FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2009, 21:55

Butmiran je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Sehic potpisuje predugovor sa Bochumom,Željo dobiva 100k eura obestecenja... 8-)
potpisan ugovor sa Legea-om,oblaci sve selekcije... 8-)
Pelak napustio klub i uputio se ka Otoci... :?

nesto se ipak desava,jel pozitivni ili negativno sami ocijenite...

EDIT:
ZVIJEZDA – ŽELJEZNIČAR
Subota, 16:00
Sudac: Anto Živković (Orašje)
On ce akoBogda u Zenicu,zajedno sa Mihrijom. :D
AMIN :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 04 apr 2009, 00:16

Ma Pelak je najveca picka u kantonu,prvo je izdao sarajevo,pa ga je zeljo primio ko **** gdje se i vratio u zivot i posto je svjestan da nema nista od njega ode u olimpik da za koji fening bude zvijezda prve lige federacije.I na kraju ce pojacati famos da i njima pomogne da idu u visi rang.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2009, 00:20

Sud je napisao/la:Ma Pelak je najveca picka u kantonu,prvo je izdao sarajevo,pa ga je zeljo primio ko **** gdje se i vratio u zivot i posto je svjestan da nema nista od njega ode u olimpik da za koji fening bude zvijezda prve lige federacije.I na kraju ce pojacati famos da i njima pomogne da idu u visi rang.
Pa ne to su ti ti igraci koji u svojim izjavama ispadaju najodaniji kako klubu ,ali prije svega se navijacima ulizuju u guzicu...dok je igrao u Sarajevo hvalio je nase,presao u zelju hvali manijake kako su ga docekali predobro kako su najbolji ovo ono,vratila ga u zivot sta ja znam,i sutra kad predje u olimpik eto steta vukovi nemaju neke navijace ali vjerujem da bi i za njih govorio da su No.1....u sustini je ulizica teska,i gleda sebe i svoj interes ispred svega...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 apr 2009, 00:21

bistrikboy je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Sehic potpisuje predugovor sa Bochumom,Željo dobiva 100k eura obestecenja... 8-)

EDIT:
ZVIJEZDA – ŽELJEZNIČAR
AMIN :D
nemoj te ovo shvatiti kao neku provokaciju!
sto se mene tice moze u Zenicu, ali samo u KPZ pa da potane pravi Robijas. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 04 apr 2009, 00:25

Pasha je napisao/la: nemoj te ovo shvatiti kao neku provokaciju!
sto se mene tice moze u Zenicu, ali samo u KPZ pa da potane pravi Robijas. ;)
Ma nek ide u pm sto se mene tice,ali bi mi draze bilo da ode u KPZ. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 apr 2009, 14:49

miky_hz je napisao/la:
Sud je napisao/la:Ma Pelak je najveca picka u kantonu,prvo je izdao sarajevo,pa ga je zeljo primio ko **** gdje se i vratio u zivot i posto je svjestan da nema nista od njega ode u olimpik da za koji fening bude zvijezda prve lige federacije.I na kraju ce pojacati famos da i njima pomogne da idu u visi rang.
Pa ne to su ti ti igraci koji u svojim izjavama ispadaju najodaniji kako klubu ,ali prije svega se navijacima ulizuju u guzicu...dok je igrao u Sarajevo hvalio je nase,presao u zelju hvali manijake kako su ga docekali predobro kako su najbolji ovo ono,vratila ga u zivot sta ja znam,i sutra kad predje u olimpik eto steta vukovi nemaju neke navijace ali vjerujem da bi i za njih govorio da su No.1....u sustini je ulizica teska,i gleda sebe i svoj interes ispred svega...
Isto to vazi i za Raščića,Obucu,Ihtijarevića,Avdiju i ostale....npr.Raščić se nekad kleo u manijake i Želju a ustvari ispao velika **** od covjeka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 apr 2009, 14:52

Butmiran je napisao/la:

EDIT:
ZVIJEZDA – ŽELJEZNIČAR
hahahahhaha....tako je!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 apr 2009, 21:07

Nastavlja se agonija,ovo je dno dna..mi smo do te mjere spali da nas ekipe poput Modrice,Laktaša,Posušja,Zvijezde,Orašja i ostali qurci-palci uzimaju ko od šale :oops: :oops: pa to je za plakati.
Pola ovih timova je igralo u nekim 5-6 opštinskim ligama u vrijeme kad je Željo harao evropom,pola ih nikako nije postojalo a danas nas uzimaju kako hoce.
Sam podatak da je kvota da današnjoj utakmici bila 1,3 za Zvijezdu a 5,3 za Želju sve govori :o :oops: :oops:
U pitanju je Zvijezda iz Gradačca jebote a ne iz Beograda...pa to je za plakati :cry: ...nema dalje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 05 apr 2009, 01:43

Zeljooo sampion ooooo :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 02:07

drop je napisao/la:Nastavlja se agonija,ovo je dno dna..mi smo do te mjere spali da nas ekipe poput Modrice,Laktaša,Posušja,Zvijezde,Orašja i ostali qurci-palci uzimaju ko od šale :oops: :oops: pa to je za plakati.
Pola ovih timova je igralo u nekim 5-6 opštinskim ligama u vrijeme kad je Željo harao evropom,pola ih nikako nije postojalo a danas nas uzimaju kako hoce.
Sam podatak da je kvota da današnjoj utakmici bila 1,3 za Zvijezdu a 5,3 za Želju sve govori :o :oops: :oops:
U pitanju je Zvijezda iz Gradačca jebote a ne iz Beograda...pa to je za plakati :cry: ...nema dalje.

Pogledaj koliko ta zvijezda ima bodova u gostima i gdje je sve osvojila, nije bitno ko je , odakle je, i jel ikad bila nesto, vazno je da je sada tu gdje je, i nije zvijezda iz beograda, vec zvezda, ako kontas sta ti hocu kazati. ;)

sa 5 gostovanja su odnjeli po bod, i cak su protiv zrinsjkog vodili do 87 min, ne smijes samo tako potcijeniti nijednu ekipa, pa makar se oni zvali laktasi :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 apr 2009, 02:30

Rz88 je napisao/la:
drop je napisao/la:Nastavlja se agonija,ovo je dno dna..mi smo do te mjere spali da nas ekipe poput Modrice,Laktaša,Posušja,Zvijezde,Orašja i ostali qurci-palci uzimaju ko od šale :oops: :oops: pa to je za plakati.

Pogledaj koliko ta zvijezda ima bodova u gostima i gdje je sve osvojila, nije bitno ko je , odakle je, i jel ikad bila nesto, vazno je da je sada tu gdje je, i nije zvijezda iz beograda, vec zvezda, ako kontas sta ti hocu kazati. ;)

sa 5 gostovanja su odnjeli po bod, i cak su protiv zrinsjkog vodili do 87 min, ne smijes samo tako potcijeniti nijednu ekipa, pa makar se oni zvali laktasi :mrgreen:
ma ne podcijenjujem ja nikoga vec pricam o Želji,a ovo je tema o njemu...svaka cast zvijezdi ali to je **** od ekipa ako cemo iskreno...nikad niko za njih nije cuo do prošle godine kad su ušli u **** PLBiH (99 ligu svijeta)...covjece Božiji porediš Želju i Gradačac,pa daj malo budi realan jbg...hocu da kažem da je došlo doba da nam timovi niodakle poput Širokog,Zvijezda,Laktaša i sl. deru guzove...to je teška bruka i sramota kluba...to da su normalna vremena (kao prije rata) nebi nikad zajedno igrali u istom rangu takmicenja,a ako bi ikad i igrali neku prijateljsku (mada sumnjam da bi se i to desilo) poslao bi se drugi tim koji bi ih nabio 5 razlike minimalno...ali,rat je ucinio svoje...ko je bio dole sad je gore i obratno...valjda se sad razumijemo...a ovo danas je dno dna što se tice Želje...dno dna!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 02:35

Znam drug sta si mislio reci, i slazem se u potpunosti, ali ne uporedjujem zelju i gradacac vec zelju i zvijezdu, ali znam sta si mislio napisati, sta ces doslo je i tako vrijeme, oni koji trebaju biti gore dole su, sve naopako, ali mi smo tome krivi sto se ne borimo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2009, 03:51

Rz88 je napisao/la:

Toliko bodova sa gostovanja je Zelji fantastika i to naucna ove sezone :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2009, 11:03

e sad kad se sve sleglo,par rijeci vezanih za jucerasnju tekmu...
Prvo poluvrijeme izjednaceno,Zvijezda imala 2 sanse mi jednu koju Sadikovic ne pretvara u gol,suđenje u 1.poluvremenu sjajno,na kraju 1.pol.domaci simpatizeri sudiju prete u svlacionicu sa tonom psovki i zvizducima(neznam sto?);pocetak drugog licio na prvo,ali primamo gol negdje oko sezdesete minuta,cini mi se,poslije toga je bilo ne moguce igrati,igra se sjeckala,svirali se prekrsaji,ofsajdi koji su malo je reci sumnjivi al hebo to... 8-)
Nasi igraci kao da su trudni,nece niko loptu da nesto napravi bezveze se dodavaju na centru,ma lose pravo... :oops:

O TM-u necu mnogo,ali je bilo sjajno nas oko 150 je grmilo svih 90 minuta,vrtile se dvije pjesme,barjaci,i standardi ma bilo je bas dobro,jos kad bi igraci bili na nasem nivou gdje bi nam bio kraj... ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 apr 2009, 11:47

Ma dokle vise ovako sa zeljom ba, pa jedva iskupljaju bodove na grbavici, biju se svugdje u gostima i nemogu nista korisno da urade ovi celnici kluba...stvarno sramota mislim da ako ovako nastavi zeljo propada nazalost :!:
mB!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 05 apr 2009, 12:33

Sta reci,mi napravili jednu priliku za cijelu tekmu,prvo poluvrijeme donekle borbeno drugo da bog sacuva jedva se nakane da krenu na loptu,za sudjenje nebi trosio rijeci bboy je vecinu rekao mada mislim da je prije svega presudila nasa neborbenost u drugom poluvremenu!
TM nema potrebe komentarisati sve je bilo na svom mjestu i ko je bio zna kako je bilo.Pozdrav za sve i idemo dalje!
AMAR OSIM!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 apr 2009, 16:48

pelak potpisao za olimpik,nek mu je sretno u zelji je bio nula...sigurno ce biti veliko pojacanje za olimpik ali ovaj igrac nije za nas(kao i vecina sadasnjih prvotimaca)....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 apr 2009, 18:03

Ja bih bio prestretan da neki junior umjesto njega upadne u ekipu,ali se to 99% nece desiti... :twisted:
u srijedu gostujemo u posusju,gdje cemo doziviti jos jedan poraz u gostima,poslije cega ce Hotic pricati o "'tici u ruci" i drugim glupostima,bilo kako bilo,oni su prolazni,Željo je vječan... 8-)

Volim te Željo

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 05 apr 2009, 18:14

ma ljudi bice bolje, nemojte se brinuti vratice se ŽELJO sve ce doci na svoje.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 05 apr 2009, 21:42

Haj'mo Zeljo, ako ces ikada dobiti na strani to je u srijedu. Amin 8-)
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 41 gost.