S obzirom da trenutno pišeš sa iste ip adrese na kojoj je jedan vrli štrumf bio..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S obzirom da trenutno pišeš sa iste ip adrese na kojoj je jedan vrli štrumf bio..
Vjerujem da tim igračima igra ulogu i da li dolaze u EU ili ne. Malta je utopija za život naspram Bosne.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:35Gledam rostere ovih vodećih malteških klubova. Svi imaju po 7-8 stranaca, tj Afrikanaca, Brazilaca, Argentinaca, Holanđana, Itd. Kad uđeš da pogledaš gdje su ranije igrali, ogromna većina ima nastupe u ozbiljnim klubovima. Po tridesetak nastupa za Vitese, Santos, Rangers, Everton, Arsenal Itd. Ne može mene bog ubijediti da su malteški klubovi u stanju dovoditi takve igrače, a da mi nismo. Trebamo samo dalje gledati od Balkana.
Za koliko dana će nam stroj1946 reći ?MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:07Reći će ti za 5 dana.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:59Upravo...
Sta ima da nam kaze na ovu statistiku Ledesma?Nije losa statistika s obzirom da imamo "K.urcinu od trenera"
I puštaš ga da piše.... Oslabio si Morto, treba još tamnoputih dovesti da te dokrajce. Jedan je koliko znam već tu (a nije Fanimo)
Hahahaha ma ne treba, dobro nam došao
Morteme jarane ofalio si ko i Merso
Zezno sam se sto sam stavio ovaj nick, inace mi je crni nadimak pa zato sam tako "metno"
Meho KodroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:46Dosadašnji učinak Vinka Marinovića na klupi Sarajeva:
Pobjeda: 11
Remiji: 2
Poraz: 1
Osvojena titula
Bez poraza u Premijer ligi
Prolazak prvog pretkola Lige Prvaka
Plasman u Play-off Europa Lige
Jes al Malta je toPeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:35Gledam rostere ovih vodećih malteških klubova. Svi imaju po 7-8 stranaca, tj Afrikanaca, Brazilaca, Argentinaca, Holanđana, Itd. Kad uđeš da pogledaš gdje su ranije igrali, ogromna većina ima nastupe u ozbiljnim klubovima. Po tridesetak nastupa za Vitese, Santos, Rangers, Everton, Arsenal Itd. Ne može mene bog ubijediti da su malteški klubovi u stanju dovoditi takve igrače, a da mi nismo. Trebamo samo dalje gledati od Balkana.
Ovo sam napisao 10.8., ali to je bilo u vrijeme dok se ganjao Beqiraj, a jos nismo znali da je Ahmo grohno.Irfan Hadzic je dobar da popuni roster i da smo mirni ako nam je jedan napadac povrijedjen ali nije nista bolji od Ahmeta i to je problem.
Okrivio bi Pidru za gol i poraz.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:01Sta bi sve placko uradio sa ovom ekipomZip je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:48Tanko ovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:46Dosadašnji učinak Vinka Marinovića na klupi Sarajeva:
Pobjeda: 11
Remiji: 2
Poraz: 1
Osvojena titula
Bez poraza u Premijer ligi
Prolazak prvog pretkola Lige Prvaka
Plasman u Play-off Europa Lige![]()
To bi imalo smisla da su svi od reda pred penziju pa da su došli da uživaju zadnju godinu-dvije karijere, medjutim imaš brdo igrača od 22-23-24 godine. Oni sigurno žele napredovati karijeru, a preko Malte to teško ide. Stvar je skautinga. Sjeti se one godine kad je onaj neki malteški klub izbacio Hajduk na Poljudu. Crnac neki zabio dvije golcine za prolaz ko Ronaldo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:04Jes al Malta je toPeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:35Gledam rostere ovih vodećih malteških klubova. Svi imaju po 7-8 stranaca, tj Afrikanaca, Brazilaca, Argentinaca, Holanđana, Itd. Kad uđeš da pogledaš gdje su ranije igrali, ogromna većina ima nastupe u ozbiljnim klubovima. Po tridesetak nastupa za Vitese, Santos, Rangers, Everton, Arsenal Itd. Ne može mene bog ubijediti da su malteški klubovi u stanju dovoditi takve igrače, a da mi nismo. Trebamo samo dalje gledati od Balkana.
Pisao sam tokom utakmice slicno nesto. Odigrao je dosta losu utakmicu al se kasnije dozvao i fino priveo mec kraju i malo popravio utisak.Samozdravlje je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:58Nismo malo dvolicni na ovom pdf. Da je Hodzic onako odigrao na beku bili bi protesti pred klubom. Samo cu se osvrnuti na 3 detalja. Prva je gol,ono da je Hodzic ostao i ne ispostovao zadnju liniju na vrata bi mu lupali. Druga je kad njihov kapiten prodje i provuce je Serbecicu kroz noge , sreca Kova odlicno reagovao, gdje je bek. Trece je to da ni 20% nam desni bek nije bio na nivou lijevog beka. Gdje je centarsut. Uz onakvog Finog i ja bih beka mogao igrati.
Mozete se smijati koliko hocete nama trebaju dva desna beka. Ne znam u kakvom je "stanju" Hodzic, ako nije povrjedjen on bi mi igrao , jer nam Oremus treba u sredini, da li kao starter ili alternativa Djokanovicu.
Ne hvalim Hodzica, nisam budala, ali malo manje dvolicnosti nam ne bi manjkalo. Taj Hodzic je odlicno odigrao na Kosevu protiv Celtica. Postujem ja navijace na forumu, ali ipak mi se cini da oni najbolji i ne pisu ovdje. CAST IZUZETCIMA.
IPAK UZIVAJMO, VELIKI JE OVO ISKORAK. ONO STO JE DOBRO JE DA UZ KVALITET IMAMO PUNO REZERVE.
Mijenjaj ti to na vrijeme
Da gledao sam utakmicu i bas nedavno spominjao. Pa evo mi za reprezentaciju ne možemo naći krilo. Očito ga ne zna niko napraviti u državiPeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:14To bi imalo smisla da su svi od reda pred penziju pa da su došli da uživaju zadnju godinu-dvije karijere, medjutim imaš brdo igrača od 22-23-24 godine. Oni sigurno žele napredovati karijeru, a preko Malte to teško ide. Stvar je skautinga. Sjeti se one godine kad je onaj neki malteški klub izbacio Hajduk na Poljudu. Crnac neki zabio dvije golcine za prolaz ko Ronaldo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:04Jes al Malta je toPeppermintSA je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:35Gledam rostere ovih vodećih malteških klubova. Svi imaju po 7-8 stranaca, tj Afrikanaca, Brazilaca, Argentinaca, Holanđana, Itd. Kad uđeš da pogledaš gdje su ranije igrali, ogromna većina ima nastupe u ozbiljnim klubovima. Po tridesetak nastupa za Vitese, Santos, Rangers, Everton, Arsenal Itd. Ne može mene bog ubijediti da su malteški klubovi u stanju dovoditi takve igrače, a da mi nismo. Trebamo samo dalje gledati od Balkana.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, keli, kogmagie46, napoleon72, Pena, skoJaa i 80 gostiju.