FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne žalim se osim što Peljti od do...
Za nas penal ko mijadža ali Boga mi i za njiHka. Julardžija je igrao rukom
Za nas penal ko mijadža ali Boga mi i za njiHka. Julardžija je igrao rukom
- luckystrike
- Kontakt:
Sad sve zavisi od trenera i njegovog govora, ako nastave u ovom ritmu imamo se cemu nadati!
šta šta je, je*em ti
Penal jer nije stitio lice. Pogledaj usporeni, lopta je isla pored glave, njegove ruke su 20 cm od glave i lopta ne ide u glavu nego pored. Stiti lice je kada si okrenut prema lopti i lopta umjesto u glavu te udari u ruke
Ova lopta da je prosla, isla bi u gol, glave ne bi dirnula
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Pena se otvara al ovi ne daju korisne lopte i Bog
To je to,nije to ni bolje ni losije nego prije vec je drugacija utakmica gdje smo mi ti koji se brane a to nam vise odgovara.bordobijeli je napisao/la: ↑28 feb 2024, 19:20Ocekivana utakmica, lakše ce biti veceras pobjediti nego na Koševu. Mi ocito bolje igramo kad ne moramo previse kreirati, nego kad čekamo i igramo cvrsto u sredini a i Borac isto tako bolji su iz tranzicije nego u kreaciji na postavljenu odbranu.
Izmedju ostalog to se moze izvuci iz one Rozmanove izjave "ko vise ima loptu veca je sansa da ce pogrijesiti"
Ovako i derbi treba opet im dati loptu ko prvi derbi i lagano
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Penaranda super. Julardzija ne zna lopte primiti, a vezni je igrac. Kyeremeh fulio sto posto sansu i puno glupih prekrsaja.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pitanje za Peljtu, i olos koji ga brani : Ko vam je 'nako najdrazi u familiji ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E ovo se zove kvalitetna tuča, borba i smisao neki u igri. Penja, ruka ti se pozlatila za pljusku Kvržiću.
Fali nam samopouzdanja u završnici, mislim kad bi odigrali 2-3 kvalitetne utakmice i uvezali pobjede, da bi druga priča bila.hajmo momci, jako !
Fali nam samopouzdanja u završnici, mislim kad bi odigrali 2-3 kvalitetne utakmice i uvezali pobjede, da bi druga priča bila.hajmo momci, jako !
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 28 feb 2024, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad za sad, veoma dobro. Ne ureklo se.
Mehmedović dobro prati igru, par puta lijepo povukao, samo mora malo bolje odluke donositi, ali mogao bi biti od koristi
Francis dobar, nazad čvrst, naprijed opasan k’o plin.
Izgleda je naučio kretnje za beka @JurisicDuska
Mehmedović dobro prati igru, par puta lijepo povukao, samo mora malo bolje odluke donositi, ali mogao bi biti od koristi

Izgleda je naučio kretnje za beka @JurisicDuska

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Rožman primjenjuje istu taktiku koju je koristio Široki protiv nas. 442 u defanzivi markirani centralni vezni Borca, tjeramo Borac da ide preko bokova ili da igra dugim loptama.
U kupu ovajkva igra moze proc, **** ce te gosk zeljo igman posusje velez napst na kosevu vec ce oni radit mi sto radimo danas.
Al ako krdzalic pocne igrat i bude na nivou da izbori prvih 11 mogli bi mi uzet drugo mjesto..
Al ako krdzalic pocne igrat i bude na nivou da izbori prvih 11 mogli bi mi uzet drugo mjesto..
Julardzija fino prenosi loptu od naseg sesnaesterca prema naprijed, nekoliko odlicno oduzetih lopti i osvojenih duela, plus strasan pas za Kyeremeha. Kyeremeh odlicno zatvorio desnu stranu, steta za onu sansu fakat.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- luckystrike
- Kontakt:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kyeremenu je golman skrenuo loptu u precku.moreno123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 19:19Ibricic lutka nasa nam dovodi igraca iz Sutjeske Niksic i mi kontali da moze bit dobar. Kakva olupina od igraca. Kyeremeh standardno ne zna da zavrsi, a ostali generalno solidni, bolje stojimo i se krecemo u organizaciji napada nego u zadnje tri utakmice.
Matanovic solidan
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ma frajer zivotinja fizicki nadoci ce on na beku. Samo strpljenjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2024, 19:27Sad za sad, veoma dobro. Ne ureklo se.
Mehmedović dobro prati igru, par puta lijepo povukao, samo mora malo bolje odluke donositi, ali mogao bi biti od koristi![]()
Izgleda je naučio kretnje za beka @JurisicDuska![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Yebem ti Peljto komplet familiju **** balijsko fujjjj
Ovog Petlju ne podnosim od onda kad smo pobijedili željezničar na Koševu 2:1. Toliko sitnih faulova im je svirao oko 16-erca, samo da bi Vladanu ispla lopta što se i desilo u jednom trenutku. Sjećam se da je tad Kovačević malo kuburiosa hvatanjem centaršuteva. Također, više puta ih je u toj utakmici vraćao u život.
Evo i sad radi ono što je najgore u suđenju - kompenziranje. Penal za Sarajevo je bio. Sad pričati da je i nama oprostio je deplasirano. Da je bio penal, utakmica bi išla u sasvim drugom toku, tako da Julardžija možda ni ne bi igrao rukom. Borac bi se morao otvoriti što bi nam ostavljalo prostor za kontre.
Može Petljo biti intergalaktički sudija i kućni prijatelj sa Obi Wanom, ali za mene će vazda bit ljigo.
Evo i sad radi ono što je najgore u suđenju - kompenziranje. Penal za Sarajevo je bio. Sad pričati da je i nama oprostio je deplasirano. Da je bio penal, utakmica bi išla u sasvim drugom toku, tako da Julardžija možda ni ne bi igrao rukom. Borac bi se morao otvoriti što bi nam ostavljalo prostor za kontre.
Može Petljo biti intergalaktički sudija i kućni prijatelj sa Obi Wanom, ali za mene će vazda bit ljigo.
Napokon normslan golman
Trenutno korisnika/ca: enzo1, napoleon72, supervizor, Velaxsa i 48 gostiju.