FK Željezničar (opšte diskusije)

katakomba
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la katakomba » 16 mar 2015, 14:17

corleone87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Dobro jutro komsije, kakva je situacija? sve udure? :D

Vidim neki klip je napravljen, mogu vam reci da sam se nasmijao posteno :D

Al vidi ovo, mi cemo mozda osvojiti ligu, al vi je vise nikad necete vidjeti pored nas zivih :kafa:

I da, kakva je razlika bila pred pocetak proljetnog djela, kad niste bili kandidat za tituli, u odnosu na sad, kad opet imate isti broj bodova zaostatka, al sad ste kandidat za titulu? :D
:lol: :lol:

Koji crnjak
zescii :rol: :rol: :rol:
Željezničar živimo !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2015, 14:17

Ipak malo nadolazi do neki dan su bili postovi mi cemo sigurno osvojti ligu a mozda i kup :lol: :lol:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 mar 2015, 14:21

Ma bitno je da se on posteno nasmijao na vec spomenuti klip..ipak ih oslikava.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2015, 15:13

corleone87 je napisao/la:Ma bitno je da se on posteno nasmijao na vec spomenuti klip..ipak ih oslikava.. :lol:
Zbog cega se ne bih smijao?
Gledam covjeka, zanimljiv je, ima zarazan osmijeh, nema zuba, crn je, podsjeca me na rome...
Kad vidim njega, vidim pravog naviaca zeljeznicara :D

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 16 mar 2015, 15:18

Prva stvar mi cemo uvijek biti 51 %, a vi to necete nikad, druga stvar vecina pitara se sinoc vratila svojoj prvoj ljubavi i onima od kojih su nastali pa su navijali za naseg Želju.

Shvatite Vi ste režimski klub i kao takvi nikad necete biti ispred nas, djaba Vam pare ali Vi nemate mentalitet, mentalitet za trofeje, sve hocete nesto preko noci. Amar kada se je vratio 2009 niko nije vjerovao u titulu a mi smo je osvojili. Ono sto hocu da kažem mi ne vjerujemo u suplje priče, mi vjerujemo u svoje igrače i sve dok se tako ponašamo i pehare osvajamo.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 mar 2015, 15:21

Eno ih vec titulu i kup osvojili nakon sto smo osvojili bod protiv Sirokog.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2015, 15:27

Pitari u nepunih ped dana sami odlucuju o svojoj sudbini, idu Borcu na revans kupa jako uzdrmani jer su ih u dvije utakmice Banjalucani dobro nadmudrili, jos imaju gol zaostatka. A onda idu u Mostar - Velezu po bodove koji im trebaju ako se misle boriti za titulu - jos ako u BL predhodno ne uspiju taj ce pritisak biti jos veci.

Mislim da ce biti svega i svacega ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2015, 15:27

Joj @damirc :lol: :lol: :lol: :lol:
Pusti se ba politikee :roll:
De ba idi nesta radi, nisi nesto dobar, ozbiljan si previse.. :D

Ovde se pravi momci zayebavaju :lol: :lol:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 16 mar 2015, 15:32

Krenulo je od sigurne duple krune, a došli smo do možda osvajanja lige :rol: :rol: :rol: pa sta se desava našim divovima malenim :( poremetio ih bilbija kako im yeba mater :( haj bit ce bolje aBd idući august ponovo sigurno sve osvajate :rol: :rol:

51%

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 15:32

Elegant je napisao/la:Pitari u nepunih ped dana sami odlucuju o svojoj sudbini, idu Borcu na revans kupa jako uzdrmani jer su ih u dvije utakmice Banjalucani dobro nadmudrili, jos imaju gol zaostatka. A onda idu u Mostar - Velezu po bodove koji im trebaju ako se misle boriti za titulu - jos ako u BL predhodno ne uspiju taj ce pritisak biti jos veci.

Mislim da ce biti svega i svacega ...
Šta se još dešava kod nas, pošto vidim da si informisan odlično?! :kafa:

PS. I nije "ped" nego PET! :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2015, 15:37

JoseMourinho je napisao/la:Krenulo je od sigurne duple krune, a došli smo do možda osvajanja lige :rol: :rol: :rol: pa sta se desava našim divovima malenim :( poremetio ih bilbija kako im yeba mater :( haj bit ce bolje aBd idući august ponovo sigurno sve osvajate :rol: :rol:

51%
Ono sto ja kazem, to je moje misljenje.. a ne misljenje svih Pitara... :kafa:

Ja se opet nadam necemu, a cemu se ti nadas?

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 16 mar 2015, 15:41

Zip je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Krenulo je od sigurne duple krune, a došli smo do možda osvajanja lige :rol: :rol: :rol: pa sta se desava našim divovima malenim :( poremetio ih bilbija kako im yeba mater :( haj bit ce bolje aBd idući august ponovo sigurno sve osvajate :rol: :rol:

51%

Upravo je stvar u tome. Mi se ne nadamo ničemu a uradimo nešto, a vi se nadate a ne uradite ništa :)
Željezničar živimo !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2015, 15:46

katakomba je napisao/la:
Zip je napisao/la:

51%

Upravo je stvar u tome. Mi se ne nadamo ničemu a uradimo nešto, a vi se nadate a ne uradite ništa :)
Nadali se boljim danima, dočekali ih, nadali se admidži, dočekali ga, nadali se osvajanju kupa - osvojili ga, nadali se sponzorstvu TA, ostvarilo se, nadali se da ćemo vas poderati - poderali vas...šta je nejasno? :kafa:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 16 mar 2015, 15:48

Nadali se tituli i ?

Edit : bar nam kokot ne yebe majku na kraju tekme :salut:
Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 16 mar 2015, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 mar 2015, 15:48

BordoArmy88 je napisao/la:
Nadali se boljim danima, dočekali ih, nadali se admidži, dočekali ga, nadali se osvajanju kupa - osvojili ga, nadali se sponzorstvu TA, ostvarilo se, nadali se da ćemo vas poderati - poderali vas...šta je nejasno? :kafa:
Ocigledno ste se slabo nadali da ćete borca uzet pa ne uzeste :( :rol: :rol:

@pisac/praunuk
to se došlo iz škole?

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 16 mar 2015, 15:52

Nadali se tituli, od kako sam ja nosio 3310, nema je.
Trebali ste jos jednom procitati sta se sve desilo u svijetu od kako ste uzeli zadnju titulu. Daj nalijepite im to ovdje nek pogledaju. :lol:

Mi se ne nadasmo toliko kao vi, ne dizasmo se toliko kao vi, a u to vrijeme nakupismo trofeja kao u prici.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 16:02

Upravu si FLWZ,susa je vec odavno sto se lige tice ali isto tako ljudi dragi ima jos 13 utakmica do kraja a mi smo na -2,jedna utakmica ovo rijesava tako da nema razloga za brigu i samo jedno pitanje druze,''nakupismo se trofeja ko u prici'' ta razlika se moze prestici na kraju sljedece sezone a govoris kao da je razlika u 40 trofeja a ne 3 :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 mar 2015, 16:05

MortemHz je napisao/la:Upravu si FLWZ,susa je vec odavno sto se lige tice ali isto tako ljudi dragi ima jos 13 utakmica do kraja a mi smo na -2,jedna utakmica ovo rijesava tako da nema razloga za brigu i samo jedno pitanje druze,''nakupismo se trofeja ko u prici'' ta razlika se moze prestici na kraju sljedece sezone a govoris kao da je razlika u 40 trofeja a ne 3 :thumbup:
4

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 16:08

Ah da,pikao sam jugu...sa jugom 3 a od rata 4,specificni smo mi po ovom pitanju jer mislim da smo medju rijetkim koji smo igrali u 2 drzave bukvalno :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 mar 2015, 16:11

glupo vam je to sabiranje kolko kasnite, tim izjednacavas vaznost kupa sa ligom...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 38 gostiju.