Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Reflektori kod nas trebaju prva tri kola kad baš upekne, ostatak sezone su totalno bespotrebni. U Bijeljini da napraviš Riazor neće se skupiti više od hiljadu ljudi, tako da je bolje bilo kakvo ulaganje u teren nego u reflektore
Koga briga za to mi koji pratimo klubove uzivo, a ne samo preko tv ekrana zelimo nocne utakmice u Bijeljini.
-
- Kontakt:
Prati li iko sta se ovo desava u Bugojnu?
deyo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 07:49ma jara ne sikiraj ne pravi se po tom projektu, a imas unazad par stranica neko je i postavio trenutni izgled tako da nema sanse da ce biti asimetricno
https://www.akta.ba/investicije/u-toku- ... asu/111316
evo imas ovdje ,stim da je ovo zavrseno sad, tako da na proljeće kazu ide druga faza
https://visoko.co.ba/ilijas-dobija-jeda ... iliona-km/
a ovdje imas projekat po kojem se pravi, to ti je ovaj sa zelenim stolicama, ne znam odakle im zaluta ovaj sa zutim, ima ga i ovdje.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Je l moguce da krov na istoku nece sastavit s sjeverom na Grbavici il ce to na kraju ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Postavljen vec trafo. Ceka se kraj sezone za postavljanje konstrukcije reflektora.combe je napisao/la: ↑07 feb 2020, 10:19Ne znam u cemu je tu problem. Radnik je vec postavio reflektore. Zvijezda 09 svakako ispada. Mladost nece da se izlaze trosku jer ne zna hoce li ostati u ligi. Tako ako ostanu za pocetak bi igrali u Zenici. Sto se tice Olimpika on ce na Kosevo ili Grbavicu. Krupa je vec u protokolu za dobijanje rasvjete jer je aplicirala. A i oni ce za pocetak u Banja Luku.Kulesza je napisao/la: ↑07 feb 2020, 10:03Znači klubovi moraju reflektore za licencu imati, a ovi boldirani reflektore ni ne planiraju?Pet premijerligaša nema reflektore
Stadioni Mladosti Doboj Kakanj, Zvijezde 09 i Radnika, kao ni stadioni Krupe i(li) Rudar Prijedora, te Olimpika, koji će najvjerovatnije biti novi premijerligaši, nemaju reflektore.
Inače, u toku je postavljanje reflektora na stadionu Veleža. Navodno, uskoro će početi postavljanje reflektora na stadionu Mladosti.
Ako je tako, situacija oko licence će biti veoma zanimljiva ove godine![]()
Što li ne naprave nešto za kameru da prijenos ide iz kukuruza da se vidi ova tribina, x puta bi ljepše izgledalo na tv-u.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
pa tako arena i radi koliko ja znam
realno bez reflektora izgleda kao obična ledina, sad je obična ledina sa reflektorima
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ledina ili ne, bitno je da se radi šta god... Kad je 40 stepeni preko ljeta, noćni termin je idealan... Samo nek se nešto radi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Upotrjebim mastu i samo dole zamislim novi jug, u visini istoka na isti fazon zajedno sa krovom, koji ce to sex da bude.

Mjau !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bit će to nacionalni stadion kako je krenulo.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ovo je super sta radi covjek, kada zavrsi ove radove, ostaje im da urade teren i imace odlican stadion.
Ne znam kakvi su sa rasvjetom

Ko je ovaj covjek

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Lokalni privrednik.
rece covjek, ivos davor:-)
-
- Kontakt:
Mogao je reci i puso pusilic opet ne znam ko je.
Svejedno svaka cast na incijativi, lijepo je vidjeti ovako nesto.
Svejedno svaka cast na incijativi, lijepo je vidjeti ovako nesto.
Ma Bitno je da su se neki politicki uhljebi javili i kritizirali!Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 feb 2020, 21:16Ovo je super sta radi covjek, kada zavrsi ove radove, ostaje im da urade teren i imace odlican stadion.
Ne znam kakvi su sa rasvjetom![]()
Ko je ovaj covjek![]()
-
- Kontakt:
Ja to nikako ne razumijem, politicko i nacionalno prepucavanje oko bas svega zivog.Vrebac je napisao/la: ↑07 feb 2020, 21:57Ma Bitno je da su se neki politicki uhljebi javili i kritizirali!Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 feb 2020, 21:16Ovo je super sta radi covjek, kada zavrsi ove radove, ostaje im da urade teren i imace odlican stadion.
Ne znam kakvi su sa rasvjetom![]()
Ko je ovaj covjek![]()
Ovakvim ljudima treba pomoc, prilagoditi im zakone, olaksati da ih se ohrabri jos vise. Da je ovom covjeku jos jedan ko on Iskra bi se preporodila u svakom smislu.Nije to samo do para, nego gledaj ti taj entuzijazam.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.