Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Eurobasket 2015
Evo mene, la-gano..
Gali
Alpski srbi
Ciganjerosi
Hellas
Komšije
Mi
Fratelli
Džukašviliji
Gali
Alpski srbi
Ciganjerosi
Hellas
Komšije
Mi
Fratelli
Džukašviliji
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Onda Antić mjesto Šarićadubrava je napisao/la:A dobrote, a gde Makedonče da ne sostovite? Kako te tako?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
dobro patriotomarconato je napisao/la:Kad ste vec navalili sa ovim imaginarnim sastavima...tuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes povesti Marjanovica i jos nekog umjesto Hezonje kada vec imas ekipu u kojoj Dragic, Teodosic, Bjelica, Bojan i Vucevic mogu preuzeti odgovornost.
Znaci Nurkic i Hezonja bi ti sa klupe bili idealna kombinacija, jedan bi mogao zabiti par dalekometnih, drugi bi dao energiju u postu i odbrani, Saric bi bio neki all round igrac. Jednostavno ne mozes ostaviti izvan ekipe toliki potencijal i energiju zbog nekog iz Srpske reprezentacije..
Znaci nema ti logike prica. Da ostavis 3 najveca potencijala van reprezentacije i ne pripremis ih za naredno prvenstvo. Ne mozes imati reprezentaciju sa 12 iskusnih igraca, vec se neki momci moraju i uvoditi..
Ajde ovako, nama jos samo Bobi (koji ionako fali), a vi se sastavljajte kako hocete, pa da se igramo...

Meni je jedina logika da idu i igraju najbolji, a ne najmladji, najstariji, najveci potencijali, najvece lozane i slicno.tuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes povesti Marjanovica i jos nekog umjesto Hezonje kada vec imas ekipu u kojoj Dragic, Teodosic, Bjelica, Bojan i Vucevic mogu preuzeti odgovornost.
Znaci Nurkic i Hezonja bi ti sa klupe bili idealna kombinacija, jedan bi mogao zabiti par dalekometnih, drugi bi dao energiju u postu i odbrani, Saric bi bio neki all round igrac. Jednostavno ne mozes ostaviti izvan ekipe toliki potencijal i energiju zbog nekog iz Srpske reprezentacije..
Znaci nema ti logike prica. Da ostavis 3 najveca potencijala van reprezentacije i ne pripremis ih za naredno prvenstvo. Ne mozes imati reprezentaciju sa 12 iskusnih igraca, vec se neki momci moraju i uvoditi..
Teodosic, G. Dragic, Z. Dragic, Simon, Kalinic, Bojan Bogdanovic, Bjelica, Teletovic, Vucevic, Tomic, Bobi
To su ti koje bih ja vodio i to je moje misljenje.. Nemam sumnje da za dvije godine na mom spisku bila sva trojica mladih, ali trenutno ne.. I opet naglasavam, to je samo moje misljenje, ne strucna analiza.
Sto se tice, u reprezentaciji Srbije nema nekoga ko ide samo zato sto je potencijal i da se priprema za naredna takmicenja.. Najmladji je Milutinov i on ide zato sto nema boljeg od njega, jer da su tu Bobi i Krle, ni on ne bi vidio Berlina.. tako dai ne vidim neku potrebu da se igraci moraju postepeno uvoditi.em
Ne bih da vise nastavljam pisati i ovome, kao sto sam rekao.. ovo je na neki nacin offtopic, tako da vas pozdravljam do sutra.
@epidaurus
Nije da ne pises smisleno, ali ja ti ne govorim iskljucivo za mec sa Amerima, nego generalno.. Mogao bi biti barem treci centar i dosta upotrebljiv u vecini utakmica.
Svasta, kakvi su to sastavi bez Dubljeviciusa ?

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Eurobasket 2015
E jest je i odigrao..Puma je napisao/la:Veliki Dirk odigrao poslednju utakmicu za reprezentaciju:
[img]http://static.mondo.rs/Picture/434429/jpeg/GettyImages-487586756-1-.jpg[/img]
#ALLEGRIOUT
Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ? 

Kad ti igra Kill Bill u ekipi sve je moguceEpidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?
- alan_kardec
- Kontakt:
Najbitiniji dio Evrobasketa i njima stranica zaštopa
Čitav sat pokušavam da uđem
Ko sad na koga ide u četvrtfinalu? Ako naravno svi favoriti prođu.

A Pekmen? Vidim nema ni njega.Puma je napisao/la:Svasta, kakvi su to sastavi bez Dubljeviciusa ?![]()
Ko sad na koga ide u četvrtfinalu? Ako naravno svi favoriti prođu.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 10 sep 2015, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta ce Pekmen, on se sada zafrkava samo. Ljudi jedva cekaju da zavrsi karijeru da odrade buyout ugovora 

Imamo li vrijeme odigravanja?djoleprijedor je napisao/la:OSMINAFINALA EP:
12.09.
Francuska-Turska
Letonija-Slovenija
Španija-Poljska
Grčka-Belgija
13.09.
Srbija-Finska
Hrvatska-Češka
Izrael-Italija
Litvanija-Gruzija
Neka šou počne!![]()
![]()
Izbori

Moram da pogledam vesti posle, promaklo mi ovo ujedinjenje nekako. 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zaboravio si jos jednog velikog, ogromnog majstora ... Razocaran samGreivis je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?

Nisam ja sliku pravio momcino.Epidaurus je napisao/la:Zaboravio si jos jednog velikog, ogromnog majstora ... Razocaran samGreivis je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?

Princes krofna, pokvarit će slavlje Sloukasu kada mu ukrade šut neki.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Belmin6 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Mogu li sinovi Olimpa ponoviti 2005. i SiCG ?
Ovaj momak ce da pokvari necije slavlje.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Grci imaju par aseva u rukavu u vidu najbolje "rezerve" Sloukasa, Papanikolaua koji zna kako se igraju velike utakmice i Peperoglu kad krene sut onda je veselo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.