Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bosnas_ » 03 feb 2011, 00:03

Dzeko veceras nije bio nista losiji od Teveza naprimjer! teren je bio katastrofa,igra Citya losa i to odmah utice na napadace prije svega! treba njima jos vremena da se uigraju,da ne guse loptu,da igraju brze,od noge do noge...Dzeko jednostavno nema upotrebljivih lopti,i on ne moze zasad doci do izrazaja.ali kako vrijeme bude odmicalo on ce biti sve bolji,siguran sam u to! Cityu je ovo bila najvaznija utakmica,veceras su se definitivno oprostili od titule,sad ce se fokusirati da izbore jednu od prve 4 pozicije i pokusaju u euroligi uraditi nesto vise! cak ni u kupu im se ne pise dobro,jer su sve veliki klubovi usli u top 16,i pitanje je kad ce ih jedan od njih izbaciti...Mancini dobija otkaz na ljeto,to je vise nego sigurno! zao mi ga je,bio je korektan prema Dzeki,ali sve je to sport..

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:08

Još jedno mizerno izdanje Džeke . Meni ga je iskreno žao jer želi opravdati tolike hvalospijeve kako Bosanaca tako i ostalih popratnih materijala . Ne ide mu , a razlog zašto loše partije pruža može ležati u tome što sasvim malo učestvuje u igri , nema dobro kretanje u zadnjoj trećini kad se lopta uputi njemu , još ima borbe sa lotpom ali doće to na svoje .
Još čekam partiju dosljednu miliona . Tevez je igračka klasa to se vidi , ma koliko da je sebičan , on i Silva su igrači vrijedni hvale ...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 00:15

Rece Mud-ovac o Dzeki i udje tiho u legendu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2011, 00:17

Edin Dzeko Flop of the Match 5.0

Dzeko still doesn't appear to have settled into the pace of the Premier League and struggled with the tempo of the game. Was well shackled by Johnson but did not give up against the centre-half - despite some poor touches. Was forced to play from the left wing as City adopted a more defensive formation and did not look at his best out of the action - drifting inside whenever he could. Dzeko needs to adapt to the Premier League and it was surprising that he lasted the 90 minutes.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:20

Jel može neko reći Hariship@ da ga ignorišem .

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 00:23

Sir Matt je napisao/la:Jel može neko reći Hariship@ da ga ignorišem .
Mozes li ti odyebati sa ove teme?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:26

Let's just wait and see .

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 00:28

Sir Matt je napisao/la:Let's just wait and see .
haj mrs odavde negdje drugo cekaj.

i ti i svi ostali koji spamaju isto.

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 03 feb 2011, 00:29

Dzeko mora biti fakin pa malo jace pristupiti igri, sa vise bezobrazluka. Pa jarane on pljesce tamo nekome sto je poslo u aut il pokuso da mu doda. Vraga ce njemu iko zapljeskati da ga zabije sa 50 metara. On miran, trci otkriva se niko mu ne dodaje i suti. Ostali se bune, bilo da prigovaraju drugima il da gundjaju nesto u sebi. Svako da gol, slavi za sebe . Ovi nes pridju, trljaju se i zdravo. Nakon 15 sekundi igra se nastavlja. Nek uzme loptu nek dribla,nek osjeti loptu. neka malo pogleda oko sebe a ne samo na prvu daj najblizem. Pa jbt ja bih poludio da za 90 minuta imam petnest dodira sa loptom.
Druga stvar sto je isto preblag u duelima. Njega vuku, grabe, guraju, sijevaju laktovi on nista. Brate nek malo i on siba. Malo se razgrabi rukama, tijelom. A ne, on se pokusava zagraditi samo postavljanjem. Ne ide to tako kod engleza.Pa rukama se zagrabi sa cuvara i vraga ce doci do lopte il cak presjeci pas. A ne on lezerno prima i odmah pritom sebi stvori komplikaciju da sacuva loptu jer mu igrac dolazi sa ledja.Kako u skok igri, tako i na zemlji. On nije dobio 20 % duela u zraku, i to bas zbog ovoga. Zato sto mu igraci pobjegnu il ga gurnu laktovima i on cak uopste i ne skoci. I onda kasnije umjesto da se ubezobrazi, on bjezi od duela u zraku, jasno vidljivo.
Takodjer kad napada zadnju liniju ne zna hoce li krenuti il stati i ulazi lezerno boze sacuvaj. Nimalo ostrine. Isto ko da gledam sebe nekad davno kad sam ko dijete igrao sa starijim pa im pridjem na metar i stojim. I to prilazim u sitnim koracima, da ne bih ne daj boze uzeo loptu, pa mozda batine kasnije dobio. E tako Dzeko izgleda po svemu ovome.
Ko dijete koje zna , umije i moze al ne smije, zato sto su tu "veci momci" od njega.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 03 feb 2011, 00:31

Ipak je velika razlika u ligama , trebat ce Edinu jos par utakmica da shvati neke stvari i onda ce nastaviti tamo gdje je stao , ocekujem do kraja bar jedno 7-8 golova Dzeksona 8-)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 feb 2011, 00:34

O Dzeki necu nista reci jer vi vec o tome uveliko radite :)

Samo cu reci da je Luis Suarez neki dan dosao u Liverpool, i veceras je u svojoj prvoj tekmi zabio gol ! Ako neko plati igraca tolikim novcem taj isti igrac mora da pokaze da vrijedi, a ne da se privikava.

Na sto da se privikava, ne kontam ? I danas je teze Tevezu koji ne zna ni jezika, al' boli njega briga zivi u svom svijetu, igra za zebe,onako mali vuce,razbija,trci lomi oko sebe....a Dzeko ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:35

EdinTM87 je napisao/la: haj mrs odavde negdje drugo cekaj.
Gdje sam pogriješio ? Što imam mišljenje da bi bolje bilo po njega da radi na benziskoj pumpi ?

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 feb 2011, 00:36

Oni ti ga pushe Džeksoneeeee, Džeksoneeee, DžeksoneeeeeeEeeeEEe...

8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 feb 2011, 00:37

Sir Matt je napisao/la:
Gdje sam pogriješio ? Što imam mišljenje da bi bolje bilo po njega da radi na benziskoj pumpi ?

jedno je imat misljenje a drugo biti zavidan i poslije ovog posta hmm malo opterecen...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 00:38

Sir Matt je napisao/la:
Ne moram ja tebi nista govoriti, ne znam ko si i sta si, al si jadan kao i tvoje jadno misljenje, ne znam sto ga mrzis, al ti ne mozes ni na benzinskoj radit...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:40

Ja jadan a ti koristiš 'bosančeros' vokabular ?! Ne mrzim ga uopće , drag mi je Džekan ali igra tako da te bude stid što je plaćen toliko .

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 03 feb 2011, 00:42

Uh ovo ce biti teska sezona za Edina.Ja bih mu pod obavezu stavio da dodje u Atlantu,da se malo opusti i bude sa rajom svojom.Sve su sad oci uprte u njega al brat bratu citav manchester je za kante.Ono je ba sramota za Englesku.Cuj oni se bore za titulu..

Edin izgleda los na terenu ali iskljucivo jer nije spreman ni za jedno poluvrijeme u Engleskoj.Citav tim jadno izgleda i u tom se on jos trosi vracajuci se u odbranu po loptu, te jos valja i kontru istrcati.U Njemackoj su ga novinari branili i napadali trenera sto se on mora vracati na svoju poluvicu terena po loptu,ali ovdje se to podrazumjeva.

Na kraju mi izgleda kao los potez Mancinja sto ga je odmah u vatru gurnuo.Ekipa mu ionako izgleda ko 11 stranaca koji se tek znaju 2 sedmice

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 03 feb 2011, 00:44

Džoka_TM je napisao/la:Nema poganijeg naroda od nas Bosanaca,umjesto da EDINA bodrimo da proradi,da mu dajemo samo čestitke i pohvale kako bih bio bolji,jok vi ga napade ko da je 5 godina u engleskoj i u 3 utakmice ne može da odigra cijelu utakmicu na niovu .Stanite ljudi .. Modrić kada je tek došao u Premiership,jedva se sastavljao sa loptom,kolarov dok se navikao već sada ogroman napredak se vidi u njegovoj igri..
Niko mi ne reče kakav je TEVEZ bio kada je tek došao u City ?

POGAN JEDNA !
POTPIS i svaka cast na ovom postu. ;)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 00:45

Sir Matt je napisao/la:Ja jadan a ti koristiš 'bosančeros' vokabular ?! Ne mrzim ga uopće , drag mi je Džekan ali igra tako da te bude stid što je plaćen toliko .
ne znam koji **** lazes sebe, eto kad vec nas lazes, drag ti ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Placen je koliko vrijedi, kada to pokaze za nekoliko tekmi, ti ces biti daleko odavde i neces smjeti uci na ovu temu.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 03 feb 2011, 00:48

Drag mi je , DA . Srce je puno koliko i tebi kad da gol za repku , ali ovo što on pruža je za tribina , ne za klupe . Balotelli je goli ku*ac , a Džeko je na putu da postane gori i od njeg . Samo surova istina , ništa više .

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.