FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrMuscle
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrMuscle » 29 avg 2013, 17:49

@legendo
On je prerano otisao vani.... To mu je bila greska.. On je bas bio talentovan, al' ebiga ne moze se sve ni poklopiti u zivotu, al' eto u dresu Zelje se totalno rehabilitovao i ima novu priliku za ino karijeru, pa valjda ce sad biti bolje...

Za pare... Vjerovatno nisu male poznavajuci Osima, jer on ne bi mnogo odstupio od svojih prohtjeva i zelja, a znamo da je on sam spominjao milion maraka pa i vise...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2013, 17:49

Ali se i Vi bavite glupostima...
Umjesto da razmisljate kako dalje u sezoni, s obzirom da nam je vecina kljucnih igraca povrijedjena, da nema pojacanja ni na vidiku, da nam trener PREDUGO razmislja hoce li ponovo se vratiti na klupu, te da nam najveci konkurent za titulu dovodi kvalitetna pojacanja za nase uslove itd itd., Vi se raspravljate je li Adilovic bio pojacanje za Zeljeznicar u ove prethodne dvije sezone...

Treba imati na umu da je ove godine najbitnije uzeti titulu s obzirom da bi nas predstavnik u durgom pretkolu bio nosioc i da bi se mogle uzeti velike pare...

Bez AO-a mislim da je Sarajevo sto se igrackog kadra tice trenutno jace od nas, a Vi dalje pricajte o tome je li bivsi igrac bio pojacanje. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 avg 2013, 17:52

Amar Osim će biti tu poslije reprezentativne pauze. Mislim da je svima jasno što je on otišao u Tursku, ekipu prati, bio je na svakoj utakmici,vjerujem da daje savjete Dini kad zagusti. Imao je i priliku da se odmori i vjerujem da se vraća još jači i iskusniji ;)
Ja te volim, volim Željo..

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 avg 2013, 17:56

Consigliere je napisao/la:
Ne! Zbog takvih navijaca kao ti dolazi 2-3 hiljade ljudi.
s juga se ne prozivaju igraci, ja cu ti skenirati u pp veceras karte poslije rata s utakmica koje nabrojis ako cemo se nesto "naguravati" na svako misljenje da te poklopim ili bilo koga drugo ko ne da da se kaze misljenje. Jarane od lika se odbija lopta ko od drvo; govorim svoje msljenje, nije junior niti mu je 20 godina da napreduje nesto specijalno pa da osudjujes moje misljenje. Dovoljno kad imas Zebu iza ledja u ovoj jadnoj ligi da se za sampiona da koliko je dao. Momak je prosjecan igrac za ovu ligu, to jedno, otisao je u drugu, trecu ligu, drugo, trece svaka mu cast bori se al jednostavno ne zna. Zbog mene ili "ovakvih kao ja" bilo bi nas 100 hiljada, al prijatelju realnost je nesto drugo, Zelji treba 11 igraca kao sto su Dzelo, Dialiba, Zeba, Bekric, Kvesic, Zolotic u najboljim danima da bi bilo 8-10 hiljada. Adilovic, Stanic, trenutni Svraka mogu da dovedu nas 2-3 hiljade.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2013, 17:57

amko27 je napisao/la:
Ne! Zbog takvih navijaca kao ti dolazi 2-3 hiljade ljudi.
s juga se ne prozivaju igraci, ja cu ti skenirati u pp veceras karte poslije rata s utakmica koje nabrojis ako cemo se nesto "naguravati" na svako misljenje da te poklopim ili bilo koga drugo ko ne da da se kaze misljenje. Jarane od lika se odbija lopta ko od drvo; govorim svoje msljenje, nije junior niti mu je 20 godina da napreduje nesto specijalno pa da osudjujes moje misljenje. Dovoljno kad imas Zebu iza ledja u ovoj jadnoj ligi da se za sampiona da koliko je dao. Momak je prosjecan igrac za ovu ligu, to jedno, otisao je u drugu, trecu ligu, drugo, trece svaka mu cast bori se al jednostavno ne zna. Zbog mene ili "ovakvih kao ja" bilo bi nas 100 hiljada, al prijatelju realnost je nesto drugo, Zelji treba 11 igraca kao sto su Dzelo, Dialiba, Zeba, Bekric, Kvesic, Zolotic u najboljim danima da bi bilo 8-10 hiljada. Adilovic, Stanic, trenutni Svraka mogu da dovedu nas 2-3 hiljade.
pa dobro a haj ti meni reci cime je vas lazar tolko zaduzio da ste plakali kad je otiso
=\_1921_/=

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 avg 2013, 17:59

invincible1921 je napisao/la:
pa dobro a haj ti meni reci cime je vas lazar tolko zaduzio da ste plakali kad je otiso
Kakav lazar, frajr maskota dan danas na grbavici, raja cirkus pravila; ko je plakao?

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 29 avg 2013, 17:59

Komšije svake sedmice dovode jednog dobrog igrača i tako se konstantno pojačavaju, a mi se radujemo što smo ostali bez jednog od najboljih igrača zadnjih godina. Kao i svaki igrač i Adilović me je znao iznervirati nekim svojim potezima ali činjenica je da zahvaljujući njegovim golovima u posljednje dvije sezone mi osvajamo titule. Da li bi neki drugi igrač na njegovom mjestu to isto učinio mi to neznamo, ali eto on je to učinio. On nam je donio mnogo više radosti nego što smo mi njemu odali priznanja i zato ovom prilikom od mene jedno veliko hvala. Nadati se je da je iznos za koji je otišao toliki da se ovaj gubitak može opravdati.

Ko bi ga mogao zamjeniti na poziciji centarfora? Neki su ovdje spomenuli Melunovića. Iako znam da se mnogi neće sa mnom složiti, ali ja bih volio vidjeti ovog momka na Grbavici. Iako kod komšija nije imao sreče (često su ga stative sprećavale da da gol), rječje je dobrom igraču koji se zna nači u šansi, igra dobro glavom ... Mislim da trenutno nemamo igrača tog tipa. Samo bojim se da bi ga večina navijača već poslije dvije-tri promašene šanse uzela na zub zato što je igrao za kone, a oni su ga protjerali. U narednom periodu vjerovatna opcija biće Selimović na toj poziciji. Osim ova dva gola sa početka prvenstva (doduše odlučujuće) nije igrao na nivou iz predhodnih sezona. Ali i te nešto slabije igre pokazale su da ima "nos" za gol. Neko moje razmišljanje: možda Svraku u tom slučaju nebi bilo loše prebaciti na desnu stranu pošto u sredini zbog njega imamo dosta propuha, a on bi na toj poziciji imao nešto manju odgovornost i možda bi mu to pomoglo da vrati prijeko potrebno samopouzdanje. Vjerujem i da bi mu centaršutevi bili opasniji od Stanićevih

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 29 avg 2013, 18:01

Kad ovog celu vidim na ovom izvlacenju LP, dodje mi da ga ufatim za onu kravatu da mu oci ispadnu **** ga otac njegov odvratni. Kad ce u penziju pa da se mogu nadati necemu kod izvlacenja.

Rios

Post Postao/la Rios » 29 avg 2013, 18:06

Mene zanima sta je Adilovic mislio pod ovim da situacija nije ista u klubu kao prije godinu ili dvije..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 avg 2013, 18:07

Rios je napisao/la:Mene zanima sta je Adilovic mislio pod ovim da situacija nije ista u klubu kao prije godinu ili dvije..
ma vjerovatno na navijace koji ga prozivaju; a otisao bi on da ga je neko trazio kao i svaki drugi igrac iz lige

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 29 avg 2013, 18:08

uredu je zahvaliti se za sve sto je uradio, sto se je borio, ali govoriti za Adilovica da ce nam faliti ili jos gore KO CE GA MOCI ZAMIJENITI U SPICU **** te onda taj klub pa imaju li pojedini likovi ovdje oci ili da li se uopste razumiju u igru zvanu FUDBAL. Pa taj covjek je antitalenat znaci govorim o znanju nema veze jest se borio i svaka cast za to ali lik parmak samo takav, dajte ba koji vam je neki spominju Lazu frajer isto pojma nije imo i Adilovic je za nijansu bolji od njeg i to je to, ali govorit ko ga moze zamijeniti hahahahah pa to nismo govorili ni za Dzelu birvaktile e svasta ces procitati e nek je otisao ko da sam se ponovo rodio
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 29 avg 2013, 18:09

QWERTZ je napisao/la:uredu je zahvaliti se za sve sto je uradio, sto se je borio, ali govoriti za Adilovica da ce nam faliti ili jos gore KO CE GA MOCI ZAMIJENITI U SPICU **** te onda taj klub pa imaju li pojedini likovi ovdje oci ili da li se uopste razumiju u igru zvanu FUDBAL. Pa taj covjek je antitalenat znaci govorim o znanju nema veze jest se borio i svaka cast za to ali lik parmak samo takav, dajte ba koji vam je neki spominju Lazu frajer isto pojma nije imo i Adilovic je za nijansu bolji od njeg i to je to, ali govorit ko ga moze zamijeniti hahahahah pa to nismo govorili ni za Dzelu birvaktile e svasta ces procitati e nek je otisao ko da sam se ponovo rodio
sad ces biti napadnut, gdje ces reci cinjenice

Rios

Post Postao/la Rios » 29 avg 2013, 18:11

amko27 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Mene zanima sta je Adilovic mislio pod ovim da situacija nije ista u klubu kao prije godinu ili dvije..
ma vjerovatno na navijace koji ga prozivaju; a otisao bi on da ga je neko trazio kao i svaki drugi igrac iz lige
Nadam se da je mislio na to,a ne na neke druge probleme o kojima se vec dugo prica po kuolarima..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 29 avg 2013, 18:13

QWERTZ je napisao/la:uredu je zahvaliti se za sve sto je uradio, sto se je borio, ali govoriti za Adilovica da ce nam faliti ili jos gore KO CE GA MOCI ZAMIJENITI U SPICU **** te onda taj klub pa imaju li pojedini likovi ovdje oci ili da li se uopste razumiju u igru zvanu FUDBAL. Pa taj covjek je antitalenat znaci govorim o znanju nema veze jest se borio i svaka cast za to ali lik parmak samo takav, dajte ba koji vam je neki spominju Lazu frajer isto pojma nije imo i Adilovic je za nijansu bolji od njeg i to je to, ali govorit ko ga moze zamijeniti hahahahah pa to nismo govorili ni za Dzelu birvaktile e svasta ces procitati e nek je otisao ko da sam se ponovo rodio
Još kada bi ti otišao sa ovog foruma mnogi bi se rodili

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 29 avg 2013, 18:14

Valter je napisao/la:
Još kada bi ti otišao sa ovog foruma mnogi bi se rodili
eki to lazes da je to?
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 avg 2013, 18:25

Joj Valtere nemoj bogati dovoljno si gore reko,da bi Adilovica mogao mijenjati Melunovic.Ma nije ni cudo ,sto nam je fudbal u kurcu,kad se njime sve vise bave,dali kao treneri,dali kao menadjeri,dali kao igraci,ili kao navijaci,oni sto u kontaktu sa loptom mogu vrlo lako poginuti.
Hvala Adiovicu,dao je koliko je mogao,sretno mu blio,ja za njim zalit necu.
Ne zanima me dali se neko pojacava a mi prodajemo,ako ljudi budu bolji,svaka cast,ako nas menadjer smatra da mi nemamo potrebe da dovodimo ili nemamo para,ok teren je mjerilo.Ja jedva cekam gledati Aru u vrhu napada,i Bajica po krilu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 29 avg 2013, 18:42

Lazar Popovic za 0-1 :D

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 avg 2013, 18:44

Grupa D: Bayern Munchen, CSKA, Manchester City, Viktorija Plzen

Dzeko osveti nas !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 avg 2013, 19:07

barbarez je napisao/la:Joj Valtere nemoj bogati dovoljno si gore reko,da bi Adilovica mogao mijenjati Melunovic.Ma nije ni cudo ,sto nam je fudbal u kurcu,kad se njime sve vise bave,dali kao treneri,dali kao menadjeri,dali kao igraci,ili kao navijaci,oni sto u kontaktu sa loptom mogu vrlo lako poginuti.
Hvala Adiovicu,dao je koliko je mogao,sretno mu blio,ja za njim zalit necu.
Ne zanima me dali se neko pojacava a mi prodajemo,ako ljudi budu bolji,svaka cast,ako nas menadjer smatra da mi nemamo potrebe da dovodimo ili nemamo para,ok teren je mjerilo.Ja jedva cekam gledati Aru u vrhu napada,i Bajica po krilu.
I ja se nadam da ce Bajic i Hodzic dobiti vise prilike za igru napokon.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2013, 19:11

zivi bili pa vidjeli:

------- SELIMOVIC----------
COLIC--------------BUCAN

HODZIC I BAJIC ce opet doibjati po 15 minuta ;)
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.