Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cafirski. Iako ga gotivim, ovo nikako ne opravdam. Ocito ima istine da je zakuhavao i u Brazilu.
Don't believe the hype.
Sto serete? Pa tukli se golim rukama, prava postena borba. Bravo Spale
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Svakog čuda 3 dana dosta, skandal će brzo biti zaboravljen, ovu sezonu ionako više neće igrati jer je sinoć povrijeđen.
Šteta da ovako završi najbolju sezonu u životu.

Šteta da ovako završi najbolju sezonu u životu.

#Salihović
Inače je drugačije završavao sezone u Rusiji, Francuskoj i ŠpanijiBozePetra je napisao/la:Šteta da ovako završi najbolju sezonu u životu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu 

- invincible1921
- Kontakt:
hahah cuj psoteno na sake vi ko da komentarsite tucu muje i hase u zadimljenoj birtiji, a ne veliki ispad fudbalera renomiranog kluba i jedne sodline euro reprezentacije
zbog ovakvih sto daju podrsku spahi i jesmo u ku.rcu

=\_1921_/=
Dokazao da je bio jedini krivac u Brazilu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
sve što ovdje vidim je da je spaha pomazio zastitara s ledja.
ovaj kao obicni homofob reagovao kao da je udarac jer nije navikao na njeznost.
tezak je zivot zastitara
ovaj kao obicni homofob reagovao kao da je udarac jer nije navikao na njeznost.
tezak je zivot zastitara
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav krivac? I kako je ovim ista dokazao? Nije da ga branim, al fakat ne razumijem kakve veze imaju ta dva dogadjaja jedan s drugim...topnik1 je napisao/la:Dokazao da je bio jedini krivac u Brazilu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako ne vidiš ? Zar nije očigledno ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moramo podržati naše heroje, posebno one koji nas nikad nisu obrukali, pravi idoli za omladinu. Zašto da budeš kao Begović, Ibišević ili Pjanić, bolje je biti Emir Spahić.HariTz je napisao/la:@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu
Čudi me da nisi vidio kad ga je udario glavom, ima i usporeni snimak.pravnik87 je napisao/la:sve što ovdje vidim je da je spaha pomazio zastitara s ledja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Inače je drugačije završavao sezone u Rusiji, Francuskoj i ŠpanijiBozePetra je napisao/la:Šteta da ovako završi najbolju sezonu u životu.
Nisam te prepoznala

#Salihović
@Virtual
za sliku na avataru.
Svaki vid nasilničkog ponašanja je za svaku osudu pa tako i ovo sa Spahicem i stvarno ne mogu da razumijem ljude koji ovakvo nesto podržavaju.
Previše se nekih intriga, svađa pa čak i udaraca veže za njegovo ime.
I sve više sam siguran da je Emir bio inicijator za sukobe u Brazilu koje su uspješno zataskali.

Svaki vid nasilničkog ponašanja je za svaku osudu pa tako i ovo sa Spahicem i stvarno ne mogu da razumijem ljude koji ovakvo nesto podržavaju.
Previše se nekih intriga, svađa pa čak i udaraca veže za njegovo ime.
I sve više sam siguran da je Emir bio inicijator za sukobe u Brazilu koje su uspješno zataskali.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Nerminovic
- Kontakt:
Kazu da mu je to bio brat, Alen. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Isti onaj Alen koji je bio akreditovan u Brazilu.Nerminovic je napisao/la:Kazu da mu je to bio brat, Alen.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
I sta sad ako mu je ovo stvarno bio brat rodjeni, opet se ne bi trebao petljati?Virtu4l je napisao/la:Moramo podržati naše heroje, posebno one koji nas nikad nisu obrukali, pravi idoli za omladinu. Zašto da budeš kao Begović, Ibišević ili Pjanić, bolje je biti Emir Spahić.HariTz je napisao/la:@Virtu4l nosi Spahićev avatar. Sad sam zvanično sve vidio na ovom forumu
Čudi me da nisi vidio kad ga je udario glavom, ima i usporeni snimak.pravnik87 je napisao/la:sve što ovdje vidim je da je spaha pomazio zastitara s ledja.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Netreba nista osudjivati, jer niko nezna citavu pricu ili kako bi i sam reagovao u situacija. Izgleda ruzno da nemoze gore biti. Napravio je sranje da vise nikad nezaigra za klub. A treba da sad da moli Ove koje je udarao da ga neprijave policiji. Na snimci je skupio minimum 30 dana u cuzi. A mozda cak i policija sama povede istragu. Crni Emire, koji belaj napravi.
Kakav glupan.
Al nisam iznenadjen.

Al nisam iznenadjen.
Jbg, trebali su da ga tretiraju kao VIP, dečko pokušao da prođe kroz klupske prostorije. Momčina navikao da ima privilegije, putuje sa reprezentacijom u Brazil, akreditovan od strane NFSBiH, jbg, zaslužio je, ipak je on mnogo toga doprinijeo bh fudbalu.Nerminovic je napisao/la:I sta sad ako mu je ovo stvarno bio brat rodjeni, opet se ne bi trebao petljati?![]()
Ovo su stvari koje nekako procure u javnost, e sad zamisli koliko je onih koje se zataškaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Hardzavi, napapijri1987 i 41 gost.