Ja bi rekao da je Hrvatska poprilicni favorit protiv Škotske, tamam da odigras jos jedne susjedeBadrHari je napisao/la:Moram najmanje tri odigrat,
BiH dobiva Latviju,
Belgija dobiva Srbiju
Treba mi jos jedanIma li prijedloga kakvih od iskusnih poznavalaca reprezentativnog fudbala.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:Moram najmanje tri odigrat,
BiH dobiva Latviju,
Belgija dobiva Srbiju
Treba mi jos jedanIma li prijedloga kakvih od iskusnih poznavalaca reprezentativnog fudbala.
Litva 1x ili manje od 3 gola

- brzitesanj
- Kontakt:
U kako je lijepo ovo pogledatBadrHari je napisao/la:
15. na svijetu
Najbolji plasman nase repke svih vremena, kao sto je Pape predvidio.
I tih 1000 poena smo dostigli![]()
Susjedi fantasticno 4. mjesto.
koliko ćemo tek skočiti u ovo doba iduće godine kaddefinitivno budedemo na SP

Sljedeći cilj TOP 10

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
hvala ti jarane, svaka cast kad si zapamtio moje rijeci
......sjecam se jednog lika iz njemacke, uplatio tada 1000 hc na bosnu.......uvijek sam bio optimista, ali i na jednu ruku realista
......i ovaj put tvrdim isto, da cemo dobiti u hc-u, jer ako zelimo na svjetsko prvenstvo, onda tu nema puno razmisljanja protiv jedne latvije.....[/quote]
Ja da bi uplatio 1000 € moram dignut kredit jedva i ovo sacuvao za BIH
[/quote]
upravu si jarane, puno je to para.....ali kako neki kazu: no risk - no fun

Ja da bi uplatio 1000 € moram dignut kredit jedva i ovo sacuvao za BIH

upravu si jarane, puno je to para.....ali kako neki kazu: no risk - no fun

-
- Kontakt:
Koliko cemo bodova dobit pobjedom nad Latvijom, i kako se ti bodovi racunaju pobjeda,poraz i nerijesenobrzitesanj je napisao/la:U kako je lijepo ovo pogledatBadrHari je napisao/la:
15. na svijetu
Najbolji plasman nase repke svih vremena, kao sto je Pape predvidio.
I tih 1000 poena smo dostigli![]()
Susjedi fantasticno 4. mjesto.
koliko ćemo tek skočiti u ovo doba iduće godine kaddefinitivno budedemo na SP
Sljedeći cilj TOP 10

Sila
Biti ispred francuza i uruguvaja nije mala stvar. Samo nastaviti u tom ritmu . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
brazila?juznjak> je napisao/la:SilaBiti ispred francuza i uruguvaja nije mala stvar. Samo nastaviti u tom ritmu .

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hajmo se ufuravati, Brazil je za nas mala maca. Nema ga ni na mapi.juznjak> je napisao/la:SilaBiti ispred francuza i uruguvaja nije mala stvar. Samo nastaviti u tom ritmu .
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
958 ukoliko pobjedimo i Latviju i Oman posto igramo protiv reprezentacija koje su slabo rangirane (101 Oman, 119 Latvija). To ce znaciti da cemo pasti za 2-3 poziciju na julskoj rang listi.admir12345 je napisao/la:
Koliko cemo bodova dobit pobjedom nad Latvijom, i kako se ti bodovi racunaju pobjeda,poraz i nerijeseno
Sto se tice nacina racunanja, imas na FIFA-inoj stranici detaljno objasnjeno. Ono sto je bitno, ukoliko pobjedis mnozis sa 3, remi sa 1, izgubljena sa 0. Poslije toga se gleda vaznost utakmice (Svjetsko prvenstvo 4, Kontinentalno prvenstvo ili Kup konfederacija 3, kvalifikacije 2,5, prijateljske i ostali mali turniri 1). Nakon toga se gleda ranking protivnika (200-trenutno ranking protivnika) i iz koje konfederacije dolazi (UEFA/CONMEBOL 1, CONCACAF 0,88, AFC/CAF 0,86, OFC 0,85) i eto ti koliko poena dobijes iz te utakmice i onda to uvrstis sa ostalim utakmicama iz proteklog perioda i izvuces prosjek.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 06 jun 2013, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
- brzitesanj
- Kontakt:
Brazil je sad druga liga tek 22.LenBias je napisao/la:brazila?juznjak> je napisao/la:SilaBiti ispred francuza i uruguvaja nije mala stvar. Samo nastaviti u tom ritmu .

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
sta ce oni? pape peleu kroz noge probacivobrzitesanj je napisao/la:Brazil je sad druga liga tek 22.LenBias je napisao/la:brazila?juznjak> je napisao/la:SilaBiti ispred francuza i uruguvaja nije mala stvar. Samo nastaviti u tom ritmu .

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bogme, dobra im zastava.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisu ispravne boje, tu su nekako mnogo snaznije nego sto su zaista te omjer strana i boja nije ispravan. Inace, kazu da ova crvena boja predstavlja spremnost Latvijskog naroda da daju krv iz svog srca da se bore za svoju nezavisnost i slobodu:High je napisao/la:Bogme, dobra im zastava.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 9220_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 06 jun 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bitna je poruka. Aj Latvija. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vidis bracu Kroate zaboravih skroz.AnelZ je napisao/la:Ja bi rekao da je Hrvatska poprilicni favorit protiv Škotske, tamam da odigras jos jedne susjedeBadrHari je napisao/la:Moram najmanje tri odigrat,
BiH dobiva Latviju,
Belgija dobiva Srbiju
Hvala ti

Mogao bi odigrati i Dzeko daje gol. Dzekson nikad ne razocara.
Ipak ovaj ranking ne smije zavarati nikog, dok mi se ne plasiramo, mi ne znamo kakvi smo sa svim ovim reprezentacijama i kako se snalazimo na najvecem turniru u Fudbalu. Hocemo li izdrzati Tempo, puno se pitanja dize.
Brazil nek je 22. nisam dugo losije reprezentacije sa vise pozera gledao. Ni Engleska nista bolja nije.
Prednost svjetskog je sto puna ispod-prosjecnih reprezentacija bude (Honduras, Trindad Tobago Alzir)
Preko njihovih ledja bi mi mogli do 3 boda i onda iznenaditi vece reprezentacije, otkinuti im bod i eto nas u 1/8 finala.
Najbolji primjer je Juzna Koreja 2010. Prosjecna reprezentacija, bez nekih WC igraca koji odskacu kao u nas.Samo rad i zalaganje na terenu.
Dobili u grupi Argentince, Grke i Nigerijce.
Ocekivano dobili po usima od Argentine, medjutim pobijedili Grke, i remizirali sa Nigerijom i sa 4 boda prosli dalje.
Gol razlika -1.
Imamo igrace koji se ne boje velikih utakmica i mislim da cemo eventualnim plasmanom biti Najvece pozitivno iznenađenje i da ce nam se Svijet diviti kada vidi vezu Misimovic-Dzeko, Slobodnjak Pjane / Salihovica, smirenost Spahica, prodornost LuLica/Mudjze, Kvalitet Begovica ...
Svjetla nam je buducnost, prvi smo u grupi, potukli smo direktne konkurente za 1. mjesto, samo mirno do kraja
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?

Kad ces upaliti rostilj?FliX je napisao/la:Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?![]()
![]()
Najbolje ti je oko 10.00 i onda po potrebi dodavati drva jer se ne zna tacno vrijeme utakmice.
nesto sad kontam ne mogu se sjetiti,od toliko golova u kvalifikacijama sto smo dali zna li neko je li bio ijedan iz slobodnog direktno,ako nije,kad je bio zadnji iz slobodnog gol sto smo postigli ?
-
- Kontakt:
Da ja sjedim s vama, nebi bilo dostaFliX je napisao/la:Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?![]()
![]()

Neće. Iz ličnog iskustva sa utakmice Grčka-BiH znam da kila nije dovoljna za dvoje. Još je to muško-žensko kombinacija. A kod tebe petorica na 2 kg? Ne čačkaj mečku i uzmi barem četiri kile, preporučeno pet.FliX je napisao/la:Ja imam jednu brigu vezano za ovu utakmicu.. posto ce nas petorica gledat tekmu, pred kucom, uz rostilj.. ne znam hoce li nam biti dosta 2kile cevapa ?![]()
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.