Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Večeras igra novi šampion lige - čuveni španski klub Roma 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pa prošle godine ista situacija bila, samo tad je bilo u našu štetu ofsajd, protivničkom igraču na VAR crtežu vratili nogu unazad. Stvar je da raj crtež nije precrtana stvarnost nego samo da imam jasniji prikaz koloko je bilo blizu. Stvarno koji si ti trol, imaš jasnu stvarnu sliku gdje se fino vidi a ti je ignorišeš zbog pogrešno nacrtanog crteža praviš neku zavjeru. Prekucao si GigiBuffona koliko ti je Inter nabio komplekse
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo je jedina jasna slika... Na toj "stvarnoj" slici ne vidi se nista osim dozvoljene pozicije Thurama.. dodavac svakako nije bitanBiscione je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:46Pa prošle godine ista situacija bila, samo tad je bilo u našu štetu ofsajd, protivničkom igraču na VAR crtežu vratili nogu unazad. Stvar je da raj crtež nije precrtana stvarnost nego samo da imam jasniji prikaz koloko je bilo blizu. Stvarno koji si ti trol, imaš jasnu stvarnu sliku gdje se fino vidi a ti je ignorišeš zbog pogrešno nacrtanog crteža praviš neku zavjeru. Prekucao si GigiBuffona koliko ti je Inter nabio komplekse

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 18 avg 2024, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Znaš onu poslovicu: "kad ti svi ostali ljudi kažu da si lud prihvati i počni se valjat po podu". U tvom slučaju posjeti oftamologa što prije
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Malo cemo skrenuti sa teme cist offside..
Rijec je o nekoj vrsti poremećaja?
Rijec je o nekoj vrsti poremećaja?

Max Allegri
Zar to nije fudbalska strast? Volim takve igrače i trenere. A volio si i ti Vidala i sl. dok ste ih imali a sad imate princeze pa ti krivo 

- JayCatwright
- Kontakt:
Jel moguće da toliko slave bod protiv Genove 

-
- Kontakt:
Ali pazi kakav je ovo forum, on je ko neki moderator i ne mogu ga dodati na ignore listu, frajer ne bi prošao nijedan psihološki test.
Najjače od svega ne valja mu reakcija proslave gola 25 godišnjaka, zato je na avataru njegov idol koji sa 55 u guzici skida košulje radi sudijskih odluka.

https://timesoccertv.com/inter-milan-highlights/
Video drugo poluvrijeme, tačno na 55:00 situacija. Momenat dodavanja i 3D prikaz.

Ima Marotta čovjeka koji lažira 3D prikaze, još moramo naći nekoga za ove ruke i penale.
Lazar u Atalanti, sve ide u smijeru da neće nikad završit u velikom klubu i onda na kraju karijere nek dobro zahvali ocu što je to tako. Da nam je došao prošle sezone sad bi imao jednu osvojenu titulu i duplo veću vrijednost ma tržištu, logično da bi u roku najviše 2 god dobio podebljan novi ugovor od kluba... al radi 300.000 eura provizije što je otac tražio sebi u džep on je to ****. Nek onda živi s time do kraja života šta bi bilo kad bi bilo.
Nece ovaj Conte dugo izdrzati na klupi Napolia. Ocajno je ovo a on ima dug jezik.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma lazar meni nije veznjak za top ekipe. Ima talenat ali me podsjeca na one oldskul veznjake tipa misimovic ili ozil koji i nisu vise toliko trazeni. Jednostavno nije trkac, u duelu tanak, sto automatski znaci da moras imati jednog ili dva veznjaka da krpe sve njegove nedostatke, sto nije bas pozeljno.Biscione je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:11Lazar u Atalanti, sve ide u smijeru da neće nikad završit u velikom klubu i onda na kraju karijere nek dobro zahvali ocu što je to tako. Da nam je došao prošle sezone sad bi imao jednu osvojenu titulu i duplo veću vrijednost ma tržištu, logično da bi u roku najviše 2 god dobio podebljan novi ugovor od kluba... al radi 300.000 eura provizije što je otac tražio sebi u džep on je to ****. Nek onda živi s time do kraja života šta bi bilo kad bi bilo.
Prodat će izgleda i Lookmana 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ide on ca do zime.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jesu li ono navijači Verone prije par godina napisali navijčima Napolija - Dobro došli u Italiju?
Pošto ih ne smatraju Italijanima

Pošto ih ne smatraju Italijanima

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Napolitanci sami sebe ne smatraju ItalijanimaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:11Jesu li ono navijači Verone prije par godina napisali navijčima Napolija - Dobro došli u Italiju?![]()
Pošto ih ne smatraju Italijanima![]()

Sudeći prema mimici i govoru tijela, Conte već na izlaznim vratima iz Napolija.

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 19 avg 2024, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Navijači Verone su najgori u Serie A, veći fašisti od Lazijala.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 20:11Jesu li ono navijači Verone prije par godina napisali navijčima Napolija - Dobro došli u Italiju?![]()
Pošto ih ne smatraju Italijanima![]()
Čudi me da uopšte slave golove koje zabiju crnci.

Nevjerovatno je da Juan Jesus u 2024. godini ima minutažu u Serie A.
Lik je kikser preko 10 godina, ali nekako dođe do prvog sastava. Oba gola njegova.
Čeka se Conteov press više od finala CL.

- muha milanez
- Kontakt:
Džabe i Conte kad su ti napadači Raspadori i Simeone
I ostale linije nisu ništa bolje. Očaj živi

I ostale linije nisu ništa bolje. Očaj živi

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa doveli su mu Neresa, a trebalo mi da dođu i Gilmour i McTominay.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.