Solidan igrač za rotacije, ponekad zna bljesnuti i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Objasniojasmin10 je napisao/la:Cuj maliA nije mu Mujdza smetao protiv Izraela?
Solidan igrač za rotacije, ponekad zna bljesnuti i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bgm strah me da Višća mi ne uvali gol na osmUnofficialpage je napisao/la:Bravo majstore. Hajrović ne može nikako da se poredi sa Višćom jer on prvo mora da krene da igra da bi ušao u bilo kakve opcije. Do tad je Višća u prvih 11. Da obojica igraju u dobrim klubovima a najmanji problem će biti koje u prvih 11. Treba imati više igrača različitih profila koji mogu odgovorit datoj situaciji.
Nema šta da te bude strah, vidiš da ga je krenulo.Captain4 je napisao/la:Bgm strah me da Višća mi ne uvali gol na osmUnofficialpage je napisao/la:Bravo majstore. Hajrović ne može nikako da se poredi sa Višćom jer on prvo mora da krene da igra da bi ušao u bilo kakve opcije. Do tad je Višća u prvih 11. Da obojica igraju u dobrim klubovima a najmanji problem će biti koje u prvih 11. Treba imati više igrača različitih profila koji mogu odgovorit datoj situaciji.
Pa da, da Mujdža igra bolje onda bi Višća znao predriblati igrača i kvalitetno centrirati.Ajax je napisao/la:Znaci ako sam skontao ovo. Mensur Mujdza koji je odigrao okruglo 100 utakmica u Bundesligi. Koji poslje 6 sezona u Bundesligi igra prvi put "Cvajtu" kao kapiten kluba. Momak koji je bio fenomenalan protiv Francuza. Pa je imao onu tesku povredu. Momak koji skoro nikada nije zakazao u reprezentaciji gdje je pruzao dobre do odlicne partije. I sada je imao doduse malo losije dvije partije.
I koliko sam uspio skontati zato jer navodno Visca mora da igra defanzivno i pomaze beku ( sto inace i rade krila ) to je razlog njegovih losijij partija ( u ofanzivnom-napadackom segmentu ) inace on bi igrao bolje ??
Sheyi je napisao/la:Pa da, da Mujdža igra bolje onda bi Višća znao predriblati igrača i kvalitetno centrirati.
Odlicno si to skontao samo ono oko 100 utakmica u bundes ligi je bilo nepotrebno, dok je igrao te utakmice bio je nazamjenljiv i ponajbolji u reprezentaciji, sada je to proslost narocito posle povrede protiv Francuza, iskreno vise nikoga nije u stanju zaustaviti na svojoj strani, naprijed nesto i moze jos. Ako ce igrati zbog minulog rada onda nek igra krilo manja bi steta bila. Necu da kazem da ne razumijes fudbal ali bi morao znati sta takav bek znaci za krilo, a nisi valjda ni corav, vidio si svojim ocima da je Visca zatvarao vise tu desnu stranu nego sto je mislio na naprijed. Sasvim nezasluzeno so o Visci misli da ne zna centrirati, da ne zna proci nekoga, "da ne zna lopte" za razliku od Harovica, i slicne gluposti. Visca je imao i assistencija iz centarsuteva, i iz proigravanje, na nekoj od skorasnjih utakmica sjecam se njegovo proigravanja petom i ostavljanje cini mi se Vede jedan na jedan. Nego Visca je tih momak, suti i igra, ispunjava ono sto mu se kaze, nije onaj koji ce reci "pogledajte kakav sam igrac na you tube", "ovaj klub mi je samo odskocna daske" i slicne budalastinje. Takvi ne prolaze dobro kod raje, narocite ne kod "forumskih strucnjaka", ali na srecu pravi strucnjaci i te kako cijene takve igrace.Ajax je napisao/la:Znaci ako sam skontao ovo. Mensur Mujdza koji je odigrao okruglo 100 utakmica u Bundesligi. Koji poslje 6 sezona u Bundesligi igra prvi put "Cvajtu" kao kapiten kluba. Momak koji je bio fenomenalan protiv Francuza. Pa je imao onu tesku povredu. Momak koji skoro nikada nije zakazao u reprezentaciji gdje je pruzao dobre do odlicne partije. I sada je imao doduse malo losije dvije partije.
I koliko sam uspio skontati zato jer navodno Visca mora da igra defanzivno i pomaze beku ( sto inace i rade krila ) to je razlog njegovih losijij partija ( u ofanzivnom-napadackom segmentu ) inace on bi igrao bolje ??
Npr. protiv Grcke u Zenici je odigrao vrhunski.Ajax je napisao/la:Imao je Mujdza itekako dobrih utakmica poslje te utakmice protiv Francuske to nikako nije bila njegova zadnja dobra partija u reprezentaciji i imati ce ih opet. Nadamo se vec protiv Iraca. Mujdza nije kriv za losije partije Visce. On iako je pomagao defanzivno jos uvijek je imao dovoljno vremena da napavi nesto i ofanzivno. Inace moderna krila igraju po cijelom terenu od svojih to protivnickih 16m.
Ma kesa mrtva, bolji Hajrovicmokhe je napisao/la:loš ovaj višća skroooz
http://www.goalsarena.org/en/video/turk ... aspor.html
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 16 gostiju.