FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

amelonix
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amelonix » 23 sep 2012, 20:31

strama krmcino,morati cmarcino sve vam ****,strama idi u turbe na vasar kupi ovnova i njih ganjaj po livadama ni to nije za tebe,od 11 ovaca na terenu ti si napravio 11 i slijepih i coravih ovcurina :evil: :oops:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 23 sep 2012, 22:35

Polako ljudi smirite strasti ima jos vremena,dajmo covjeku sanse :)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 sep 2012, 23:35

Strama je totalno izgubljen, on je prvi trener koji je ostavio Zanettia na klupi, a da to nije kup ili neka totalno nebitna utakmca ili u najgorem slucaju povreda. To dovoljno govori koliko on luta i ne zna ni sam sta hoce.

Lik ima muda ostaviti instituciji, naseg najspremnijeg igraca, a ujedno i najboljeg na klupi, a nema muda dati sansu Rickyu, Coutinhu, ostaviti na klupi Cassana, Milita, Sneijdera...

Ako mozemo sa njima gubiti bodove, pa radije da ih gubim sa Coutinhom, Rickyem i ostalim mladicima, barem se imam necemu nadati, a sta ces sa ovim senatorima, nisu vise ni za igrati saha...

STRAMA PIZDO!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2012, 11:45

Ocjene za poraz od Siene ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 sep 2012, 18:08

Ne znam jeste li procitali, ali Strama prelazi u sistem "difesa a tre" (ili tako nesto). Dakle, sistem kojim se Gasperini sluzio za svog mandata.

[youtube][/youtube]

Majstor ostaje majstor. Grande Chino.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 sep 2012, 18:30

aha, pricalo se to da ce i protiv siene sad kad se chivu oporavio..

-------------handanovic

--------ranocchia---chivu-----juan

nagatomo---cambiasso----guarin---zanetti

-----cassano------------------sneijder
-------------------milito
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 24 sep 2012, 19:36

Ovakva igra intera je ocajna,patnja,tuga!
Pod hitno mjenjati trenera i stil igre!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 24 sep 2012, 23:17

Ne znam zbog cega ovolike rotacije u formaciji,pa sv eje moguce isprobao,nije do formacije vec do uigranosti ekipe !
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 25 sep 2012, 00:46

jel to lik mora biti toliko rtd ... taj strama ..

pa svako zivi vidi da Inter moze i treba da igra 4-2-3-1 ...

-------------handa
zanetti-ranko-juan-pereira
-------guarin-cambiasso
alvarez(palacio)-sneijder-cassano(cou)
--------------millito

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 25 sep 2012, 01:12

sLucajni je napisao/la:jel to lik mora biti toliko rtd ... taj strama ..

pa svako zivi vidi da Inter moze i treba da igra 4-2-3-1 ...

-------------handa
zanetti-ranko-juan-pereira
-------guarin-cambiasso
alvarez(palacio)-sneijder-cassano(cou)
--------------millito
Ne mozemo imati toliko ofanzivnih igraca u napadu

FORZA INTER!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 25 sep 2012, 01:38

Pa sta treba defanzivan igrac da igra u napadau lol . . . Itekako trebamo igrati tu formaciju .

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 25 sep 2012, 09:56

Moratti smatra kako Inter i njegov gradski rival Milan više ne pripadaju evropskoj eliti klubova, jer nemaju dovoljno novca za skupa pojačanja.

"Inter i Milan više ne pripadaju vrhu evropskog fudbala. Mi imamo dobrih igrača u ekipi, ali više ne možemo priuštiti da dovedemo igrača i da za njega platimo 20 ili 30 miliona eura", smatra Moratti.

definitivan pokop intera morati ne krije sta nas ceka u buducnosti,ja sam siguran da inter vise nikada nece biti u vrhu italijanskog fudbala,a o evropi samo mozemo sanjati 2010god i jednog profesora iz Setubala,jako tesko mi se pomiriti sa cinjenicom da se inter vise ne moze nositi sa PSG,TOTENHAM,MALAGA,CITY,RUBIN,ZENIT,HAJDUK,VASLUI,ROMA,LAZIO,a kamoli sa elitom evropskog nogometa koji su za samo 2 god postali vasiona za nas,a ne takoi davno mi smo bili vasiona za njih dok nas morati nije ubio,tesko je voljeti klub koji je na samrti,klub koji izdise,klub koji ne vredi vise nista,klub koji je iznutra zahrdzao,tesko je ali moram jer nemogu se sada presaltat na juventus jer njih mrzim,jos malo cu pricekat nebi li se nesto popravilo a ako se to ne desi onda cu potraziti neki novi klub za koji cu navijati,mozda to bude neki velikan sa dalekoga istoka ili hladne rusije,mozda mahalhacka ili spartak moskva,a inter neka umre lagano u svojoj jadu i bijedi zajedno sa masonom moratiem i njegovoj okultnoj bedy,i onaj manji milanski klub isto ceka izumiranje i pretvaranje u proslost,pa kao i nebi kada sa njim upravljaju impotentni starci sa objesenom facom....
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

adointer
Kontakt:

Re: R: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 25 sep 2012, 10:29

amelonix je napisao/la:Moratti smatra kako Inter i njegov gradski rival Milan više ne pripadaju evropskoj eliti klubova, jer nemaju dovoljno novca za skupa pojačanja.

"Inter i Milan više ne pripadaju vrhu evropskog fudbala. Mi imamo dobrih igrača u ekipi, ali više ne možemo priuštiti da dovedemo igrača i da za njega platimo 20 ili 30 miliona eura", smatra Moratti.

definitivan pokop intera morati ne krije sta nas ceka u buducnosti,ja sam siguran da inter vise nikada nece biti u vrhu italijanskog fudbala,a o evropi samo mozemo sanjati 2010god i jednog profesora iz Setubala,jako tesko mi se pomiriti sa cinjenicom da se inter vise ne moze nositi sa PSG,TOTENHAM,MALAGA,CITY,RUBIN,ZENIT,HAJDUK,VASLUI,ROMA,LAZIO,a kamoli sa elitom evropskog nogometa koji su za samo 2 god postali vasiona za nas,a ne takoi davno mi smo bili vasiona za njih dok nas morati nije ubio,tesko je voljeti klub koji je na samrti,klub koji izdise,klub koji ne vredi vise nista,klub koji je iznutra zahrdzao,tesko je ali moram jer nemogu se sada presaltat na juventus jer njih mrzim,jos malo cu pricekat nebi li se nesto popravilo a ako se to ne desi onda cu potraziti neki novi klub za koji cu navijati,mozda to bude neki velikan sa dalekoga istoka ili hladne rusije,mozda mahalhacka ili spartak moskva,a inter neka umre lagano u svojoj jadu i bijedi zajedno sa masonom moratiem i njegovoj okultnoj bedy,i onaj manji milanski klub isto ceka izumiranje i pretvaranje u proslost,pa kao i nebi kada sa njim upravljaju impotentni starci sa objesenom facom....
koji si ti jadnik :ugeek:

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 sep 2012, 10:39

Amele da barem hoces potraziti novi klub, jer nisi ti vidio navijaca Intera ocima, i ti si jedan od onih sto ih mijenjaju kao carape, vjerovatno si prije Interove triplete navijao za Barcu, sada ces za neki od umjetnih klubova, jer oni su sada inn...

Moratti koliko god da radi lose u zadnje vrijeme, previse je dao za Inter da se tako o njemu prica, da nije bilo njega ne bi bilo ni triplete...

Jos bi ja ppisao al jedna mi je ruka u gipsu, pa je i ovo dosta

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 25 sep 2012, 10:52

Iako inter ne volim ni sekunde ovo je dno dna. Ovo je ljubav prema klubu.

[youtube][/youtube]

A ti lagano pravac PSG-a. Eno hoće Riberya i još par igrača. Naslov u Francuskoj je jako blizu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 25 sep 2012, 11:02

a čim mu pogledaš potpis vidiš da nije baš 1/1 ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 sep 2012, 11:02

:lol: :lol: :lol:

Kakvo gloryhunterstvo. :mrgreen:
Covek ne zeli da navija za klub, jer on vise ne trosi kao nekad. :lol:
Jbte, onda bi svi ljudi sveta trebalo da navijaju za 4-5 uvek solventnih klubova. :roll:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 sep 2012, 11:03

An Trainer Andrea Stramaccioni glaubt Moratti aber dennoch und findet unterstützende Worte: "Stramaccioni ist ein kompetenter Trainer und wir haben viele gute Spieler. Allerdings können wir es uns nicht mehr erlauben 20 Millionen für Weltklasse-Spieler zu investieren."

Melem za moje uši! :D Inače moratti je izjavio da Milan i Inter više nemaju super ekipe i da bi to tako moglo biti još neko vrijeme. isto tako je rekao da oni više nisu u stanju investirati 20 miljona eura za WELTKLASSE igrače!

Jebote Moratti di ti živiš i koji si ti cigan? Kojih mrtvih 20 miljona eura za WELTKLASSE IGRAČA? To moreš dobiti eventualno ak se radi o otpatku inače minimalno 30 milja moraš pljunuti...

E sad je samo pitanje dal on sere pa na ljeto pljune PK para il je to stvarno istina.

Ne uđu li Milan i iNter u LP i slijedeće sezone, majke ti mile kaj će to biti....Ja drkam 1000%! :mrgreen:

PS ne znam jel bilo bolje da to napišem ovdje ili u onu moju temu, pa sam to stavio na oba mjesta! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 sep 2012, 11:09

anton 1983 je napisao/la: E sad je samo pitanje dal on sere pa na ljeto pljune PK para il je to stvarno istina.
Ne sere. Zato je opet potrosio 50ak milja na mercatu.
Ne uđu li Milan i iNter u LP i slijedeće sezone, majke ti mile kaj će to biti....Ja drkam 1000%! :mrgreen:
Vidi, Milan skoro da ne moze. Na ivici su da omaknu do novembra.
Inter vidim ove sezone bez top3 plasmana, samo ako Stramaccioni ne prestane da se glupira.

PS ne znam jel bilo bolje da to napišem ovdje ili u onu moju temu, pa sam to stavio na oba mjesta! :lol:
Od viska glava ne boli.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 sep 2012, 11:10

anton , bayern ove godine ima jedinstvenu priliku osvojiti LP jer nema intera koji ce vas i bez WC igraca opet izbaciti ako se susretnu , dakle sad ili nikad .
ovaj post o zamijeni intera nekim drugim klubom mi vise izgleda kao satira ali je u svakom slucaj nepotreban
puno kritika ide na stramin racun a ja mislim da mu treba dati prostora i vremena , vjerujem da ce naci pravi balans

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.