NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2013, 10:01

adriano_leite je napisao/la: znam da nije, li ne mozes sa jednim super starom covjece...isto kao Bullsi, Cavsi sa Jamesom i td
Da su cijelu seriju Ibaka, Martin, Sefolosha, igrali na nivou, bilo bi ovo drugacije. Perkinsa ne treba ni komentarisati. Da je samo Ibaka bio na nivou, OKC bi ovo prosao. Ibaku se nije moglo prepoznati, kao ni Martina. Jednostavno su svi osim Duranta podbacili.
Sad je dokazano da Ibaka ne zaslužuje onaj ugovor, i da nikako ne može biti nosioc igre u jednom timu pogotovo da se na njega oslanjaju u slučaju povreda drugih igrača, nema brzinu više za ovakve situacije i PO, a 11&7 je njemu vrh a sve to bez ikakve low post produkcije ;)
Više je luksuz nego igrač za graditi ekipu oko njega ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 maj 2013, 14:08

Memphis ocekivano prosao protiv OKC-a gdje Durant nije mogao sve sam, a isto tako ne znamo sta bi bilo da je Westbrook bio tu, no opet mislim da bi na kraju prosao Memphis.

Bice to zanimljiva serija izmedju Memphisa i Spursa i nadam se da ce odluka o pobjedniku konferencije pasti u sedmoj utakmici, dok sa druge strane ocekujem da Pacersi namuce Heat, ali mislim da ne mogu dobiti tu seriju.

Ja sam neki dan napisao da bi najvise volio gledati finale izmedju Pacersa i Medjeda, no za to su sanse veoma minimalne...

Nego evo jedno hipoteticko pitanje sa moje strane. Ukoliko OKC u naredne dvije-tri godine ne osvoji naslov, sta mislite hoce li tada KD-u puci film i hoce li potraziti neku novu ekipu gdje bi dosao do prstena ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2013, 14:13

oni nemaju sanse osvojiti naslov, budimo iskreni i otici ce KD u lakerse ili boston na kraju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 maj 2013, 14:17

LenBias je napisao/la:oni nemaju sanse osvojiti naslov, budimo iskreni i otici ce KD u lakerse ili boston na kraju
slažem se, u lakerse najprije
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 16 maj 2013, 14:21

Boston, ako je pametan već sada treba poćeti pripremati teren za tako nešto. Durant je vanserijski igrač i ne bi trebalo mogućnost njegovog dolaska shvatiti neozbiljno.
Sa druge strane, volio bih ga gdledati u Bostonu, ne znam zašto.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 14:24

Šta ste drugo očekivali nakon povrede Russella. Pa igra im se bazira na dva igrača i eventualno šta Kevin zabije sa klupe. Ibaka je tu prije svega radi odbrane. Ne znam što uopće pljujete na njega kada je poznat kao dobar u odbrani a svake sezone se popravi u napadu. Počeo je i postizati trice što je prije nezamislivo bilo, čovjek uvijek radi na sebi.

Mogli su uzeti prsten da je Russell tu. Grizzlies su čuvali samo Duranta i to je to. Taktika je bila vrlo jednostavna. Zasluženo su u finalu i srećno i spretno no to je sport.

Bullsi sjajno igrali do 4\4. Moguće da je Thibs pogriješio što nije Rip-u dao više minuta.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 maj 2013, 14:24

work je napisao/la:Boston, ako je pametan već sada treba poćeti pripremati teren za tako nešto. Durant je vanserijski igrač i ne bi trebalo mogućnost njegovog dolaska shvatiti neozbiljno.
Sa druge strane, volio bih ga gdledati u Bostonu, ne znam zašto.
da se stvori rivalstvo James-Durant
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2013, 14:28

Neutral je napisao/la:Šta ste drugo očekivali nakon povrede Russella. Pa igra im se bazira na dva igrača i eventualno šta Kevin zabije sa klupe. Ibaka je tu prije svega radi odbrane. Ne znam što uopće pljujete na njega kada je poznat kao dobar u odbrani a svake sezone se popravi u napadu. Počeo je i postizati trice što je prije nezamislivo bilo, čovjek uvijek radi na sebi.

Mogli su uzeti prsten da je Russell tu. Grizzlies su čuvali samo Duranta i to je to. Taktika je bila vrlo jednostavna. Zasluženo su u finalu i srećno i spretno no to je sport.

Bullsi sjajno igrali do 4\4. Moguće da je Thibs pogriješio što nije Rip-u dao više minuta.
thunder prosle godine bio jos jaci pa u finalu nisu znali sta ih je snaslo, to je ekipa koja ne moze uzeti naslov, durant i westbrook to sami ne mogu, hardena vise nema, martin uzasno los, ibaku je suvisno komentarisati, perkins ni 1% centra iz bostona, thabo ni priblizno na visini zadatka, sve u svemu oni sto su mogli to je trebalo biti prosle godine a vidili smo kako je zavrsilo

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 maj 2013, 14:56

Samo da pitam one znalce, koji su me ovde pre nesto vise od 2 godine, smatrali ostrascenim kada sam za trade Krstic&Green-Perkins&NRobinson govorio da su Celticsi povukli dugorocno kvalitetan potez: ko je bio u pravu onda i ko je bolje proshao :?: :lol:

Da vidimo rezime:

Krstic - propao u NBA, povratak u Evropu
Perkins - propao ko mustikla, plata ogromna
Green - zahvalan sesti igrac u punoj rotaciji, top3 igrac ekipe kada startuje
N.Robinson - jbga, proigrao tek u Bullsima, ali OKC nisu nista uzeli na njemu :twisted:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 14:57

LenBias je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Šta ste drugo očekivali nakon povrede Russella. Pa igra im se bazira na dva igrača i eventualno šta Kevin zabije sa klupe. Ibaka je tu prije svega radi odbrane. Ne znam što uopće pljujete na njega kada je poznat kao dobar u odbrani a svake sezone se popravi u napadu. Počeo je i postizati trice što je prije nezamislivo bilo, čovjek uvijek radi na sebi.

thunder prosle godine bio jos jaci pa u finalu nisu znali sta ih je snaslo, to je ekipa koja ne moze uzeti naslov, durant i westbrook to sami ne mogu, hardena vise nema, martin uzasno los, ibaku je suvisno komentarisati, perkins ni 1% centra iz bostona, thabo ni priblizno na visini zadatka, sve u svemu oni sto su mogli to je trebalo biti prosle godine a vidili smo kako je zavrsilo

Martina neće produžiti, barem tako mislim a za te pare mogu dovesti kao kvalitetnog igrača recimo tipa Monto Ellis.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2013, 15:07

koliko bi im lopti trebalo odjednom na terenu za ekipu u kojoj su durant, westbrook i monta? :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 15:18

LenBias je napisao/la:koliko bi im lopti trebalo odjednom na terenu za ekipu u kojoj su durant, westbrook i monta? :mrgreen:
Monta sa klupe :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2013, 15:22

prije ce westbrook i durant zajedno na klupu nego monta :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 15:24

Za sve se može naći riješenje. Recimo pun pogodak za njih bi bio Ryan Anderson. Može ubaciti par trica zaredom. Fali im jača klupa, prva petorka je odlična.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 maj 2013, 15:34

Monta je jedva bolji igrac od Kevina Martina. Uostalom vjerovatno ce Martin produzit, a dovest ce se centar u trejdu, jer je Kendrick Perkins vec duze vrijeme apsolutno beskoristan.

A sigurno mogu dovesti nekog kvalitetnog jer imaju poprilicno finu grupicu igraca za ponudit. Plus lutrijski pik na nadolazecem draftu.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 maj 2013, 15:41

Donnie Darko je napisao/la:Monta je jedva bolji igrac od Kevina Martina.
:(

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 maj 2013, 16:28

Durant lošije igra bez Westbrooka,bolje bez Hardena.
Dosta od mene.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 maj 2013, 16:38

Neutral je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

Martina neće produžiti, barem tako mislim a za te pare mogu dovesti kao kvalitetnog igrača recimo tipa Monto Ellis.
Cuj Ellis Westbrook Durant u istoj petorci.

Jos da im je trener Allen Iverson.... :lol: :lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 16:52

Zato sam i rekao Monto umjesto Kevina. Ulazio bi sa klupe, čitaj pažljivije postove :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2013, 19:38

Odaje se počast Durantu za sve što je uradio za OKC :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.