NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Greivis
Kontakt:

Re: NBA Finals 2015

Post Postao/la Greivis » 16 jun 2015, 17:37

Svako bi prije u tim uzeo Irvinga nego Currya. Mladji je i bolji u svemu sem u sutu.

Adriano izdrzi!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jun 2015, 17:47

adriano_leite je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Cuj Irving ispred Kawhija, Marca, Mela ...
Da, kao sto je tebi Wall ispred Irvinga, Atlanta **** ekipa, GSW nepobjediv, Bogut neutralizator visokih Cavsa itd. i sta s tim? Melo proslu nije usao u playoff kao ni Irving, ovu propustio zbog povrede i ono sto je igrao je bilo ruta, Marc zavisi takodjer od saigraca kao npr. Conleya, Kawhi mi je individualno slabiji od Irvinga, bolji u odbrani losiji u napadu itd. Trazio si moje misljenje i dobio si ga, sta ti nije jasno?

@Aleme pa procitaj? Sta znaci? Mlad, ima potencijal, na pragu necega itd.
Lave Kawhi na odbranu ima utjecaj u rangu Pippena, jel kontas sta znaci bit tolko dominantan odbrambeno ? Lik je tolko napredovao u svakom segmentu igre da je to strasno i pricat, ima 10 puta veci utjecaj na igru od Irvinga. U napadu Irving ima vise opcija za postici poene al i takav nije nesto puno efikasniji od Leonarda koji je vec sad fantastican iz post up situacija. Marc je vodja i prva opcija svoje ekipe koja je JEDNA OD NAJBOLJIH EKIPA ZAPADA, ima takodjer ogroman utjecaj na odbranu, a napadi Memhpisa se velikom vecinom vrte preko njega i njegove igre s visokog posta. Melo je za Irvinga klasa, to se valjda ne mora posebno objasnjavat ljudima koji imaju oci i vide. Wall je meni bolji igrac od Irvinga i milion puta bitniji Washingtonu nego Irving Clevelandu, sto se najbolje vidjelo u ovom playoffu. S.e.r.e.s ljudima da ti trpaju rijeci u usta, a meni pricas da sam govorio da je Bogut neutralizator visokih Cavsa ? Kad sam to rekao ? Fino sam za njega rekao da je jedan od najboljih odbrambenih centara u ligi (sto su uostalom i ne treba dokazivat) i da je odlican razigravac sa centraske pozicije. To da sam rekao da je neko ko ce razvalit visoke Cavsa, to je teska izmisljotina. Za GSW nikad nisam rekao da je nepobjediv i to je jos jedna izmisljotina. Itekakvih mana imaju al u ovom playoffu nisu igrali protiv ekipa koji to mogu iskoristit (San Antonio i OKC).

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jun 2015, 17:48

Greivis je napisao/la:Svako bi prije u tim uzeo Irvinga nego Currya. Mladji je i bolji u svemu sem u sutu.

Adriano izdrzi!
nije bolji playmaker a niti igrac, ali dobro Curriju je ovo peak godina, vidjet cemo Irvinga za nekoliko godina.

ok @adriano kako ti kazes, na pragu obicno znaci vrlo blizu, malo fali, skoro itd. ali ok

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jun 2015, 17:56

alemsa je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Svako bi prije u tim uzeo Irvinga nego Currya. Mladji je i bolji u svemu sem u sutu.

Adriano izdrzi!
nije bolji playmaker a niti igrac, ali dobro Curriju je ovo peak godina, vidjet cemo Irvinga za nekoliko godina.

ok @adriano kako ti kazes, na pragu obicno znaci vrlo blizu, malo fali, skoro itd. ali ok
Pa nisam lud da mi Irving bude blizu Iversonovog nivoa. Iverson je zavrsio karijeru dok je drugi na njenom pocetku i niko ne zna sta ce biti, a ono kako igra ove sezone i kako napreduje i koliko jos ima prostora za napredak, daje mi za pravo da kazem da Irving nije ni blizu gotovog produkta. Svake sezone napreduje, popravlja odbranu, uveo je i spustanje na post gdje ga tesko koji play moze odbraniti, poceo je bacati floatere i bruku drugih stvari i bude mi smijesno kada neko kaze da stagnira a ja tog lika od dolaska u ligu svaku noc gledam. Kada sam govorio da je popravio odbranu ima vise od pola sezone, a tek u prvoj utakmici finala mu se dao kredit da se popravio, jer normalno je da ljudi ne gledaju utakmice Cavsa koliko ih ja gledam, ali mi je smijesno da na svaki moj komentar o Irvingu dodje bruka likova koji me ubjedjuju da to nije to, da ja gledam nesto drugo itd.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 jun 2015, 17:58

Kakva crna post igra kod Irvinga?

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 16 jun 2015, 17:59

Veceras:
Klivlend - Golden State - 106 - 121
:salut:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jun 2015, 18:00

Za koju godinu majke mi ocekujem da Irving ima ulaz Wadea, razigravanje Nasha, sut Curryja, post igru Magica i Marc Jacksona, odbranu Paytona, sigurnost lopte Paula, zavrsavanje na obrucu Parkera i da bude kandidat za najveceg playmakera ikad :kafa:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 jun 2015, 18:01

Šta čovjek reče i osta živ :crazy:. Ubjedljivo najsmješniji lik na ovoj temi, on ne navija ni za koga on samo navija protiv Warriorsa i tolike komplekse su mu dali ove sezone da više ne zna ni šta priča. Osim ako nije dijete od 10 godina onda je ovo stvarno više žalosno nego smiješno
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 16 jun 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jun 2015, 18:03

Belmin6 je napisao/la:Kakva crna post igra kod Irvinga?
Pa pregledaj utakmice sta da ti kazem...
Nema tehniku Dreama, ali itekako kaznjava pg igrace sa posta, sto u prvim sezonama nije koristio.

@epidaurus, pa vec sada ima bolje zavrsavanje na obrucu od Parkera, mada je po tebi tu Wall bolji sto je smijesno ali ok :D .

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jun 2015, 18:05

Biscione je napisao/la:
Šta čovjek reče i osta živ :crazy:. Ubjedljivo najsmješniji lik na ovoj temi, on ne navija ni za koga on samo navija protiv Warriorsa i tolike komplekse su mu dali ove sezone da više ne zna ni šta priča. Osim ako nije dijete od 10 godina onda je ovo stvarno više žalosno nego smiješno
"Igrom slucaja" navija za ekipu koju je GSW izbacio iz playoffa.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jun 2015, 18:05

Nema tehniku Dreama, ali itekako kaznjava pg igrace sa posta, sto u prvim sezonama nije koristio.

@epidaurus, pa vec sada ima bolje zavrsavanje na obrucu od Parkera...
Bolje zavrsavanje od Parkera iz najboljih sezona a ne ove gdje je bio rastavljen povredama ?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jun 2015, 18:09

Epidaurus je napisao/la:

Bolje zavrsavanje od Parkera iz najboljih sezona a ne ove gdje je bio rastavljen povredama ?
Da, bolje od Parkera iz najboljih sezona. Onakve uglove je samo Parker nalazio i Irving je to jos i unaprijedio. Uostalom, gori sam sto ti repliciram jer je ocigledno da ga nisi dovoljno gledao kao ni Cavse jer si svakakve gluposti bombao, da bi nakon igre u finalu rekao da se popravio u odbrani, a ja to vise od pola sezone govorim dok si ti govorio da je los defanzivac. Uzivaj i budi pozdravljen fakat mi se ne raspravlja vise, valja spavati za tekmu.

Mes Que Un Club!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 16 jun 2015, 18:11

Luminary je napisao/la:Veceras:
nema sanse da bude ovako visoko
91-86 Cavsi
samo da ovu izvuku jer James ne gubi 7.

A ovo za Irvinga po meni on nikad nemoze biti superstar ako drasticno ne popravi ili asistencije ili obranu

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 jun 2015, 18:13

Epidaurus je napisao/la:

nema ni ove sezone Tony je na 56%, Kyrie 48.6% Drives FG %
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 16 jun 2015, 18:17

Irving nije u top 5 na svojoj poziciji a kamol sta vise.
Curry,Paul,Westbrook,Wall,Rose
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jun 2015, 18:18

Jao pa ja ne vjerujem kakve gluposti citam :rol: Cuj bolje zavrsava od Parkera iz najboljih sezona, lika koji je karijeru jednog od najboljih playmakera ikad izgradio na zavrsavanju na obrucu :tokralju: Majke mi samo cekam da krenes pricat da je bolji suter s poludistance od Dirka pa da dodjes do jednog potpuno novog vrhunca, svima nam jos uvijek napoznatog :bow: Popravio se jeste, al da je dobar odbrambeni igrac, sigurno nije. Uostalom, i Curry se poravio kao odbrambeni igrac pa ko ce za njega rec da je dobar u odbrani ?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 jun 2015, 18:22

Pa nisam rekao da bi uzeo Bryanta prije Jordana ili tako nesto. Njih dvojica su tu negdje kvalitetom trenutno. Irving je mladji i meni ga je ljepse gledati.
andro234 je napisao/la:
Luminary je napisao/la:Veceras:
nema sanse da bude ovako visoko
91-86 Cavsi
samo da ovu izvuku jer James ne gubi 7.

A ovo za Irvinga po meni on nikad nemoze biti superstar ako drasticno ne popravi ili asistencije ili obranu
Prestani se nadati. Bezveze se mucis. Gotovo je.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 jun 2015, 18:23

SteveHeighway je napisao/la:Irving nije u top 5 na svojoj poziciji a kamol sta vise.
Curry,Paul,Westbrook,Wall,Rose
I ovo je vec pretjerivanje. Nije bolji od MVP Rosea, ali je bolji od ovog sadasnjeg.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jun 2015, 18:27

Epidaurus je napisao/la:Jao pa ja ne vjerujem kakve gluposti citam :rol: Cuj bolje zavrsava od Parkera iz najboljih sezona, lika koji je karijeru jednog od najboljih playmakera ikad izgradio na zavrsavanju na obrucu :tokralju: Majke mi samo cekam da krenes pricat da je bolji suter s poludistance od Dirka pa da dodjes do jednog potpuno novog vrhunca, svima nam jos uvijek napoznatog :bow: Popravio se jeste, al da je dobar odbrambeni igrac, sigurno nije. Uostalom, i Curry se poravio kao odbrambeni igrac pa ko ce za njega rec da je dobar u odbrani ?
Parker nije ni blizu najboljeg playmakera ikad, nije ni top 10, sta reci? Magic, Stockton, Cousy, Frazier, Robertson, Kidd, Nash, Thomas, Payton, West, eto ih 10 iz glave. S ovim da je jedan od najboljih ikad si izgleda dostigao vrhunac svojih nebuloza, cisto da bi ponizio Irvinga. Ajd prijatno.

Mes Que Un Club!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 16 jun 2015, 18:32

Lik koji ima 4 titule, jednu titulu MVP finala i godinama top 3 ili top 5 playmaker lige je sigurno jedan od najboljih playmakera ikad.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.