Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pocelo je.Hiljade Izraelaca protestuje ispred kuće Netanyahua, traže da podnese ostavku
Kako ovo zovemo?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Teroristi i večeras zasipaju Gazu fosforom.
Kamo sreće da se Iran uključi ali očito od toga nema ništa.
Kamo sreće da se Iran uključi ali očito od toga nema ništa.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Mogu zamisliti koliko ima 'inside' informacija koje kruže cionističkom apartheid državom među njima samima, Kad je jedan dio već procuio i nazire se pozadina svega. Kad se lavina pokrene..... ako Bog da o sebi se zabavili i među sobom ubijali.
Ma ne pravdam se ja nikom, samo dijelim zanimljive vijesti koje naletim.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zanimljiva vijest ne mora biti tacna. Moze biti vijest koja potvrdjuje samo ono sto zelis cuti.
Ako imas audio vizuelnu informaciju dostupnu na jedan tap prstom i opet sumnjas u vjerodostojnost iste jer ti se ne uklapa u narativ tvoje lazne neutralnosti, onda je vrijeme da porusis svoje principe i pocnes ispocetka, ili da prihvatis da si se priklonio jednoj strani- svjesno ili nesvjesno.
ovo bi moglo biti vrlo realno. preporučujem za pogledati. Frajer ima neke vijesti iz Izraela iz prve ruke u vezi situacije tamo.
Pametnije bi vam bilo da na Twiteru se borite protiv Cionista i lazi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja ne postavljam videa vec ti. Ne radim nikakvu propagandu, samo onako iz dosade nesto iskomentarisem sto bih pratio da ja postavljam videa. Malo se zezam s tobom, simpaticno mi to sve.Brokula je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:44Ako imas audio vizuelnu informaciju dostupnu na jedan tap prstom i opet sumnjas u vjerodostojnost iste jer ti se ne uklapa u narativ tvoje lazne neutralnosti, onda je vrijeme da porusis svoje principe i pocnes ispocetka, ili da prihvatis da si se priklonio jednoj strani- svjesno ili nesvjesno.
I meni je simpaticno kako si se proglasio neutralnim u sukobu gdje jedna strana aktivno cini etnicko ciscenje i genocidsljivo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:56Ja ne postavljam videa vec ti. Ne radim nikakvu propagandu, samo onako iz dosade nesto iskomentarisem sto bih pratio da ja postavljam videa. Malo se zezam s tobom, simpaticno mi to sve.Brokula je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:44Ako imas audio vizuelnu informaciju dostupnu na jedan tap prstom i opet sumnjas u vjerodostojnost iste jer ti se ne uklapa u narativ tvoje lazne neutralnosti, onda je vrijeme da porusis svoje principe i pocnes ispocetka, ili da prihvatis da si se priklonio jednoj strani- svjesno ili nesvjesno.
Sunce ti poljubim. Čuj biti neutralan dok neko vrši genocid.
Je l se ti i husika i slicni ono borite za slobodu misljenja? U cemu je problem da neke stvari posmatram sa neutralne pozicije i da imam odredjeno.misljenje o necemu za sta nema jasnog dokaza? Da te ispravim, posmatram sa neutralne, a ne znaci da ono sto vidim da je neutralno.
Učite malo stoko

Jos malo i doci ces do anunakija, vanzemaljaca i ravne zemlje.
Ne znam ko je husika niti se borim za bilo sta. Citam tebe i slicne pazljivo, ove koje emocije nose mi nisu zanimljivi.sljivo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 22:02Je l se ti i husika i slicni ono borite za slobodu misljenja? U cemu je problem da neke stvari posmatram sa neutralne pozicije i da imam odredjeno.misljenje o necemu za sta nema jasnog dokaza? Da te ispravim, posmatram sa neutralne, a ne znaci da ono sto vidim da je neutralno.
Ti i tebi slicni su za proucavanja, jer taj nivo nije lako dostici.
Od relativizacije, koristenja strawmana, confirmation biasa , koristite pun set alatki za spinovanje jednostavnih cinjenica i to sve pod plastom
Kako dobro sebe analiziras.
Greska. Neutralnost ti se raspada. Mozda si ipak svicarski neutralan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.