AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: AC Milan
http://www.totalbarca.com/2010/news/rai ... -at-barca/
Iako je stranica privržena Barci, nekako mi je ovo najrealnije. Uostalom, nekako mi je čudno da će ga poslati na posudbu, a toliko ga platili prošle sezone. No, vrlo je vjerovatno da sam i ja u krivu, tako da nam ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.
Iako je stranica privržena Barci, nekako mi je ovo najrealnije. Uostalom, nekako mi je čudno da će ga poslati na posudbu, a toliko ga platili prošle sezone. No, vrlo je vjerovatno da sam i ja u krivu, tako da nam ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
tako je, inter, milan, barca, manu i real, kud ces bolje.JuveSissoko je napisao/la:Ibra dogovoriojos Real i Man U i lik ce promjenit sve najbolje klubove svijeta,boli ga kita
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:tako je, inter, milan, barca, manu i real, kud ces bolje.JuveSissoko je napisao/la:Ibra dogovoriojos Real i Man U i lik ce promjenit sve najbolje klubove svijeta,boli ga kita
heheh malo ložiš juventusovce, al i juve i naravno ajax(mnogi ga danas ne smatraju velikim, a dao barem 100 top igrača), stvarno karijera za poželiti, a o tome koliko je zaradio je glupo i govoriti, praunuke je obezbjedio,
mada ja ne vjerujem da će u milan, čisto jer ne vidim tu barsin interes, platili ga barem triput više od realne cijene i dali mu bezobrazno veliku plata, i kako sad da ga daju na posudbu i još da mu daju četvrtinu plate, jer mu je milan ponudio naravno manje od barse

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Navodno je dogovorio ugovor sa nama,i opcija posudbe nije u pitanju nego otkup ugovora,Silvio je doslovno rekao Galllianiju idi i dovedi ga a svi znamo sta se desava kad Don Silvio zeli nekog igraca,prva ponuda je 30 miliona€ i Borriello,eh sad bice tu jos pregovora naravno jer ga je Barca masno platila,misljenja sam da ce zavrsiti kod nas,jer Guardiola ga vidi na klupi s obzirom da se Villa sjajno uklopio a sad nema nikakve logike da toliko placen igrac sjedi na klupi i plus sto ce genijalac poput Ibre naravno odbiti,i plus muljaju nesta sa Genovom opet vezano za Bochettija i navodno ce Genoa kupiti Guiseppea Rossija i proslijediti ga nama kao i Boatenga.
Sto su naravno sjajne vijesti ali rto vidjet cemo sta ce od svega biti,s tim da mislim da Ibra sigurno dolazi,eto toliko od mene hehehehehe
Forza Milan!!!!!
Sto su naravno sjajne vijesti ali rto vidjet cemo sta ce od svega biti,s tim da mislim da Ibra sigurno dolazi,eto toliko od mene hehehehehe
Forza Milan!!!!!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma to za ibrahimovića ja ne vjerujem dok ga ne vidim sa dresom u rukama, previše će novaca bukvalno baciti u barsi ako ga sad puste, doduše sad im je drugi predsjednik sa drugom politikom pa ko zna, a i sutra je milan u barceloni na prijateljskoj, a i inače su klubovi u dobrim odnosima, ali ipak uz sve to male su šanse za ibru.
ali zato sa juventusom se pregovara o jednoj zamjeni tzv. "iz šupljeg u prazno" kaladze za grossa, ili jankulosvki za grossa
tu nit ko šta dobija al ni ne gubi, najrađe bi ih sve pustio da idu bilo gdje pa makar i džabe, zajedno sa oddom, jer zajedno imaju 10 m platu, nisam mogao vjerovati kad sam pročitao na jednom forumu, kaladze i oddo po 4 jankulovski 2, pa to je prebolesno
ali zato sa juventusom se pregovara o jednoj zamjeni tzv. "iz šupljeg u prazno" kaladze za grossa, ili jankulosvki za grossa

tu nit ko šta dobija al ni ne gubi, najrađe bi ih sve pustio da idu bilo gdje pa makar i džabe, zajedno sa oddom, jer zajedno imaju 10 m platu, nisam mogao vjerovati kad sam pročitao na jednom forumu, kaladze i oddo po 4 jankulovski 2, pa to je prebolesno
I ja sam se u pocetku lozio na Ibru da ce doci i te carlame al sad mislim da nema sanse. Koliko god on to htio kao sto kaze tony ne vidim interes Barcelone. Znaci nema sanse.
Ma vrlo je moguce je da ce doci kod vas....samo ima jedan problem a to je kolko vi imate para spremnih za njega dat...jer sumnjam da ce barsa davat ga sad po super povoljnoj cijeni,mada ne bi me zacudilo od njih imali su nekih gresaaka dosad...naravno nije iskljuceno i da jedan igrac krene put barselone...samo koji sta vi mislite o tome....ja mislim da je ovo vrlo vjerovatan transfer....
Navodno ponuda glasi 30M+Boriello. Samo neznam sta ce Boriello u Barci radit? Mozda ono sto bi trebao i kod nas a to je grijat klupu.
Neznam ni ja vala sta bi on radio u barsi.Ako ide ibrahimovic treba barsi jos jedan u napad radi rotacije i sirine,ali da to bude bas on neznam.Dal ga guardiola preferira znal on glavom igrat kakav je on...imal hljeba od njeg.
On ti jarane moj ni cim ne zna. Nezna primit,nezna dodat,nezna gurnut,nezna predriblat,mozda samo ima neki sut al i to je prosjecno. Uglavnom Boze sacuvaj.
Tako sam i mislio...ja bi prije huntelara nego njega...mada kad bih birao bilo bi to 20 miliona i thiago silva....prije njeg jos bi samo pata iz milana...mada nema sanse da i jedan krenu put barselone iako bih ja to volio...
Silva i Pato su svjetske klase. A vjeruj ni Huntelaar nije nesto. Obicni mrtvac ko i Boriello.
EDIT: Posto vidim da navijas za Barcelonu neznam sjecas li se onog Ronaldinhovog gola kada je golmana istrzao golman 2-3 puta pada e ako znas o kojem golu pricas mozes li mi naci video molim te?
EDIT: Posto vidim da navijas za Barcelonu neznam sjecas li se onog Ronaldinhovog gola kada je golmana istrzao golman 2-3 puta pada e ako znas o kojem golu pricas mozes li mi naci video molim te?
Hoces jos da ti posaljemo i Ronaldiha i to je topatrick_9 je napisao/la:Tako sam i mislio...ja bi prije huntelara nego njega...mada kad bih birao bilo bi to 20 miliona i thiago silva....prije njeg jos bi samo pata iz milana...mada nema sanse da i jedan krenu put barselone iako bih ja to volio...

Znam za taj gol ali stvarno neznam protiv koga je to bilo..ak slucajno nadjem javim ti....
Ne bi bilo loshe heheheheh....messi villa ronaldinho....Raikkonen je napisao/la:Hoces jos da ti posaljemo i Ronaldiha i to je topatrick_9 je napisao/la:Tako sam i mislio...ja bi prije huntelara nego njega...mada kad bih birao bilo bi to 20 miliona i thiago silva....prije njeg jos bi samo pata iz milana...mada nema sanse da i jedan krenu put barselone iako bih ja to volio...![]()
Boga mi zakuhava se izgleda da Ibra dolazi

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
- Kontakt:
pa ponuda ne glasi 30+ bori vec treba da cijena ukupna bude negdje oko 30 35 tako da moguce po novim informacijama pepe da uzme borija da onako grije klupu za svaki slucaj i da milan da oko 18 do 20 mil i jos plata koju barsa ocisti a ona iznosi 12 mil i barsa krece u lov na mascerana to je njihov plan a meni odgovara.
- tony-mortale
- Kontakt:
u sred ove priče oko zlatana milan izgleda dogovorio prelazak 22. godišnjeg urugvajca Brune Montelongoa iz River Plate, nije još zvanično ništa, al ako potpiše vjerovatno ignazio abate završava svoju priču u milanu jer je ovaj vezni igrač, polivalentan i brz. tj. sve što abate nije, a svakako alegri je izjavio da vjerovatno neće biti mjesta za njega u rosteru milana za ovu sezonu
P.S. montelongo pored urugvajskog ima i talijansko državljanstvo tako da ne zauzima non eu mjesto u timu, znači još jedan veliki +
P.S. montelongo pored urugvajskog ima i talijansko državljanstvo tako da ne zauzima non eu mjesto u timu, znači još jedan veliki +
Morat ces izbaciti Borriella iz te formacije a staviti Ibru vrijeme ti je vecrobovi88 je napisao/la:Boga mi zakuhava se izgleda da Ibra dolazi![]()

Za Zlatana se mora istovariti dobar novac.
2006 je Milan bio prvi u igri pa je uletio Inter sa boljom ponudom.Ako mislite dati mu platu kao u Barci on bi došao.No opet je tu u pitanju dogovor sa Barcom, e tu će već teže ići.A znamo kakav je Silvio zadnjih godina....
Mino Raiola voli praviti spektakle oko " svojih " igrača, no vidjećemo sve ima još sedam dana....
2006 je Milan bio prvi u igri pa je uletio Inter sa boljom ponudom.Ako mislite dati mu platu kao u Barci on bi došao.No opet je tu u pitanju dogovor sa Barcom, e tu će već teže ići.A znamo kakav je Silvio zadnjih godina....
Mino Raiola voli praviti spektakle oko " svojih " igrača, no vidjećemo sve ima još sedam dana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.