Izvini do mene je, ipak ide snimak Vitez-Zeljo.amypitar je napisao/la:U koliko sati je snimak.?
Imas pregled kola 22:15.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvini do mene je, ipak ide snimak Vitez-Zeljo.amypitar je napisao/la:U koliko sati je snimak.?
ma nema brige, bice petak, nego ovaj kad smo kod tih karata, ja bih jedno triPitarBordo je napisao/la:To ako je istina ja plaćam deset karata onome ko donese potvrđujući muštuluk!!!High je napisao/la:Izgleda da je u petak utakmica protiv kvaziplemića?!
Atmosfera na poluvaktu: Ispadamo iz ligeSteph je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Mogu mislit' kol'ko je teorija zavjerE bilo spremno na poluvremenu, sreća dobismo.
s obzirom na njegove partije u zadnjih pola godine to je odlicna cifra, nek mu je sa srecom i uopste me nece cuditi ako u Grckoj odigra sezonu karijere, znanje ima, samo je pitanje volje koju nazalost ovdje odavno nemaamypitar je napisao/la:Po mojim informacijama ide za 120 k eura.
Mora.zagorski je napisao/la:Kako ste zadovoljni sa Bekicem na beku,moze li on to igrati u nastavku prvenstva???
Nikakav problem, ako se igra u petak imaš tri karte od mene!THEC je napisao/la:ma nema brige, bice petak, nego ovaj kad smo kod tih karata, ja bih jedno triPitarBordo je napisao/la:To ako je istina ja plaćam deset karata onome ko donese potvrđujući muštuluk!!!High je napisao/la:Izgleda da je u petak utakmica protiv kvaziplemića?!![]()
![]()
Sabinho je napisao/la:Ovako demolirati na terenu jednog konkurenta za naslov je strasno. Ostati pribrani i na zemlji.
Za treće mjesto!amypitar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ovako demolirati na terenu jednog konkurenta za naslov je strasno. Ostati pribrani i na zemlji.
Ma mi i nemamo konkurenata.