FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Southboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 27 avg 2013, 22:54

JosipBukal je napisao/la:...................Hadžić.............................

Zeljković.........Kerla.........Škaljić.......Stanić

.................Tomić.............................

.........Hodžić...............Hasanović......

..Selimović........Adilović.............Bučan.....
abd sa ovim sastavom mozemo iznenaditi mostarce..zivi bili pa vidjeli ;)
ma zola ce se vratiti spreman i abd bice bolji nego sto je bio..polako ja samo kazem da ocekujem nasu eksploziju tamo iza 10.tog kola i oko 15 preuzimamo lidersku poziciju i ostajem do kraja prvi jer nam raspored moze to garantovati a i vracanje nekih bitnih igraca... :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2013, 23:01

zašto iznenaditi kad imamo više bodova od njih, a zadnja 4 gostovanja tamo imamo 2 pobjede, neriješeno i jedan poraz? bolje nego na grbavici gdje 3 zaredom nismo pobijedili. biće to bolje nego što raja očekuje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 avg 2013, 23:01

ima da bude 0-5 kao prije par godina :D.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 avg 2013, 23:32

terabajt je napisao/la:ima da bude 0-5 kao prije par godina :D.
pazi da ti brojke ne zamijene mjesta :)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 avg 2013, 06:40

valjda ce biti dobri ovi garavi :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 avg 2013, 08:42

Ma nama i treba čokoladni, nabit loptu i nek trči po strani, čuj on na stoperu.

Ajde Osime, ideš mi na živce više :S
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 avg 2013, 09:21

Kod nas su čokolade uvijek dobro igrale. Ako ovaj potpiše vjerujem da neće biti promašaj.
Samo kakva je situacija sa njegovim bosanskim? :mrgreen:

Veoma mi je drago što sam pročitao da se Zola lagano vraća i da je Hadžić branio na treningu. Sa Lončarićem se oprostiti što prije !
Adilović nek nastavi tamo gdje je stao u nedjelju uz zalaganje ostalog dijela ekipe vjerujem da tri boda ne bi trebala doci u pitanje u Mostaru. Ipak ako krene po zlu, možemo i kupiti utakmicu
iVar je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sehic se vraca, iako mislim da nije vise to taj golman kao sto je bio ranije nije branio skoro 6 mjeseci i vise
Izvor?
Vrelo Bosne 8-) :mrgreen:
Ma prezvakana prica davno i sa njim i Jahicem
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 28 avg 2013, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 avg 2013, 09:24

AsharaK je napisao/la:Ma nama i treba čokoladni, nabit loptu i nek trči po strani, čuj on na stoperu.

Dajte ba ljudi proslo je vrijeme kad je crnac bio nesto wooow u nasoj ligi... j.ebo cokoladu, treba nam stoper koji zna.. ovog treba ostaviti samo pod uslovom da je bolji od ovih sad igraca ili bar podjednak pa da moze biti izmjena... jedan je bio Gerhardt ili mozda Amanaka tesko da cemo nabasati na jos jednog takvog, a moje misljenje za ovog je da ima kvalitet vjerovatno bi nasao angazman makar u drugoj belgijskoj, ne bi kod nas trazio hljeba... kazem ovo je samo onako misljenje, nisam momka gledao, mozda i grrijesim, al na prvu mi to tako nekako dodje...
mislim da smo jako lose iskoristili ove silne trofeje zadnjih godina i da smo trebali uraditi ko u proslom mandatu tandema Zujo-Osim... kupiti tj. dovesti sve sto valja iz nase lige i to je to... sad smo se doveli u situaciju da nemamo rezervnog stopera ni jednog... ovoj ekipi treba osvjezenje i kvalitetni igraci na svim pozicijama, htjeli mi to priznati ili ne...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 28 avg 2013, 09:57

BlueIsTheColor je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ma nama i treba čokoladni, nabit loptu i nek trči po strani, čuj on na stoperu.

Dajte ba ljudi proslo je vrijeme kad je crnac bio nesto wooow u nasoj ligi... j.ebo cokoladu, treba nam stoper koji zna.. ovog treba ostaviti samo pod uslovom da je bolji od ovih sad igraca ili bar podjednak pa da moze biti izmjena... jedan je bio Gerhardt ili mozda Amanaka tesko da cemo nabasati na jos jednog takvog, a moje misljenje za ovog je da ima kvalitet vjerovatno bi nasao angazman makar u drugoj belgijskoj, ne bi kod nas trazio hljeba... kazem ovo je samo onako misljenje, nisam momka gledao, mozda i grrijesim, al na prvu mi to tako nekako dodje...
mislim da smo jako lose iskoristili ove silne trofeje zadnjih godina i da smo trebali uraditi ko u proslom mandatu tandema Zujo-Osim... kupiti tj. dovesti sve sto valja iz nase lige i to je to... sad smo se doveli u situaciju da nemamo rezervnog stopera ni jednog... ovoj ekipi treba osvjezenje i kvalitetni igraci na svim pozicijama, htjeli mi to priznati ili ne...

Kako mi mozemo samo srati to nije normalno pa da nije bilo pvreda mi bi imali ekstra ekipu za nase uslove jos kad se ova djeca malo razigraju Zolotic je prosle sezone bio najbolji igrac Zelje ubjedljivo poslije njega Kvesic, jos ako dodamo skaljica i benju to je druga ekipa samo sabur i druge ekipe su kiksale bitno je samo da se Amar vrati

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 28 avg 2013, 10:21

Sve je to tačno,da nije bilo tih povreda i da nije....mi bi imali sasvim respektabilan tim,sasvim sigurno bi sa Zolom i Kvesićem izgledali drugačije kako u sredini tako i pozadi. Mogu da zamislim kako bi to sad funkcionisalo kad imamo još i jednog Tomića,ovakvog Jamaka i Bučana koji bi mogao zakrpiti sve što zatreba.Međutim desilo se to što se desilo .Znali smo da ulazimo u ovu sezonu bez njih dvojice a pride i to je po meni najveći problem ,ostanemo bez uigranog stoperskog para.Znam da su ljudi morali i trebali otići ali se tek sad vidi koliko znamo biti šuplji pozadi jer se krpimo i jer su nam stoperi neuigrani,Ja još ne vidim komandanta pozadi kao što je bio Bogi.Za naprijed se manje brinem

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 avg 2013, 10:26

E svasta, mi bas ograjisali negdje.

Propustaju Zrinjski: Kvesic, Zolotic,Bajic,Hadzic?,Urdinov,Jamak?,Beks,Skaljic?, Colic.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 avg 2013, 10:29

ZZtop10 je napisao/la:E svasta, mi bas ograjisali negdje.

Propustaju Zrinjski: Kvesic, Zolotic,Bajic,Hadzic?,Urdinov,Jamak?,Beks,Skaljic?, Colic.
Hadzic,Jamak i Škaljić ne propustaju

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2013, 11:20

Adilovic :arrow:
Lakse nam je igrati u gostima.Na Grbavici postoji grupica koja tokom cijelog meca vrijedja i psuje,sto utice na mnogo prvotimaca koji mnogo slabije igraju kod kuce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2013, 11:47

miky_hz je napisao/la:Adilovic :arrow:
Lakse nam je igrati u gostima.Na Grbavici postoji grupica koja tokom cijelog meca vrijedja i psuje,sto utice na mnogo prvotimaca koji mnogo slabije igraju kod kuce
a jadan bas mi ga žao,toliko psihicki utice na njega da ne izlazi iz kuce :cry:
Željeznicar za život cijeli !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2013, 11:58

Covjek je u pravu

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 avg 2013, 12:14

Adil se trudi ali ne zna.

Svraka zna ali se ne trudi.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2013, 12:15

likusa je napisao/la:
a jadan bas mi ga žao,toliko psihicki utice na njega da ne izlazi iz kuce :cry:
Ma ja normala je yebat mater svojim igracima.Svaka mu cast pa kaze ovako otvoreno!Frajer zadnje dvije tekme najbolji igrac ekipe al´opet on glavni krivac sto nismo uzeli :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 28 avg 2013, 12:18

Drugi najbolji, zna se ko je najbolji i ko je konstanta jos od Plzena.A na njega su kritike i te kako uticale pozitivno.A ako se ikom psovalo i ako se iko kudio to je bio on.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 avg 2013, 12:21

Pa sta je ovo pola tima upitno za Zrinjski.Kakve oni pripreme vrse pa su ovako mlitavi?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2013, 12:26

@bistrikboy

Ako je toliko labilan nek ide psihologu ;) ili nek se prebaci na balet...
NE PODRŽAVAM psovke,ali uvijek ih je bilo i bit ce(jedino da ostali sa sjevera namlate tu grupicu)...kao jedan "profesionalac" ne bi se trebao obazirati na to ..
Nek ne izigrava žrtvu..mozda da mu stavimo crveni tepih kad ulazi ?Njegovo je da igra,a ne da slusa poruke sa tribina..

da ne bude zabune ne samo Adil,vec i ostali...
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.