ali nisam baš dobro upratio od početka, pa sad ne kontam kako.marioo8888 je napisao/la:U slucaju istog broja bodova mi smo prvi,jer bi se stvorio trokut međusobnih utakmica u kojima smo mi najbolji.Cr0nite je napisao/la:Ne znam koliko nam je bodova dovoljno :/. Siroki ima odlican raspored i ne bi me cudilo da ostvare sve pobjede,dok je Zelji vec tezi raspored. U slucaju da mi ,Siroki i Zeljo budemo imali isto bodova jel Siroki tu najbolji ?
1.Zrinjski 7
2.Široki 7
3.Željo 4
Postao/la zivinaajkula dana 06 tra 2014, 20:30
Vidi ove 7 meni se cini Simeunovic i proslave gola dok sepa!![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
Nije 100 % dosta ljudi nije upoznato sa pravilima,u ovome trokutu mi i Široki imamo po 7 bodova i oni imaju najbolju gol razliku 9:6 a mi 7:6,ali kada 2 tima na mini-tabeli imaju jednak broj bodova,pravi se nova mini-tabela odnosno gleda se međusobni skor ta dva tima koji iznosizrinja05 je napisao/la:Maloprije na RDV-U rekoše da je u trokutu najbolji Široki,nešto zbog pobjede 3-0 na Grbavici ali nisam baš dobro upratio od početka, pa sad ne kontam kako.marioo8888 je napisao/la:U slucaju istog broja bodova mi smo prvi,jer bi se stvorio trokut međusobnih utakmica u kojima smo mi najbolji.Cr0nite je napisao/la:Ne znam koliko nam je bodova dovoljno :/. Siroki ima odlican raspored i ne bi me cudilo da ostvare sve pobjede,dok je Zelji vec tezi raspored. U slucaju da mi ,Siroki i Zeljo budemo imali isto bodova jel Siroki tu najbolji ?
1.Zrinjski 7
2.Široki 7
3.Željo 4
1.Zrinjski 4
2.Široki 1
Što znači da smo sa 12 bodova 100 % ispred Širokog.
U slucaju istog broja bodova mi smo prvi,jer bi se stvorio trokut međusobnih utakmica u kojima smo mi najbolji.
1.Zrinjski 7
2.Široki 7
3.Željo 4
Maloprije na RDV-U rekoše da je u trokutu najbolji Široki,nešto zbog pobjede 3-0 na Grbavici ali nisam baš dobro upratio od početka, pa sad ne kontam kako.
Kako god bilo, igrati tekmu po tekmu ,skupljati bodove, ako se konkurenti okliznu još bolje a ako ne opet je sve do nas.IGRAJ DO KRAJA ,IGRAJ DO KRAJA........Nije 100 % dosta ljudi nije upoznato sa pravilima,u ovome trokutu mi i Široki imamo po 7 bodova i oni imaju najbolju gol razliku 9:6 a mi 7:6,ali kada 2 tima na mini-tabeli imaju jednak broj bodova,pravi se nova mini-tabela odnosno gleda se međusobni skor ta dva tima koji iznosi
1.Zrinjski 4
2.Široki 1
Što znači da smo sa 12 bodova 100 % ispred Širokog.
Navijačka skupina Ultras-Zrinjski Mostar slavi ovog četvrtka, 10. travnja 2014., 20 godina postojanja.
Tim povodom, Klub navijača „Ultras-Zrinjski" pripremio je prigodan program. U četvrtak u 18 sati, u maloj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, organiziramo svečanu Skupštinu.
Istog dana, od 20 sati, na tribini Stajanje stadiona HŠK Zrinjski, bit će upriličen rođendanski koncert. Za ugodnu atmosferu brinut će rock skupina „Anarhiv" iz Čapljine.
Svi navijači HŠK Zrinjski, ali i drugi, dobrodošli su na ovo rođendansko druženje na simboličnoj lokaciji! Po prvi put u četvrtak svi navijači imat će priliku čuti studijsku verziju sad već kultne navijačke pjesme Ultrasa .- „Ne plači mama molim te", stoji u priopćenju navijačke skupine Ultras.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
još se nadam toj snimci utakmice 

nazovi u BHT i zamoli ih nek ti je ustupeprimasquadra je napisao/la:još se nadam toj snimci utakmice

Nije 100 % dosta ljudi nije upoznato sa pravilima,u ovome trokutu mi i Široki imamo po 7 bodova i oni imaju najbolju gol razliku 9:6 a mi 7:6,ali kada 2 tima na mini-tabeli imaju jednak broj bodova,pravi se nova mini-tabela odnosno gleda se međusobni skor ta dva tima koji iznosi
1.Zrinjski 4
2.Široki 1
Što znači da smo sa 12 bodova 100 % ispred Širokog.[/quote]
Imaju li igdje ta pravila za procitat da se uvjerimo ,ipak bi volio to znat unaprijed ?
1.Zrinjski 4
2.Široki 1
Što znači da smo sa 12 bodova 100 % ispred Širokog.[/quote]
Imaju li igdje ta pravila za procitat da se uvjerimo ,ipak bi volio to znat unaprijed ?

- badblueboylivno
- Kontakt:
U pravu su ovi gore... ako ŠB i Zrinjski imaju isto bodova, prvak je Zrinja, ako je s njima Željo, prvak je ŠB, ako jednako bodova imaju Željo i Zrinjski, prvak je ekipa s boljom gol-razlikom (vi trenutno sedam golova ispred).
Ali evo ti, strana 12 http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali evo ti, strana 12 http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202014.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
karacic upravo na bht,on i musa gostuju
valjda ce netko snimitwerly je napisao/la:karacic upravo na bht,on i musa gostuju

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
nece da ustupe snimak najbolje utakmice u ovoj sezoni,a kamoli da snime dvojicu trenera u emisiji.
7000 u subotu ?
? bilo je 9 minimalno 

Po službenim podacima stadion ima 9000 stolica (uključujući i one na gornjem dijelu). One dole su bile skoro skroz ispunjene ali one gore nisu.johnnyyK je napisao/la:7000 u subotu ?? bilo je 9 minimalno
Po mojoj procjeni na zapadu je bilo oko 7000 ljudi i još + 1000 na stajanju to je 8000. U svakom slučaju više vjerujem službenim podacima nego onim subjektivnim.
Sigurno je bliže 7000 nego 10000 što se pisalo po nekim medijima,jer tih 10000 bi značilo da su ama baš sve stolice bile popunjene a vidilo se da to nije tako,pa sami Škripari su popunili samo pola onog svog kaveza.
Bila posjećenost 7 ili 8 hiljada opet je vrijedna svake pohvale. Nešto što se rijetko viđa na našim stadionima (izuzev sarajevskog derbija).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.