+1Bayern@heart je napisao/la:ala ovih stručnjaka na ovom foromu ala Football Manager![]()
Poslije Slovače svi će Saju kovati da je najbolji na svijet živi bili pa vidjeli
IN SAFET WE TRUST
BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
nije baš on kriv , desila se komična situacijasoccerfan je napisao/la:Vedad danas jeste dao gol, ali onu priliku sto je propustio kod 1-0, kad ga je Dzeko uposlio ne mogu mu halaliti.Brate zeznuo je ondje stvar.

- DonCorleone
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako niko od vas ni da spomene spremu Rahimica i Misimovica. Covjece ja sto sam vidio u prvom poluvremenu je da Rahimic NE MOZE da trci, ljudi su presli sa centra u nasu odbranu za 2-4 sekunde, sto znaci da nas vezni red NE POSTOJI, jaca ekipa bi nas satrala sa ovim def. veznim redom. Zahirovic sa druge strane limitiran do bola i ne zna kvalitetno odigrati na toj poziciji, uvijek je iza igraca, prede ga protivnik kao da ga nema, ama uzas za gledanje.
Misimovic me ponovo negativno iznenadio, NE TRCI, ne krece se dobro, protiv fizicki jakih reprezentacija NEVIDLJIV. Lako je trpati L ekipe, ali cim dode jaka repke, sve i jedan igrac ga moze pretrcati. Nevidim uopste vise smisla da gramo sa tri ili vise kreatora u prvih 11.
Lulic je mozda odigrao jednu dobru partiju u dresu BiH, sta se snjim desava kada obuce dres samo Bog zna.
Misimovic me ponovo negativno iznenadio, NE TRCI, ne krece se dobro, protiv fizicki jakih reprezentacija NEVIDLJIV. Lako je trpati L ekipe, ali cim dode jaka repke, sve i jedan igrac ga moze pretrcati. Nevidim uopste vise smisla da gramo sa tri ili vise kreatora u prvih 11.
Lulic je mozda odigrao jednu dobru partiju u dresu BiH, sta se snjim desava kada obuce dres samo Bog zna.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Odlična utakmica nase reprezentacije, očigledno sa prvim sastavom i zamjenama Medunjanin, Zahirović, Stevanović da bi poderali Amere sa jos 2-3 kommada bez problema, ljudi nisu imali 2 suta u 1. poluvremenu
ono sto nas je kostalo poraza jeste to sto vrsajevic nije za repke, igra u hajduku i tamo je PROSJEK a hajduk je budimo realni u rangu klubova iz Bosne koji su u vrhu (široki, zeljo, sarajevo)
druga rupa he Šunjić koji je konstantno ispadao i kojeg su prolazili kako je ko htio... jasnno je da ima konstituciju, ali da je DALEKO jos uvijek od kvaliteta za A reprezentaciju...
sa prvih 11 ova repka je strasnna, kakva panika Amerikanaca i izbijanja u aut ... vracanje golmanu itd.
u durgom, ljudi se usetaju do gola... dovvoljan dokaz koliko nam znace spaha, mire, rahimic...
don corleone, u prvom poluvremenu ameri nisu kroz sredinu napravili nista u drugom su zabili kroz sredinu mozda i 3 gola
ono sto nas je kostalo poraza jeste to sto vrsajevic nije za repke, igra u hajduku i tamo je PROSJEK a hajduk je budimo realni u rangu klubova iz Bosne koji su u vrhu (široki, zeljo, sarajevo)
druga rupa he Šunjić koji je konstantno ispadao i kojeg su prolazili kako je ko htio... jasnno je da ima konstituciju, ali da je DALEKO jos uvijek od kvaliteta za A reprezentaciju...
sa prvih 11 ova repka je strasnna, kakva panika Amerikanaca i izbijanja u aut ... vracanje golmanu itd.
u durgom, ljudi se usetaju do gola... dovvoljan dokaz koliko nam znace spaha, mire, rahimic...
don corleone, u prvom poluvremenu ameri nisu kroz sredinu napravili nista u drugom su zabili kroz sredinu mozda i 3 gola
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- DonCorleone
- Kontakt:
U prvom je drzao odbranu SPAHA HEROJ, da njega nije bilo, Ameri bi imali vise sansi, jer su se cesto motali oko naseg 16terca, do kojeg su se PROSETALI, imali su penal koji nije sviran. Znaci rezultat koji maze oci i koji nije bio realan, jer su Ameri imali svoje sanse u prvom poluvremenu, drugo ne trebas spominjati, jer ulaze igraci koji ni na livadi ne bi dominirali nikoga i Zahirovic legenda, koji je trcao IZA svakog Amera.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hvala drug bavaracBayern@heart je napisao/la:@ badrhari bravo za komentar
IN SAFET WE TRUST

Smijesno je reci da je Susic dosao na gotovo.
Prije Susica nije bilo ove kombinatorike na sredini.
Prije Susica nismo imali ovako disciplinovanu odbranu.
Prije Susica nismo izgledali kao reprezentacija koja ima i rep i glavu.
Prije Susica smo se izvlacili protiv velikih reprezentativaca a bodove nabijali na manjim reprezentacijama. ( ovo drugo doduše i sad radimo ).
Prije Susica se nije lopta majstorski drzala u svom posjedu.
Prije Susica niko muda nije imao da igraca kalibra npr. Vranjesa gurne u grotlo Atine u tandem sa Spahicem. ( na kraju se Ogi ispostavio kao pun pogodak ).
Prije Susica nikad nismo imali reprezentaciju koja je toliko uigrana da svaku utakmicu daje najmanje 3 gola, bez obzira na kvalitet protivnika.
Svakako da mnogo zasluga zasluzuje i Ciro.
Ali kvalifikacije odradjujemo jednostavno savrseno, najozbiljnije, najefikasnije, samim tim najbolje.
Pogledajte prvo poluvrijeme ove utakmice ponovo i smirite se malo

P.S. : Bjezi sa ovog Koseva na Bilino

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sunjic je los totalno. Pandza je doktor nauka za njega. Kad vidim kako su sinoc odigrali Zukanovic i Sunjic, tek vidim kolko nam je falio Vranjes.
@BadrHari sve to stoji sto si napiso, dobar je Susic i sve, ali sinoc je napravio gresku i to se mora reci. Ja ga isto cijenim i on je kumovo sto smo uvjerljivo prvi u svojoj grupi i sve, ali daj priznaj da nisi povlacio sinoc dobre poteze sa izmjenama i gotovo!
OK MOZDA SAM MALO I PRETJERO ALI SVE ZBOG PORAZA - VRATITI REPREZENTACIJU NA BILINO POLJE I VISE NI POMISLJATI NA PROMJENU I ZAVRSITI KVALIFIKACIJE NA PRVOM MJESTU... KOSEVO OSTALO NESRETNO I ZA REPKU I KLUBOVE... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ako nihs sad smo barem u rangu Njemacke i oni su izgubili 4:3
msm idemo glavu gore bolje da nas neko u nevaznoj utakmici spusti na zemlju neg Slovaci
sad smo i mi i igraci vidjeli da se mora nekad i izgubiti i sad ce se s dosta vise respekta docekati Slovacka

msm idemo glavu gore bolje da nas neko u nevaznoj utakmici spusti na zemlju neg Slovaci
sad smo i mi i igraci vidjeli da se mora nekad i izgubiti i sad ce se s dosta vise respekta docekati Slovacka
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Bayern@heart
- Kontakt:
ovaj kometar Sportsport portala pravi i na mjestu
Kraj je najbolji citiram "I za kraj, ne napušta se stadion kada reprezentacija gubi."
Bio sam na Koševu zapad i čim je pao treći amera odmah svi krenoše vani strašno ostade nas par stotina nije kasnije imao ko ispratiti igrače žalosno i jadno od navijača. Bosna i Hercegovina se voli i kad vodi i kad gubi

Kraj je najbolji citiram "I za kraj, ne napušta se stadion kada reprezentacija gubi."
Bio sam na Koševu zapad i čim je pao treći amera odmah svi krenoše vani strašno ostade nas par stotina nije kasnije imao ko ispratiti igrače žalosno i jadno od navijača. Bosna i Hercegovina se voli i kad vodi i kad gubi
Dobro njegova greska jeste sto Medo nije poceo.FliX je napisao/la:@BadrHari sve to stoji sto si napiso, dobar je Susic i sve, ali sinoc je napravio gresku i to se mora reci. Ja ga isto cijenim i on je kumovo sto smo uvjerljivo prvi u svojoj grupi i sve, ali daj priznaj da nisi povlacio sinoc dobre poteze sa izmjenama i gotovo!
Ostale izmjene su forsirane zbog povreda.
Vedo intervju sa zavojem davao, Sejo jedva 5 minuta u Hoffi odigrao tako da je ovo poluvrijeme njegov max bio.
Spaha se zalio na povredu.
Druga Papetova greskova je vrijeme ostalih izmjena.
Iskreno njemu je bio 10 X manje bitan rezultat nego Klinsmannu.
Safet je znao koliko mu ova 11-orka moze pruziti i bitnije mu je bilo koliko ce se rezerve pokazati.
Dok je Amerima drugacija situacija bila.
Iskreno samo Visca obecava, Zahirovic ako konta ista uraditi u repki mora ga Svabo u Bochumu dobro nauciti neke stvari. Bicakcic precijenjen, Vrsajevic ogranicen ko saksija, Sunjic jak ali panj zesci, Zukanovic je puz koji se bez Spahica do sebe izgubi.
Kad pogledas kako nam je reprezentacija sto se rostera tice ogranicena imamo srece sto smo uopste blizu Brazila.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pape mi je drag ali je iskljucivi krivac za blamazu u drugom poluvremenu i poraz.Moj pape ne mjenja se citav tim odjednom protiv jake reprezentacije nego se testiraju jedan- dva igraca kako igraju u ekipi sa ostalim standardnim reprezentativcima(recimo da je samo probo Bicakcica od pocetka i jos jednoga od pocetka prvog poluvremena)Ovakve "hokejaske" izmjene se ne vrse ni protiv Malte a ne jake USa.Isto ko da su zeljeli ovaj poraz,takav imam dojam.Sunjic i SVrsajevic zalutali u repku,a Pandzu nije pozvo jedinog koji bi mogo zamjeniti Spahu.
FORZa BiH
P.S.Umal ne poginuh na ulasku u stadion ,sta je ono braco draga

FORZa BiH
P.S.Umal ne poginuh na ulasku u stadion ,sta je ono braco draga

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
hajde sve razumijem , htjeo isprobati igrace i isprobao , pa hocel sad ko odgovarati ? ti igraci sto nisu zadovoljili , hocel se opet pozivati ? prvenstveno mislim na sunjica i vrsajevica a i truhlog zahirovica , pa eto rekao je da ce probati , probao i vidio da nema od njih nista i zbogom ., husejinovic bi bolje beka odigrao od vrsajevica 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jedna slaba utakmica Zahirovica i odjednom ne valja ... A Zukanovic prije nego sto je dobio poziv u svetinju bio je nas najbolji odbrambeni igrac i sad je flop pa daj odlucite se vise
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
kad si selektor ne mozes biti upravu... barem kad je vecina javnosti u pitanju.. kad selektor odigra prijateljsku kao da je kvalifikacijska, tj. odigra s pocetnih 11 do 80 i neke minute i ubaci tek radi reda trojicu novih... vecini ne odgovara... lafo za sta sluze prijateljske nego da se nesto proba...
kad selektor nesto proba u prijateljskoj, odnosno test utakmici (sto je i blize istini, kakvo ba prijateljstvo???) i rezultat bude u skladu s mogucnostima sunjica, vrsajevica, visce, zahirovica, onda opet ne valja... lafo remeti se atmosfera, samopouzdanje itd...
odbrana do sinoc nikad nije igrala u onoj formaciji... par spahic-zukanovic je novina... bicakcic na desnom boku takodjer... u drugom poluvremenu se ta neuigranost spoji s nekvalitetom u liku sunjica i onda se prime i oni golovi, koje je amerika realno trebala zabiti i u prvom, ali ih je iskustvo i pozrtvovanost pojedinaca uz naravno srecu sprjecilo.
vezni red sa rahimicem, salihovicem/lulicem, misimovicem i pjanicem je preofenzivan protiv ozbiljne repke... rahimic je rekreativac, misimovic izgleda po fizickoj spremi takodjer... tako se ne igra ozbiljna utakmica protiv ekipe koja ima fizicki top spremne i brze igrace...
lijeva strana s lulicem i salihovicem koji se rotiraju i nadopunjuju je dovoljno defenzivna protiv ekipa koje igraju zatvorenije (grcka) i koje imaju slabiju ofenzivu, ali u otvorenoj igri s ofenzivno mocnim protivnicima je to hazarderski... u nekoliko navrata se to vidjelo sinoc... amerikanci su cesto imali igraca viska na svojoj desnoj strani, samo nas je njihova nespretnost u dodavanju spasavala u prvom vremenu...
selektor nista nije pogrijesio, samo je svjesno ili nesvjesno pokazao koliko smo ovisni o 3,4 igraca, i koliko nam je klupa ogranicena kvalitetom... likovi poput vrsajevica, sunjica, visce, zahirovica mogu popunit' prazninu kad se bez nekog mora ili biti prosjecni pomocnici... rahimicu je bolje da ulazi po 5-10 minuta kad ne ganjamo rezultat... za vise covjek realno i razumljivo vise nije... misimovic u ovoj fizickoj spremi moze u prvih 11 kad je protivnik toliko ogranicen da sebi mozemo priustit' i igraca manje... inace klupa...
bice dobro ako sinosnji rezultat doprinese realnijem sagledavanju stvari... selektor je to dobro opisao... utakmica je pokazala da mi jos uvijek nismo reprezentacija kakvom nas smatraju... dopunio bih: 'i kakvom je i mi sami smatramo'...
kad selektor nesto proba u prijateljskoj, odnosno test utakmici (sto je i blize istini, kakvo ba prijateljstvo???) i rezultat bude u skladu s mogucnostima sunjica, vrsajevica, visce, zahirovica, onda opet ne valja... lafo remeti se atmosfera, samopouzdanje itd...
odbrana do sinoc nikad nije igrala u onoj formaciji... par spahic-zukanovic je novina... bicakcic na desnom boku takodjer... u drugom poluvremenu se ta neuigranost spoji s nekvalitetom u liku sunjica i onda se prime i oni golovi, koje je amerika realno trebala zabiti i u prvom, ali ih je iskustvo i pozrtvovanost pojedinaca uz naravno srecu sprjecilo.
vezni red sa rahimicem, salihovicem/lulicem, misimovicem i pjanicem je preofenzivan protiv ozbiljne repke... rahimic je rekreativac, misimovic izgleda po fizickoj spremi takodjer... tako se ne igra ozbiljna utakmica protiv ekipe koja ima fizicki top spremne i brze igrace...
lijeva strana s lulicem i salihovicem koji se rotiraju i nadopunjuju je dovoljno defenzivna protiv ekipa koje igraju zatvorenije (grcka) i koje imaju slabiju ofenzivu, ali u otvorenoj igri s ofenzivno mocnim protivnicima je to hazarderski... u nekoliko navrata se to vidjelo sinoc... amerikanci su cesto imali igraca viska na svojoj desnoj strani, samo nas je njihova nespretnost u dodavanju spasavala u prvom vremenu...
selektor nista nije pogrijesio, samo je svjesno ili nesvjesno pokazao koliko smo ovisni o 3,4 igraca, i koliko nam je klupa ogranicena kvalitetom... likovi poput vrsajevica, sunjica, visce, zahirovica mogu popunit' prazninu kad se bez nekog mora ili biti prosjecni pomocnici... rahimicu je bolje da ulazi po 5-10 minuta kad ne ganjamo rezultat... za vise covjek realno i razumljivo vise nije... misimovic u ovoj fizickoj spremi moze u prvih 11 kad je protivnik toliko ogranicen da sebi mozemo priustit' i igraca manje... inace klupa...
bice dobro ako sinosnji rezultat doprinese realnijem sagledavanju stvari... selektor je to dobro opisao... utakmica je pokazala da mi jos uvijek nismo reprezentacija kakvom nas smatraju... dopunio bih: 'i kakvom je i mi sami smatramo'...
Zahirovic je jedino normalno odigrao protiv Grcke u Zenici, ostalo je sve jedan od najgorihphily je napisao/la:Jedna slaba utakmica Zahirovica i odjednom ne valja ... A Zukanovic prije nego sto je dobio poziv u svetinju bio je nas najbolji odbrambeni igrac i sad je flop pa daj odlucite se vise
-
- Kontakt:
Za analebparena je napisao/la:Cautinho buraz sta je on to velicanstveno napravio osim sto je naslijedio vec formiranu reprezentaciju i dobru grupu za Brazil ?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
sto prije hadzica i hajrovica uvvrsititi u repku..hadzic (narocito jer igra na poziciji gdje smo najslabiji)..a hajrovic jer stevanovic visca pa i lulic nemaju taj prodor (lulic je definitivno pao sa brzinom i formom neka prica ko sta zeli)
Unica grande amore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.