GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Pletikosa - Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinić - Srna, Vukojević, Modrić, Pranjić - Jelavić, Mandžukić.Prema zadnjem treningu ovo bi trebala biti postava Hrvatske.Dakle Rakitic out Perisic out Srna u sredini terena a poziciju bocnog uzima Vida.Mislim da je ovo previse defanzivno i ako se misli imati barem 35 % lopta u posjedu da bi Rakitic morao biti u timu.Ali to su samo jos uvijek pretpostavke.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
pa ovo sa motivacijom spanije se vise odnosi na izbacivanje italije...ako bude dobar rezultat na mecu ita-irs (x2) pitanje je dali ce se bas trudit da nam daju golKralj_Tvrtko je napisao/la:Za prvu utakmicu se slažem s motivacijom, ali ovo za Španjolce je glupost.kloc86 je napisao/la:da se vratimo na igru
sudbinu ove grupe ce odredit motivacija a ne igra..
za prvu tekmu,pitanje je koliko irci imaju motivacije i dali ce se talijani uspjet koncentrirat na igru dok budu pratili drugu tekmu
isto vazi i za drugu tekmu?hoce li spanci ici na kost i dali hrvati mogu dati 200% svojih mogucnosti
Furija ima svoju igru koju igra i to je to, kakve to veze ima s bilo kakvom motivacijom, 10 utakmica su morali odigrat da se kvalificiraju na Euro, imali su pripreme od 3 tjedna, već su odigrali dvije utakmice u grupi, i onda pojedinci vele da Španjolci neće imat motivacije u najvažnijoj utakmici ove godine.
ps jeli izasao sastav za veceras
Predosjecam za veceras:
Hrvatska - Spanija 0:2
Italija - Irska 2:0
Hrvatska - Spanija 0:2
Italija - Irska 2:0
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Španija - Hrvatska 4:0
Italija - Irska 3:1
Italija - Irska 3:1
Spanjolska-Hrvatska 1:1
Italija-Irska 1:1
Italija-Irska 1:1

EP/SP od 1996
Irska se ne plasira cesto, ali do sada svaki put kad bi se plasirali ostavili bi traga, prosli grupu, ovo im je najgore ucestvovanje do sada...
Od svih ex-komunistickih drzava Hrvatska je najvise puta se uspjevala plasirati, vise i od Rusije, Ceske....
Zadnja izmjena: Gorazde11, dana/u 18 jun 2012, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Utakmice se igraju u isto vrijeme, a sve i da bude 0:0 između Irske i Italije do 90 minute i sudačke nadoknade, to nema nikakve veze s motivacijom Španjolaca! pa dovoljna je sekunda da Talijani zabiju gol, kao i nama da zabijemo Španjolcima, i da bi im na kraju bilo sayonara.kloc86 je napisao/la:pa ovo sa motivacijom spanije se vise odnosi na izbacivanje italije...ako bude dobar rezultat na mecu ita-irs (x2) pitanje je dali ce se bas trudit da nam daju golKralj_Tvrtko je napisao/la:Za prvu utakmicu se slažem s motivacijom, ali ovo za Španjolce je glupost.kloc86 je napisao/la:da se vratimo na igru
sudbinu ove grupe ce odredit motivacija a ne igra..
za prvu tekmu,pitanje je koliko irci imaju motivacije i dali ce se talijani uspjet koncentrirat na igru dok budu pratili drugu tekmu
isto vazi i za drugu tekmu?hoce li spanci ici na kost i dali hrvati mogu dati 200% svojih mogucnosti
Furija ima svoju igru koju igra i to je to, kakve to veze ima s bilo kakvom motivacijom, 10 utakmica su morali odigrat da se kvalificiraju na Euro, imali su pripreme od 3 tjedna, već su odigrali dvije utakmice u grupi, i onda pojedinci vele da Španjolci neće imat motivacije u najvažnijoj utakmici ove godine.
ps jeli izasao sastav za veceras
Motivacija Italije, Hrvatske i Španjolske nije upitna, čak vjerujem da niti Irska nije daleko!
Mundo Deportivo predviđa ovako:

- Titova-Juga
- Kontakt:
Tuzla950 je napisao/la:Mundo Deportivo predviđa ovako:
Lukice, eto sad si i CF

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- delpiero20
- Kontakt:
Italija-Irska 2:0
Spanija-Hrvatska 2:1
Spanija-Hrvatska 2:1
vidjecemo kako i sta ce biti
kad svi prognoziraju evo i moje
italija irska 1-1
spanija hrvatska 2-2 navijacki
kad svi prognoziraju evo i moje
italija irska 1-1
spanija hrvatska 2-2 navijacki

Ludost je Rakitića ostaviti na klupi, ali eto, vidjet ćemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hrvati se mogu samo nadati kiksu Italije, jer je SF da oni postignu 2 gola Spancima ili da ih pobjede 

- raul-zakon
- Kontakt:
Ako susjedi budu ovako igrali, onda to ne miriše na dobro...no vidjećemo. Bilić je dosad na ovom EURO-u vukao samo dobre poteze. "Odradio" je ove dvije tekme bez greške, tako da... susjedima preostaje samo da mu vjeruju.Tuzla950 je napisao/la:Mundo Deportivo predviđa ovako:

A i meni s njima, jer su moj prvi favorit ovdje...

Zanimljivo, moj drugi favorit ovdje je Španija, tako da bi za mene idealan scenarij bio prolazak Hrvatske i Španije.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
El-Nino hat-trickBulkin je napisao/la:5-0 za Spaniju

- badblueboylivno
- Kontakt:
ma nece tako igrat sigurno ovako :?:pa ne igraju protiv san marina.....luka u vrhu napada
prepostavljam da ce slaven nadjidjat sto vise igraca u sredinu i pokusat trkom da otjera spance sto dalje

prepostavljam da ce slaven nadjidjat sto vise igraca u sredinu i pokusat trkom da otjera spance sto dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.