rađat ce se novi i bolji,i zeljni igre za svoju domovinu,bez brige............seha je napisao/la:Ja mislim da mi mozemo zalit za Papcom i Brazzom sa takva da fudbalera jos bili bi kompletni ovako uvjek nam skripi u odbrani a tu nema Papca i Hasana koji moze tu da dobro odigra...
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
akoBogda...Minche je napisao/la:rađat ce se novi i bolji,i zeljni igre za svoju domovinu,bez brige............seha je napisao/la:Ja mislim da mi mozemo zalit za Papcom i Brazzom sa takva da fudbalera jos bili bi kompletni ovako uvjek nam skripi u odbrani a tu nema Papca i Hasana koji moze tu da dobro odigra...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Obojica bi mogli igrati za nasu reprezentaciju ali jednostavno ne zele!seha je napisao/la:Ja mislim da mi mozemo zalit za Papcom i Brazzom sa takva da fudbalera jos bili bi kompletni ovako uvjek nam skripi u odbrani a tu nema Papca i Hasana koji moze tu da dobro odigra...

Neda mi se traziti po forumu da vidim jeli ovo bilo postavljeno ili ne ali eto...
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/delac- ... 48147.aspx
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/delac- ... 48147.aspx
STIPE PLETIKOSA pretrpio je tešku ozljedu, s terena će izbivati i pola godine, a Mario Galinović nedavno je istaknuo kako se vjerojatno ne bi odazvao Slavenu Biliću. Iako je izbornik u predvečerje "uzvrata" s Bjelorusima, a sukladno situaciju u kojoj smo se našli Pletinom ozljedom, rekao da niej fer Galinovića pozvati kao trećeg vratara, jasno je da u toj priči više nema kemije. Prilika se tako ukazala mladom vrataru Intera, Mateju Delaču, koji je dobio svoj prvi poziv za A selekciju.
Bilić nije želio remetiti mir Draženu Ladiću, koji u subotu također ima kvalifikacijsku utakmicu. Bilo bi izuzetno nezgodno otuđiti mu vratara koji bi Biliću bio treći na listi, iza Runje i Subašića.
"Odlučili smo se za Delača jer je on naša velika veratarska perspektiva.", poručio je izbornik.
Mladi vratar zaprešićkog Intera bio je gotovo oduzet od sreće. Taman je zaključio razgovor s glavnim tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem.
"Ne znam smijem li uopće nešto komentirati.", bojažljivo je rekao.
Odgovorili smo da se izbornik sigurno neće ljutiti...
"Iskreno, nisam se uoopće nadao pozivu. Poziv gospodina Srebrića bio je kao grom iz vedra nema. Zatečen sam, ali sretan. Ovo je najsretniji dan u mom životu. Svakom igraču san je biti dio nacionalne vrste. Jako mi je žao Stipe Pletikose, žao mi je što je u tim okolnostima došlo do mog pozivanja. Žao mi je i Luke, ali vjerujem u našu reprezentaciju.", poručio je novopečeni reprezentativac.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ostaje da se vidi hoce li se uopste odazvati Delac. On je licno rekao da bi bio prestretan kada bi dobio poziv da zaigra za BIH. Ima tek 16. godina i veliki je potencijal.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocigledno da ce Hrvati imati velikih problema. Prvo Modric, sad i Pletikosa..... Nezadovoljni su u Hrvatskoj ovakvim okolnostima sigurno, ali sta je tu je. Kako se kaze koga nema, bez njega se mora i moze!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma bez obzira, Hrvati su jaki i bez njih dvojice. Ja im zelim srecu, osim ako budu igrali protiv nas... 

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Tarik tacno me pocinjes nervirati vise.Tarik14 je napisao/la:Ostaje da se vidi hoce li se uopste odazvati Delac. On je licno rekao da bi bio prestretan kada bi dobio poziv da zaigra za BIH. Ima tek 16. godina i veliki je potencijal.
Delac je izjavio da bi bio presretan kada bi dobio poziv za selekciju novinara,onda kada se igrala utakmica, dok je na pitanje "Da li bi se odazvao na poziv selektora" rekao da je to veoma tesko pitanje, a svi mi znamo sta to znaci.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
adnan_hz je napisao/la:evo najnovijih kvota sa bwin.com ko ce osvojit SP... pazite samo na ovu boldovanu reprezentaciju xD
2010 World Cup, World
2010 World Cup - Outright Winner - 8:00 PM
Antepost Tournament Winner (All bets stand)
Spain 5.00
Argentina 6.25
Brazil 6.25
Germany 7.00
England 9.00
Italy 10.00
Holland 13.00
France 15.00
Russia 23.00
Portugal 23.00
Ivory Coast 34.00
Denmark 51.00
Croatia 51.00
Paraguay 51.00
Nigeria 67.00
Sweden 67.00
Uruguay 67.00
USA 67.00
Bosnia Herzegovina 81.00
Serbia 81.00
Chile 81.00
Ghana 81.00
Greece 81.00
South Africa 81.00
Australia 81.00
Japan 101.00
Czech Republic 101.00
Cameroon 101.00
Korea Republic 151.00
Mexico 151.00
Slovakia 151.00
Turkey 151.00
Colombia 151.00
Switzerland 201.00
Hungary 201.00

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- -Barcelona-
- Kontakt:
Ćiri i sinovima ne može ništa ni svinjska gripa
Na okupljanju nogometne reprezentacije BiH danas će se pojaviti i Emir Spahić, čija je bolest proteklih nekoliko dana zaokupila javnost BiH, ali i navukla nekoliko novih bora na zabrinuto lice izbornika Miroslava Blaževića.
Virus H1N1 prijetio je da će destabilizirati izabranu vrstu BiH uoči odlučujućih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, ali na žalost Armenaca i Turaka, takvo što se ipak neće dogoditi.
Naime, Spahić, koji je do jučer bio u karanteni, nakon što su mu otkrili prisutnost virusa svinjske gripe u krvi, danas sigurno dolazi na okupljanje u hotel Hercegovina, odakle će svoje suigrače povesti, nadaju se svi u BiH, pobjedama nad Armenijom i Turskom.
- Spahić dolazi na okupljanje. Razgovarao sam s njim i rekao mi je da mogu računati na njega, kaže Blažević, koji se uzrujao kada je čuo da mu kapetan boluje od svinjske gripe.
Ipak, informacije koje su stigle iz Francuske u danima poslije govorile su o tome kako se Spahić izvrsno osjeća, usprkos tome što mu je u krvi pronađen virus H1N1 te da će definitivno biti spreman za predstojeće mečeve kvalifikacija.
- Znao sam da će biti uredu, s olakšanjem nam je rekao Ćiro, koji nam je otkrio kako je dopustio pomoćniku Ivici Barbariću odsustvo s ovih priprema.
- Odobrio sam mu putovanje u Japan. Šta sam drugo mogao, čovjek rješava svoju egzistenciju, kaže Blažević, koji s određenom dozom straha dočekuje meč protiv Armenije, koje će, smatra, premirati Turci.
Ipak, od danas, kada se očekuje dolazak većine reprezentativaca (nekolicina najavila kašnjenje), kreće operacija pobjede nad Armenijom i Turskom. Naravno, Ćiro zna da je najprije potrebno skočiti pa reći hop te će svu svoju snagu usmjeriti na uvjeravanje reprezentativaca kako je Armenija u ovom trenutku opasnija od Turske.
Ako BiH pobijedi Armence, onda protiv Turske, u nekim kombinacijama, odgovara i bod, s obzirom na to da BiH ima četiri boda prednosti u odnosu na izabranike Fatiha Terima, koje očekuje domaći susret protiv Estonije te gostovanje na Bilinu polju.
Inače, u susretima protiv Turske tradicija je na strani BiH, s obzirom na to da su već dva puta svladani na domaćem terenu. Jednom za vrijeme Miše Smajlovića (2:0 na Koševu), a jednom za vrijeme Fuada Muzurovića (3:2 na Koševu), a nadamo se da ćemo i treći put, ovaj put za vrijeme Miroslava Blaževića, pokoriti Turke i tako otvoriti vrata baražu.
Izbornik Miroslav Blažević je za utakmice protiv Armenije i Turske pozvao najjače snage, među kojima se našao i povratnik Mirko Hrgović, koji će itekako koristiti na lijevom boku, a debi bi trebao imati i Asmir Begović, vratar Portsmoutha, koji će se za mjesto među vratnicama boriti s Nemanjom Supićem.
Na popisu izbornika Miroslava Blaževića za utakmice protiv Armenije i Turske nalaze se: Nemanja Supić, Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Adnan Mravac, Sanel Jahić, Damir Mirvić, Boris Pandža, Safet Nadarević, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Samir Muratović, Semir Štilić, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Zlatan Bajramović, Senijad Ibričić, Mirko Hrgović, Edin Džeko, Admir Vladavić, Vedad Ibišević i Zlatan Muslimović.

Na okupljanju nogometne reprezentacije BiH danas će se pojaviti i Emir Spahić, čija je bolest proteklih nekoliko dana zaokupila javnost BiH, ali i navukla nekoliko novih bora na zabrinuto lice izbornika Miroslava Blaževića.
Virus H1N1 prijetio je da će destabilizirati izabranu vrstu BiH uoči odlučujućih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, ali na žalost Armenaca i Turaka, takvo što se ipak neće dogoditi.
Naime, Spahić, koji je do jučer bio u karanteni, nakon što su mu otkrili prisutnost virusa svinjske gripe u krvi, danas sigurno dolazi na okupljanje u hotel Hercegovina, odakle će svoje suigrače povesti, nadaju se svi u BiH, pobjedama nad Armenijom i Turskom.
- Spahić dolazi na okupljanje. Razgovarao sam s njim i rekao mi je da mogu računati na njega, kaže Blažević, koji se uzrujao kada je čuo da mu kapetan boluje od svinjske gripe.
Ipak, informacije koje su stigle iz Francuske u danima poslije govorile su o tome kako se Spahić izvrsno osjeća, usprkos tome što mu je u krvi pronađen virus H1N1 te da će definitivno biti spreman za predstojeće mečeve kvalifikacija.
- Znao sam da će biti uredu, s olakšanjem nam je rekao Ćiro, koji nam je otkrio kako je dopustio pomoćniku Ivici Barbariću odsustvo s ovih priprema.
- Odobrio sam mu putovanje u Japan. Šta sam drugo mogao, čovjek rješava svoju egzistenciju, kaže Blažević, koji s određenom dozom straha dočekuje meč protiv Armenije, koje će, smatra, premirati Turci.
Ipak, od danas, kada se očekuje dolazak većine reprezentativaca (nekolicina najavila kašnjenje), kreće operacija pobjede nad Armenijom i Turskom. Naravno, Ćiro zna da je najprije potrebno skočiti pa reći hop te će svu svoju snagu usmjeriti na uvjeravanje reprezentativaca kako je Armenija u ovom trenutku opasnija od Turske.
Ako BiH pobijedi Armence, onda protiv Turske, u nekim kombinacijama, odgovara i bod, s obzirom na to da BiH ima četiri boda prednosti u odnosu na izabranike Fatiha Terima, koje očekuje domaći susret protiv Estonije te gostovanje na Bilinu polju.
Inače, u susretima protiv Turske tradicija je na strani BiH, s obzirom na to da su već dva puta svladani na domaćem terenu. Jednom za vrijeme Miše Smajlovića (2:0 na Koševu), a jednom za vrijeme Fuada Muzurovića (3:2 na Koševu), a nadamo se da ćemo i treći put, ovaj put za vrijeme Miroslava Blaževića, pokoriti Turke i tako otvoriti vrata baražu.
Izbornik Miroslav Blažević je za utakmice protiv Armenije i Turske pozvao najjače snage, među kojima se našao i povratnik Mirko Hrgović, koji će itekako koristiti na lijevom boku, a debi bi trebao imati i Asmir Begović, vratar Portsmoutha, koji će se za mjesto među vratnicama boriti s Nemanjom Supićem.
Na popisu izbornika Miroslava Blaževića za utakmice protiv Armenije i Turske nalaze se: Nemanja Supić, Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Adnan Mravac, Sanel Jahić, Damir Mirvić, Boris Pandža, Safet Nadarević, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Samir Muratović, Semir Štilić, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Zlatan Bajramović, Senijad Ibričić, Mirko Hrgović, Edin Džeko, Admir Vladavić, Vedad Ibišević i Zlatan Muslimović.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Stone Island
- Kontakt:
Duško je legenda ! On ga je i u Aris doveo i dok ga je on vodio Sanel je bio najbolji valjda će nastaviti tako...Minche je napisao/la:Sanel Jahić novi igrač AEK-a
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Sanel Jahić, reprezentativac Bosne i Hercegovine sutra će potpisati ugovor sa grčkim AEK-om.
Aris i AEK su se dogovorili oko obeštećenja koje za sada još uvijek nije poznato ali ono što znamo je to da naš reprezentativac sutra u 11 h leti iz Soluna za Atinu gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor sa grčkim velikanom, AEK-om na četiri godine.
Sanel Jahić zbog potpisa ugovora kasnit će na okupljanje reprezentacije pa se njegov dolazak u Sarajevo očekuje u utorak.
Iskrene čestitke našem reprezentativcu i želje da i u narednoj sezoni nastavi sa dobrim igrama, a od srca mu želimo da se sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine naredne godine plasira na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.
-
- Kontakt:
ja bi misketu dao koji dan dopusta vise,covjek nece igrat u armeniji bolje nek bude sa zenom i djecom,a nek ciro pronalazi formaciju bez njega...i onda nek se prikljuci kad se ovi vrate iz armenije...al nema veze 

za ovakve tekme se nepripremas dan dva vec 7 8 dana treba ga uigrati ako ne za armeniju ima i turska ... ma hajd ba nek ide kuci jel tako utakmica sa turskom nije vazna vaznija je armenija ccccc ja razmisljanjadeni_m1312 je napisao/la:ja bi misketu dao koji dan dopusta vise,covjek nece igrat u armeniji bolje nek bude sa zenom i djecom,a nek ciro pronalazi formaciju bez njega...i onda nek se prikljuci kad se ovi vrate iz armenije...al nema veze

>>No body likes us but we dont care<<
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
D€LUX je napisao/la:za ovakve tekme se nepripremas dan dva vec 7 8 dana treba ga uigrati ako ne za armeniju ima i turska ... ma hajd ba nek ide kuci jel tako utakmica sa turskom nije vazna vaznija je armenija ccccc ja razmisljanjadeni_m1312 je napisao/la:ja bi misketu dao koji dan dopusta vise,covjek nece igrat u armeniji bolje nek bude sa zenom i djecom,a nek ciro pronalazi formaciju bez njega...i onda nek se prikljuci kad se ovi vrate iz armenije...al nema veze![]()
možda je htio nešto drugo reći

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
trenutno najveci problem imamo na golmaskoj poziciji a ove mazge od novinara ne znaju pitati ciru jel stigla dozvola za begovica... mazgeee
4-IN-A-ROW
S njima je zajedno stigao i novi vratar tima Asmir Begović, koji je odmah po izlasku iz kombija dao izjavu medijima.emir_ je napisao/la:trenutno najveci problem imamo na golmaskoj poziciji a ove mazge od novinara ne znaju pitati ciru jel stigla dozvola za begovica... mazgeee
- Za većinu reprezentativaca BiH znam gdje igraju, pogotovo za igrače iz Njemačke, i imam zaista veliki respekt prema njima. S nestrpljenjem očekujem trening kako bih se i službeno upoznao sa svima, kaže golman Portsmoutha i dodaje kako je uvjeren da će FIFA dati suglasnost za njegov nastup protiv Armenije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
ja znam da je bitno sto bolje se pripremit,ali bitno je da se ekipa malo nauci da igra bez misimovica,covjek je mozak nase igre i tu ulogu ce u armeniji igrati valjda pjanic i treba maximalno iskoristiti ovih 5-6 dana da uigramo pjanica il ko vec bude tu,ili mozda i drugu formaciju bez misketa.Dok se oni uigravaju nek miske trci sa straneMirza_Hordas je napisao/la:D€LUX je napisao/la:za ovakve tekme se nepripremas dan dva vec 7 8 dana treba ga uigrati ako ne za armeniju ima i turska ... ma hajd ba nek ide kuci jel tako utakmica sa turskom nije vazna vaznija je armenija ccccc ja razmisljanjadeni_m1312 je napisao/la:ja bi misketu dao koji dan dopusta vise,covjek nece igrat u armeniji bolje nek bude sa zenom i djecom,a nek ciro pronalazi formaciju bez njega...i onda nek se prikljuci kad se ovi vrate iz armenije...al nema veze![]()
možda je htio nešto drugo reći![]()
![]()

Znal ko sto Salihovica nema?? 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Jack_Daniels
- Kontakt:
SINE je napisao/la:Merzić ponovo zabio za Teplice u utakmici protiv Brna
Evo i Mahmutovic zabio drugi i Teplice dobijaju 3-1