NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Zmajjj
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Zmajjj » 30 mar 2012, 20:08

SirAlexFerguson je napisao/la:Denis Krklec, bivši vratar Varaždina, pronašao je novi klub u kojem će braniti do kraja sezone. Njegove usluge koristit će bosanskohercegovački prvoligaš Travnik, prenosi portal eVaraždin.

Nakon odlaska iz Varaždina, Denis Krklec je uspio pronaći novi klub u kojem će nastupati do kraja tekuće sezone. Premda je do kraja bosanskohercegovačke Premijer lige ostalo samo 12 kola, angažirao ga je Travnik koji se nalazi u nezavidnom položaju.

Travnik je trenutno 14. na ljestvici sa samo jednim bodom više od Kozare koja se nalazi u zoni ispadanja. Krklec će tako imati zadaću pomoći svom novom klubu da osigura ostanak u najjačem razredu bosanskohercegovačkog nogometa.

Krklec je napustio redove varaždinskog prvoligaša ove zime zbog financijskih poteškoća, no od tada je bio bez kluba. Pokušao je naći novog poslodavca u Kazahstanu, ali to se nije realiziralo, te se odlučio na selidbu u susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Potpisom ugovora s Travnikom bivši varaždinski vratar je postao drugi najskuplji igrač bosanskohercegovačke Premijer lige. Ispred njega je po vrijednosti samo Zajko Zebe koji brani boje lidera prvenstva, sarajevskog Željezničara.
Da niste možda Kasiljasa iz Reala doveli pa je najskuplji igrač PL odma posle Zajka Zebe....čuj ovo ???? otkud vam pare... nije došo valjda da igra za sir i kajmak.... onda vi ostajete u ligi nema zime za vas.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 mar 2012, 22:21

Tako kaze transfermarkt gde je Krklec sa 850000 eura drugi najskuplji igrac lige iza Zebe(milion) a pre Toralaka(800000). ;)
Nisam momka nikada gledao ali vidim po statistici da je prosle godine imao 8 CS utakmica,sto svakako nije malo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 01 apr 2012, 18:01

samo naprijed momci

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 01 apr 2012, 18:25

Cestiike igracima Travnika na zasluzenoj pobjedi i tri vrlo vazna boda.
Dragan Skakic ocigledno poslan da nas izbaci iz lige. Podhitno treba poslati snimak utakmice Uefi i da ova dozivotno zabrani sudenje ovom chetniku koji je danas sudio za Slaviju, Rudar, Kozaru, Leotar pa moze se reci i za Borac kojem Travnik u sljedecem kolu gostuje. 8 zutih kartona i 2 Crvena za odbrambene igrace Travnika. Da je ikako mogo obuci dres Zvijeze i zabiti nam gol mislim da niko na svjetu nebi bio sretniji od njega.
Pobjeda Travnika je cista ko suza i golovi regularni iako smo igrali i protiv Zvjezde i protiv sudije.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 01 apr 2012, 18:29

travnik je napisao/la:Cestiike igracima Travnika na zasluzenoj pobjedi i tri vrlo vazna boda.
Dragan Skakic ocigledno poslan da nas izbaci iz lige. Podhitno treba poslati snimak utakmice Uefi i da ova dozivotno zabrani sudenje ovom chetniku koji je danas sudio za Slaviju, Rudar, Kozaru, Leotar pa moze se reci i za Borac kojem Travnik u sljedecem kolu gostuje. 8 zutih kartona i 2 Crvena za odbrambene igrace Travnika. Da je ikako mogo obuci dres Zvijeze i zabiti nam gol mislim da niko na svjetu nebi bio sretniji od njega.
Pobjeda Travnika je cista ko suza i golovi regularni iako smo igrali i protiv Zvjezde i protiv sudije.
e hvala ti boze da cujem da je i nama neko navlacio.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 01 apr 2012, 18:47

edo_malesak je napisao/la:
travnik je napisao/la:Cestiike igracima Travnika na zasluzenoj pobjedi i tri vrlo vazna boda.
očito je "navlačio" protiv travnika ;)
Sloga Uskoplje

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 apr 2012, 19:51

slogauskoplje je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:
očito je "navlačio" protiv travnika ;)
Na ovu vjest da je sudija navlacio Zvijezdi cekam vec cetiri godine od kako smo usli u Premijer ligu.Nije ovo dobar znak, izgleda da ce nam se liga raspast :D :lol:

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 01 apr 2012, 20:02

poznavajuci vas sa utakmica protiv Želje svi su zasluzili te kartone jer grublje domacinske ekipe nisam gledao od vas
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 apr 2012, 21:37

Nije sudija navlačio Zvijezdi, nego je sudio pošteno a nažalost vi to niste navikli kući, jer ste jedna krkanska ekipa koja igra loptu nabij i slomi protivničkom igraču nogu. Šteta za jedno dva tri mlada igrača što ih imate koji su vam jedini pravi igrači, ne mogu se očigledno uklopit u takvu ekipu.
Dragon Town

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 01 apr 2012, 21:50

hahahahahaha aaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem, mislio sam sabrat raju i napit se ko russ bratee, mislim ako su nam navlacili tooo se mora zalit, kao sto kolege prije mene rekose cekamo to odkako smo usli u PL :mrgreen: I DA STRAAAASNO NAM JE NEUGODNO : :cry:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 apr 2012, 21:28

Zao mi je sto zbog neodlozne posjete jednom rudarskom gradu na sjeveru nisam stigao da prokomentarisem tekmu protiv Zvjezde juce.
Prije svega sve iskrene cestitke i divljenje za srce pozrtvovanost i inat koji je ekipa Travnika juce pokazala protiv odlicne Zvjezde.Sve cestitke Husniji Arapovicu koji je uspio da iz ocaja i nicega sastavi ekipu koja igra ravnopravno sa najboljim ekipama lige.Ima gresaka ali kad vidis kako se gine za svaku loptu puno ti je srce i greske se brzo zaborave.
Utakmica je bila veoma borbena i prilicno sadrzajna.Vec na samom pocetku Redjepi izlazi sam pred golmana i fula nemoguce.Morao bi malo da nastima nisanske sprave jer juce je iz tri zicera sve tri fulao,tj dva mu je golman odbranio.A onda da stvari budu gore Zvjezda povede ni iz cega.Ribic se spetlja i stvarno svi volimo tog covjeka ovdje puno nam znaci njegovo iskustvo ali mora se brze oslobadjati lopte.Vec nas je to par puta kostalo ove sezone.Napadac Zvjezde mu isceprka loptu on skroz nelogicno odreaguje i vodstvo Zvjezde 1-O.A onda jos jedna mrtva sansa za Zvijezdu i prilika da malte ne prelome tekmu odlazi pored gola iz sjajne prilike.
I tada pocinje igra Travnika koju trener Zvjezde poslije tekme naziva ATIPICNOM ZA NASE TERENE.Zadnja linija Travnika izlazi na centar i krece pravi kosarkaski presing na Zvjezdine igrace gdje njihova zadnja linija popusta u par navrata i Travnik odlicnim potezima Brazilca Casija -Kasima , izbacuje napadace koji propustaju par odlicnih prilika.
Freneticnom borbenoscu prvo iz guzve poslije kornera Ribic poravnava ,da bi tri min. kasnije poslije odlicne akcije Casija i cjelog napada izbacen sam iskosa ostao Redjepi koji sutira golman Zvjezde brani a mali Nermin Varupa natrcava i donosi veliko slavlje 500 gledalaca na Piroti.
A onda drugo pol. koje kada smo prezivjeli ja garantujem da smo time i ostali u ligi.Odlicna ekipa Zvjezde koja ima na sredini par dobrih pojedinaca krece naprijed a Travnik se ne povlaci i nastaje pravi nogometni rat na sredini u kojem su se iskusniji igraci Zvjezde bolje snasli i pravo je cudo kako nisu realizovali tri zicera.A cudo se zove NERVES FEJZIC fenomenalni mladi golman Travnika koji je sve skinuo,te nevjerovatna pozrtvovanost Travnicana koji su iskreno izginuli za ovu pobjedu.
Citam postove prije i vidim da pojedini navijaci Zvjezde tvrde da su bolji sto mozda u nogometnom znanju i iskustvu sigurno i jesu igraci Zvijezde,ali im je mlada ekipa Travnika odzala pravu sportsku lekciju iz pozrtvovanja i odnosa prema igri.
I sada najbitnije ono sto vise i budala vidi.Hajdemo biti otvoreni .
Poslije ove tekme i Skakica jedno je sigurno.Cilj saveza i mnogih u njemu je da izbaci N.K. Travnik iz lige.
Porucujemo im da cemo se svim sportskim sretstvima boriti protiv toga i da im kao i dosad uspjeti nece.
Ono sto je ovaj kreten i kretencici uz aut linije pokusao da uradi prava je sramota,ali toliko ocita da je izazvao revolt i najmirnijih ljudi na stadionu.Kako vas vise nije sramota.Djeca se posteno bore bez para sa timovima 3 puta kvalitetnijim od sebe a vi to radite.Fuuuujjjjj....
Ali i nasi igraci ne smiju nasjedati na takve stvari kao Varupa koji zna da ima zuti i onako naivno prigovara pomocniku pa Onaj pas jedva doceka da ga iskljuci.Dao je sigurno 5 zutih bez veze tako da cemo u B.luku Husnija ,Cige tri rezervna igraca i nas 6 sa tribina jer ostali svi ja mislim da su suspendovani.
I samo da stvari budu jasnije zbog navijaca Zvijezde.Nije sudac sudio za vas nego po obicaju PROTIV TRAVNIKA,tog neposlusnog kluba koji nece da igra kako veliki sviraju i pustaju ih kada oni hoce nego moraju posteno pobjediti ovdje u zadnje vrijeme.I evo sada situacija se u Travniku drasticno mjenja rjesili smo se nekih starih boljki zbog koji su nas i opravdano kritikovali a onda kao nagrada salju sudije i delegate da svim podlim i jadnim sredstvima miniraju ove maxume na terenu.
Ali neda se srce vezirsko i dusa Travnicka.OPSTAJEMO ZA INAT SVIMA...
A najljepse na Piroti ipak nije bilo na terenu nego na tribinama pogledajte zasto-
slika
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 06 apr 2012, 16:07

vidovitadjemila je napisao/la:Zao mi je sto zbog neodlozne posjete jednom rudarskom gradu na sjeveru nisam stigao da prokomentarisem tekmu protiv Zvjezde juce.
Prije svega sve iskrene cestitke i divljenje za srce pozrtvovanost i inat koji je ekipa Travnika juce pokazala protiv odlicne Zvjezde.Sve cestitke Husniji Arapovicu koji je uspio da iz ocaja i nicega sastavi ekipu koja igra ravnopravno sa najboljim ekipama lige.Ima gresaka ali kad vidis kako se gine za svaku loptu puno ti je srce i greske se brzo zaborave.
Utakmica je bila veoma borbena i prilicno sadrzajna.Vec na samom pocetku Redjepi izlazi sam pred golmana i fula nemoguce.Morao bi malo da nastima nisanske sprave jer juce je iz tri zicera sve tri fulao,tj dva mu je golman odbranio.A onda da stvari budu gore Zvjezda povede ni iz cega.Ribic se spetlja i stvarno svi volimo tog covjeka ovdje puno nam znaci njegovo iskustvo ali mora se brze oslobadjati lopte.Vec nas je to par puta kostalo ove sezone.Napadac Zvjezde mu isceprka loptu on skroz nelogicno odreaguje i vodstvo Zvjezde 1-O.A onda jos jedna mrtva sansa za Zvijezdu i prilika da malte ne prelome tekmu odlazi pored gola iz sjajne prilike.
I tada pocinje igra Travnika koju trener Zvjezde poslije tekme naziva ATIPICNOM ZA NASE TERENE.Zadnja linija Travnika izlazi na centar i krece pravi kosarkaski presing na Zvjezdine igrace gdje njihova zadnja linija popusta u par navrata i Travnik odlicnim potezima Brazilca Casija -Kasima , izbacuje napadace koji propustaju par odlicnih prilika.
Freneticnom borbenoscu prvo iz guzve poslije kornera Ribic poravnava ,da bi tri min. kasnije poslije odlicne akcije Casija i cjelog napada izbacen sam iskosa ostao Redjepi koji sutira golman Zvjezde brani a mali Nermin Varupa natrcava i donosi veliko slavlje 500 gledalaca na Piroti.
A onda drugo pol. koje kada smo prezivjeli ja garantujem da smo time i ostali u ligi.Odlicna ekipa Zvjezde koja ima na sredini par dobrih pojedinaca krece naprijed a Travnik se ne povlaci i nastaje pravi nogometni rat na sredini u kojem su se iskusniji igraci Zvjezde bolje snasli i pravo je cudo kako nisu realizovali tri zicera.A cudo se zove NERVES FEJZIC fenomenalni mladi golman Travnika koji je sve skinuo,te nevjerovatna pozrtvovanost Travnicana koji su iskreno izginuli za ovu pobjedu.
Citam postove prije i vidim da pojedini navijaci Zvjezde tvrde da su bolji sto mozda u nogometnom znanju i iskustvu sigurno i jesu igraci Zvijezde,ali im je mlada ekipa Travnika odzala pravu sportsku lekciju iz pozrtvovanja i odnosa prema igri.
I sada najbitnije ono sto vise i budala vidi.Hajdemo biti otvoreni .
Poslije ove tekme i Skakica jedno je sigurno.Cilj saveza i mnogih u njemu je da izbaci N.K. Travnik iz lige.
Porucujemo im da cemo se svim sportskim sretstvima boriti protiv toga i da im kao i dosad uspjeti nece.
Ono sto je ovaj kreten i kretencici uz aut linije pokusao da uradi prava je sramota,ali toliko ocita da je izazvao revolt i najmirnijih ljudi na stadionu.Kako vas vise nije sramota.Djeca se posteno bore bez para sa timovima 3 puta kvalitetnijim od sebe a vi to radite.Fuuuujjjjj....
Ali i nasi igraci ne smiju nasjedati na takve stvari kao Varupa koji zna da ima zuti i onako naivno prigovara pomocniku pa Onaj pas jedva doceka da ga iskljuci.Dao je sigurno 5 zutih bez veze tako da cemo u B.luku Husnija ,Cige tri rezervna igraca i nas 6 sa tribina jer ostali svi ja mislim da su suspendovani.
I samo da stvari budu jasnije zbog navijaca Zvijezde.Nije sudac sudio za vas nego po obicaju PROTIV TRAVNIKA,tog neposlusnog kluba koji nece da igra kako veliki sviraju i pustaju ih kada oni hoce nego moraju posteno pobjediti ovdje u zadnje vrijeme.I evo sada situacija se u Travniku drasticno mjenja rjesili smo se nekih starih boljki zbog koji su nas i opravdano kritikovali a onda kao nagrada salju sudije i delegate da svim podlim i jadnim sredstvima miniraju ove maxume na terenu.
Ali neda se srce vezirsko i dusa Travnicka.OPSTAJEMO ZA INAT SVIMA...
A najljepse na Piroti ipak nije bilo na terenu nego na tribinama pogledajte zasto-
slika
Dragi moj prijatelju, Travnik mi je jako simpatična Bosanska čaršija, ali kao klub ja vas ne simpatišem. Bio sam u nedjelju na utakmici i pokajao se i obećao sam sebi da u Travnik na utakmicu neću više nikada doći. Ne, zbog navijača jer vi ih iskreno i nemate, nego zbog toga sto sam sve na terenu mogao vidjeti sve osim nogometam od strane igrača Travnika. Ako ti ono sto su prikazali igrači Travnika nazivaš borbenošću, epilog je napuknuta kost igraču Zvijezde Staniću za start s leđa za kojeg je igrač Travika dobio "neopravdano" žuti karton. Za startove Varupe je i "objektivna" travnička publika uzdisala jer da je zakačio nečiju nogu iz kuka bi je izvalio.
Na kraju prijatelju da ti samo kažem da Zvijezda onako "igra" u Gradačcu publika je ne bi ni gledala!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 apr 2012, 18:13

Dragi moj prijatelju, Travnik mi je jako simpatična Bosanska čaršija, ali kao klub ja vas ne simpatišem. Bio sam u nedjelju na utakmici i pokajao se i obećao sam sebi da u Travnik na utakmicu neću više nikada doći. Ne, zbog navijača jer vi ih iskreno i nemate, nego zbog toga sto sam sve na terenu mogao vidjeti sve osim nogometam od strane igrača Travnika. Ako ti ono sto su prikazali igrači Travnika nazivaš borbenošću, epilog je napuknuta kost igraču Zvijezde Staniću za start s leđa za kojeg je igrač Travika dobio "neopravdano" žuti karton. Za startove Varupe je i "objektivna" travnička publika uzdisala jer da je zakačio nečiju nogu iz kuka bi je izvalio.
Na kraju prijatelju da ti samo kažem da Zvijezda onako "igra" u Gradačcu publika je ne bi ni gledala!
Ma O.K. Travnik kada pobjedi onda mi udaramo tucemo u Travniku se ne moze dobiti i sl.poznata prica na koju vise necu ni odgovarati.Zvjezdu izuzetno cjenim i puno puta sam to rekao i zato necu da ulazim u rasprave sa njenim navijacima.To sto se Travnik NE VOLI nije ni cudo jer svima redovno unistava snove.Vama ovaj put one da bi mogli do Evrope.Nekima snove o prvaku nekima o opstanku .Ali nema veze .Time je ova nasa prica vise zanimljiva.Jer da nas vole ne bi uzivali u rusenjima snova...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 apr 2012, 18:27

BORAC-TRAVNIK
NAJAVA
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova ekipa koja ide u Banjaluku je mozda i najmladja ekipa jednog premijerligaskog kluba u istoriji ove lige.
Bas ce biti zanimljivo kako ce odigrati.Oni sigurno nemaju sta da izgube i bice to otvoren okrsaj za gol vise.
Sve osim poraza stvarno bi bilo ravno podvigu,ali ova mlada i drska , bezobrazna ekipa sa Denijem ,Kovacevicem Nervesom na golu sigurno nece nikoga respektovati i to je ono sto navijaci Travnika zele da vide u buducnosti.Husnija je na dobrom putu i puno srece momcima neka samo igraju hrabro i u ovoj tekmi rezultat i nije vazan, a ako ne izgubimo ja momentalno vracam avatar... :D

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 06 apr 2012, 19:32

vidovitadjemila je napisao/la:
Ma O.K. Travnik kada pobjedi onda mi udaramo tucemo u Travniku se ne moze dobiti i sl.poznata prica na koju vise necu ni odgovarati.Zvjezdu izuzetno cjenim i puno puta sam to rekao i zato necu da ulazim u rasprave sa njenim navijacima.To sto se Travnik NE VOLI nije ni cudo jer svima redovno unistava snove.Vama ovaj put one da bi mogli do Evrope.Nekima snove o prvaku nekima o opstanku .Ali nema veze .Time je ova nasa prica vise zanimljiva.Jer da nas vole ne bi uzivali u rusenjima snova...
Ja do sada nisam gledao utakmicu u Travniku, nisam rekao da ste "mesari", ali ne mogu da svatim da možete kriviti sudiju za bilo šta, mi smo regularno izgubili, ali stvarno ako ti onakve startove zoveš borbenošću, ako ti smatraš da vi igrate dobar nogomet onda živi u svom uvjerenju ali vjeruj da ste jedna od najlošijih ekipa. E. Varupa, Ćurić, Ribić i još neki drugi stvarno jedini cilj imaju da sa preoštrim startovima daju do znanja da bodova u Travniku nema. Ja vama želim da se izborite ako možete za opstanak a nama Evropa ni prije ove utakmice nije bila imperativ. Mi kada budemo stekli uvjete da evropske utakmice igramo u Gradačcu tada ćemo objaviti kandidaturu. A na dobrom smo putu vjeruj mi.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 apr 2012, 22:54

Ma sve u redu .Sve rekli i ti i ja .Sa srecom i jednim i drugim da ide sve ovo nabolje pa cemo vidjeti kako ce sve izgledati za koju godinu i gdje ce ko biti.Pozdrav...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 07 apr 2012, 00:03

Nisam vjerovao da ste takva ekipa koja je spremna onesposobiti igrača da bi ostvarili svoj cilj.Ne mogu da vjerujem da iz Travnika redovno se vraćaju invalidi po nekoliko mjeseci.Ako ne znate igrati fudbal i niste za Pl.Posao pravite ortopedima.sramota

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 apr 2012, 08:07

@vidovita dzemila

Svi su vidjeli neki dan da vama nije mjesto u Evropi nego u djungli jer divljacima poput vas je to prirodno staniste.Ito ne u ovom vremenu nego negdje u kamenom dobu jer se jedino kamenjem i znate sluziti.I lijepo te pitam koliko je karta.Valjda je normalno pitanje koliko kosta karta za jednu nogometnu utakmicu.Mislim normalno svagdje osim u B.Luci tamo se to vise ne stampa jer nema potrebe.Divljaci poput vas vise vole gledati nogomet sa obliznjeg drveca nego sa tribina.Valjda glamocko-grahovski gen sta li...

necu da pisem na njihovoj temi,ali za ovih par redova

SVAKA ČAST

P.S. ponesite kacige danas ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 apr 2012, 16:04

Sastav Travnika u B.Luci

Fejzic-Terzic-Zatagic-Kovacevic-Lastro-Curic-Batovanja-Saric-Simeunovic-Jelec-Redzepi

Igraju cak 4 igraca iz prve postave.Ovo ce biti veselo :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 apr 2012, 20:25

1-O .
Sve u svemu nista se bolje poslije one tekme sa Zvjezdom nije moglo ni ocekivati.S obzirom u kakvom smo sastavu otisli tamo dobro da se nismo osramotili.Drzala su djeca aktivan rezultat do kraja i igrali kolko su mogli, izgubili u jednoj postenoj tekmi a Borac zasluzeno dobio.Treba cestitati ekipi Borca.
Nama se ovim zavrsava niz teskih utakmica i realno kako je bilo na polusezoni nije ni losa situacija.Sve drzimo u rukama i sljede dvije veoma vazne tekme.Prva sa Slobodom koja nam danasnjim porazom postaje direktan konkurent i s obzirom na ono sto su Tuzlaci danas prikazali ,ako budemo igrali borbeno kao ovo do sada na proljece pobjeda nebi smjela doci u pitanje.Tim vise sto nam je odlicno dosla tekma danas da ocistimo kartone.Tuzlake cekamo kompletnio mislim da je danas Lastro dobio karton samo ali to moram provjeriti.I danasnji rezultati nam idu na ruku osim remija Leotara u Mostaru sto sam i prognozirao.Mozda bi bilo bolje da je bio x u Tuzli ali nema veze.Poslije Slobode u subotu gostujemo poljuljanom GOSKU koji ne moze domacu pobjedu ostvariti na proljece i uz prenos na BHRT mislim da imamo veliku sansu da tamo ostvarimo dobar rezultat,iako nas je jesenas GOSK nadigrao ovdje ali to je bila puno bolja ekipa Gabeljana nego sto je ova sada.Siguran sam da cemo opstati jer ne moze Travnika niko tako lako dobiti ovo proljece kako se to prognoziralo ,a na srecu i ja sam pogrjesio jer sam bio itekako skeptik po pitanju ove ekipe.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.