Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kimbo » 02 feb 2011, 23:40

@Zeljovac
@Ayan
Ovo pogotvo za Zeljovca vrijedi. Ja sa svjestan da ti cijeli svijet vidis u kontekstu plave boje. Mozes zabijati glavu u pijesak, praviti videa izvlaciti sve najbolje sto je Dzeko uradio ali to ne mijenja stvarnost. Dzeko daleko najsporiji igrac danas na utakmici cak je i onaj Zigic izgledao zivahnije od njega. Pogledaj ponovo onaj komentar Ivice Osima poslije tekme Hrvatska - Australija sve je covjek rekao sto vrijedi i za Edina trenutno. A vi se zanosite po forumu nekim glupostima tipa neda mu nitko loptu !!!!
I jos nesto Dzeko nije tako ni spor na duze relacije ;) kada se zaleti, ali refleks i reakcija mu sucks big time.
Sve sto sam napisao za Dzeku je 100% tako. Ja sam davno upozoravao na neke stvari ! Sta ste govorili medju prvih 5 napadaca na svijetu hehehe..

Dzeko je sve ono naravno u ovom stadiu skuzio vidjet cemo hoce li imati volje i kapaciteta da postane zustriji i brzi. Znanje i inteligenciju vec ima naravno. U tom slucau ce se tek onda u repci osjetiti sta znaci napadac top klase.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 feb 2011, 23:41

Zao mi samo sto ga ova stoka Engleska vec pocela napadat..

CITAT:

dw7 wrote:
simple fact is we were doing well till dzeko was brought in

and since hes been here hes done fuck all

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 feb 2011, 23:42

Edin jako cijenim kao igraca,mnogo sam ga i branio u zadnje vrijeme ovdje na forumu,ali ovo danas je jako lose.Pokusavam da nadjem odg zasto je veceras izgledao onako tromo,nezainteresovano...dali je u pitanju to sto nije prosao pripreme,mozda se nije jos adaptirao ili sta vec,bilo kako bilo od sledece tekme mu mnogo toga zavisi,vjerovatno je i presudna za njegovu daljnu karijeru u City-u.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 02 feb 2011, 23:43

ma vidjecmo sve u sub nadam se da ce zabijati i nek se vrati u njemacku u bajern

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 feb 2011, 23:44

kimbo je napisao/la:@Zeljovac
@Ayan
Ovo pogotvo za Zeljovca vrijedi. Ja sa svjestan da ti cijeli svijet vidis u kontekstu plave boje. Mozes zabijati glavu u pijesak, praviti videa izvlaciti sve najbolje sto je Dzeko uradio ali to ne mijenja stvarnost. Dzeko daleko najsporiji igrac danas na utakmici cak je i onaj Zigic izgledao zivahnije od njega. Pogledaj ponovo onaj komentar Ivice Osima poslije tekme Hrvatska - Australija sve je covjek rekao sto vrijedi i za Edina trenutno. A vi se zanosite po forumu nekim glupostima tipa neda mu nitko loptu !!!!
I jos nesto Dzeko nije tako ni spor na duze relacije ;) kada se zaleti, ali refleks i reakcija mu sucks big time.
Sve sto sam napisao za Dzeku je 100% tako. Ja sam davno upozoravao na neke stvari ! Sta ste govorili medju prvih 5 napadaca na svijetu hehehe..

Dzeko je sve ono naravno u ovom stadiu skuzio vidjet cemo hoce li imati volje i kapaciteta da postane zustriji i brzi. Znanje i inteligenciju vec ima naravno. U tom slucau ce se tek onda u repci osjetiti sta znaci napadac top klase.
Pa žigić je bio živahniji, jer je dobijao lopte... I sam si vidio koliko su opaznije izgledali u napadu domaćini... Sve je to plod kolektivne igre, a ne soliranja....
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 feb 2011, 23:44

pazi ovog naslova "Džeko izborio prekršaj nakon kojeg je City postigao drugi gol" ,a nekada smo se smijali hrvatima... ma nije stvar u dzeki, stvar je u ekipi... a ovi sto kritikuju edina preporucujem tretman na psihijatriji. a sto se tice engleza na forumu, to su pojedinci, svjesni su da je imao pauzu i da je bio prehladjen tako da ce to biti puno bolje...
4-IN-A-ROW

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 feb 2011, 23:45

kimbo je napisao/la: I jos nesto Dzeko nije tako ni spor na duze relacije ;) kada se zaleti, ali refleks i reakcija mu sucks big time.
I ovo je tvoje objašnjenje? :lol: Ne spomenu ti meni Berbatova nit išta, jer se evo 15 postova čudiš Džekinoj sporosti. I sad ne znam bih li tebi vjerovao ili Arne Friedrichu koji kaže: Visok je, veoma snažan i ima iznimno brz prvi korak. :?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 feb 2011, 23:46

Džeko je večeras bio prosječan napadač,a kao takav neće se dugo zadržati u prvoj postavi Citya.Vjerujem da će on popraviti svoju igru. :)
You'll never walk alone.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 02 feb 2011, 23:47

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:slika
jao naslova :oops: :oops:
Neka neka, a smijali ste se novinarima u Hrvatskoj.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 02 feb 2011, 23:48

Ni Tevez, ni Dzeko nisu imali upotrebljivih lopti. Razlika je u tome sto je Tevez zivotinja i sto trci u 92 kao i u 2 minuti. Iako je bio los veceras ja vjerujem da se on jos uvijek adaptira na Engleze, ono sto mora uraditi u slijedecem periodu jeste izbrisat taj mentalitet hodanja po terenu. Kod Engleza tog nema, znaci kondicionog trenera i lupaj jarane dok se ne osposobis za trku svih 90. I ja cu reci da nisam primjetio Dzekinu prepoznatljivu nadmoc u zraku u ove 4 odigrane utakmice, te i tu treba da ulazi s mudima.

Osim toga stvarno se ne moze reci nista dodatno jer City nije imao igru u sredini a pogotovo na krilima, je im je to jedna od boljki.

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 02 feb 2011, 23:49

Nema poganijeg naroda od nas Bosanaca,umjesto da EDINA bodrimo da proradi,da mu dajemo samo čestitke i pohvale kako bih bio bolji,jok vi ga napade ko da je 5 godina u engleskoj i u 3 utakmice ne može da odigra cijelu utakmicu na niovu .Stanite ljudi .. Modrić kada je tek došao u Premiership,jedva se sastavljao sa loptom,kolarov dok se navikao već sada ogroman napredak se vidi u njegovoj igri..
Niko mi ne reče kakav je TEVEZ bio kada je tek došao u City ?

POGAN JEDNA !

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 02 feb 2011, 23:51

nevalja teren zaledjen vidjet cete vi dzeko protiv jacihh kad bude imao vishe slobode sa ekipama koje otvoreno igrajuu i gdje dzeko ima mjesta povuc loptuu i gdje bolji teren ovaj teren je bio kao u nashe lige nemoze covjek potrcat josh nije navikao **** sve se skupilo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 feb 2011, 23:51

Da rezimiramo, Dzeko je bio najbolji u Cityju ali zbog sebicnog Teveza (koga je sigurno Hagi potplatio da unisti Edinu samopouzdanje pred odlucuje tekme sa rumunima - kao sto su vec unistili Misketovo) njegova igra ne dolazi do izrazaja.

p.s. Moguce da je i Silva upetljan u ovu konspiraciju. Mancini takodje. A i onaj seik je sumnjiv. Eh ti rumuni na sve su spremni...

:lol:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 02 feb 2011, 23:51

da se ukljucim u raspravu mislim da DZEKO ove 4 utakmice koje je odigrao igrao koliko je mogao odnosno koliko je ekipa igrala tako da stvarno nisu mi jasni oni koji smatraju da prosjecan,kloc,itd jer nije primio posteno 4 pasa pa statistika govori da je uputio na 4 utakmice 10 suteva u okvir gola pa po toj statistici ni RUNI ne bih dao gol tako da ja vjerujem u DZEKU i imam apsolutno povjerenje i strpljenje za njega a siguran sam da i mnogi pravi navijaci DZEKO nije tip da ce poslije ovog puci ili netruditi se da dokaze kakav je igrac,pa sta i ako zavrsi na klupi bice mu to dodatni motiv da jos vise radi i napreduje jer DZEKO nije lik koji tek tako odustaje DZEKO VJERUJEM U TEBE treniraj iz petni zila se trudi a siguran sam da hoces i bice sve ok
I NA KRAJU MNOGI KVAZI NAVIJACI ZELE DA PROPADNES, I DA SE ONI ONDA SMIJU PRAVI NAVIJACI SU UZ TEBE POZDRAV :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 02 feb 2011, 23:52

Mislite da Dzeko cita ovo? Pa nije budala!!!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 feb 2011, 23:52

Željovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la: I jos nesto Dzeko nije tako ni spor na duze relacije ;) kada se zaleti, ali refleks i reakcija mu sucks big time.
I ovo je tvoje objašnjenje? :lol: Ne spomenu ti meni Berbatova nit išta, jer se evo 15 postova čudiš Džekinoj sporosti. I sad ne znam bih li tebi vjerovao ili Arne Friedrichu koji kaže: Visok je, veoma snažan i ima iznimno brz prvi korak. :?
Sta zelis da ti kazem za Berbatova ne znam sta si se svezao njega al eto reci ci tu. Dzeko ako bude imao srece poslije jedno godinu dana teskog rada doci ce blizu Berbatovu. Covjek za Dzeku izgleda kao BALERINA trenutno. O timu gdje je standardan i kvaliteti u odnosu na City da i ne govorim.

Eto ti tri posta diskusija gotova sto se mene tice, pametnom dosta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 feb 2011, 23:53

Meni samo nije jasno kako se navijaci Man.City-a mogu nadati necemu protiv Uniteda...

Jedva cekam da ih United nabije.. Da samo Dzeko hoce dat 1 gol, a nek izgube onda sa 5 golova razlike kad igraju ovako glupu igru...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 02 feb 2011, 23:53

kristian je napisao/la:nevalja teren zaledjen vidjet cete vi dzeko protiv jacihh kad bude imao vishe slobode sa ekipama koje otvoreno igrajuu i gdje dzeko ima mjesta povuc loptuu i gdje bolji teren ovaj teren je bio kao u nashe lige nemoze covjek potrcat josh nije navikao **** sve se skupilo
bogami po tebi,Birmingem se branio,jelde?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 feb 2011, 23:54

mdss je napisao/la:da se ukljucim u raspravu mislim da DZEKO ove 4 utakmice koje je odigrao igrao koliko je mogao odnosno koliko je ekipa igrala tako da stvarno nisu mi jasni oni koji smatraju da prosjecan,kloc,itd jer nije primio posteno 4 pasa pa statistika govori da je uputio na 4 utakmice 10 suteva u okvir gola pa po toj statistici ni RUNI ne bih dao gol tako da ja vjerujem u DZEKU i imam apsolutno povjerenje i strpljenje za njega a siguran sam da i mnogi pravi navijaci DZEKO nije tip da ce poslije ovog puci ili netruditi se da dokaze kakav je igrac,pa sta i ako zavrsi na klupi bice mu to dodatni motiv da jos vise radi i napreduje jer DZEKO nije lik koji tek tako odustaje DZEKO VJERUJEM U TEBE treniraj iz petni zila se trudi a siguran sam da hoces i bice sve ok
I NA KRAJU MNOGI KVAZI NAVIJACI ZELE DA PROPADNES, I DA SE ONI ONDA SMIJU PRAVI NAVIJACI SU UZ TEBE POZDRAV :D
Potpis 8-)
1921-2011

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 feb 2011, 23:55

kimbo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Sta zelis da ti kazem za Berbatova ne znam sta si se svezao njega al eto reci ci tu. Dzeko ako bude imao srece poslije jedno godinu dana teskog rada doci ce blizu Berbatovu. Covjek za Dzeku izgleda kao BALERINA trenutno. O timu gdje je standardan i kvaliteti u odnosu na City da i ne govorim.

Eto ti tri posta diskusija gotova sto se mene tice, pametnom dosta.
Imam prosto pitanje za tebe:

Da li misliš da bi Džeko imao više gol Šansi, da je bilo više centeršuta u kazneni prostor Birmingham-a i da tevez nije onoliko sebičan?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Micron, MostarNeretva, Proximic i 27 gostiju.